Şimdi Ara

Logitech G933 Aciliyeti Yok 'Meraklısına'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Logitech G933 Aciliyeti Yok "Meraklısına"
    Selamlar . Ürünü bir ay içinde satıldı diye düşünürsek o an kulaklığın (şuan 21 ay garantisi var) 20 ay garantisi kalmış olacak.kulaklığın ses kalitesi ve performansı , mikrofon , tasarım
    , malzeme kalitesini anlatmaya gerek yok MÜTHİŞ.satma sebebim kafam biraz kocaman olduğu için beni rahatsız ediyor belki ilerleyen günlerde hafif genişleyip rahatlayabilir fakat bu bir muamma olduğu için işi şansa bırakmak istemedim.futbol topu büyüklüğünde kafası olana önermiyorum size zarar vermek istemem o kadar AÇIĞIM
    Kulaklık temiz arkadaşlar.açılıp kontrol edildi hikayesi yok iade etmek istedim almadılar tırıvırısı yok hediye geldi fırfırı yok değişim ürünü goygoyuna hiç girmiycem bile.aldım denedim bedenime dar geldi 2 defa şarj edildi o sırada deneyim kazanıldı.bende bir başkasından kapalı kutu olarak aldım yani ikinci el demek yanlış olur çünkü üçüncü el

Fiyatım pazarlıksız olarak 700 TL'dir.Polemik yaratmak isteyen arkadaşlar ile "PM" ortamından laflamak isterim , yorumları kısıtlamıyorum ama "Ne Olur" yorumlarda polemik yaratıcı yorumlar yapmayınız.

- TAKAS - "Corsair Void Pro Wireless - SteelSeries Arctis 7" (bu modeller sanırım buna göre daha gevşek bir yapıdalar) MODELLLERİYLE YAPABİLİRİM.ALTI ÜSTÜ KONUŞURUZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• konu güncel fiyatta ufak bir oynama yaptım
  • Up !
  • Up !
  • 2.el logitech ürünlerin hiçbirinin klavye mouse vs garantisi olmuş olmuyor. garantileri otomatik olarak geçersiz sayılıyor
  • Get ile alım yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.