Şimdi Ara

Logitech G9 Gaming mouse (Fiyat düştü) - 22 Günlük Hiç kullanılmamış kutusunda+Faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24.12.2007 tarihinde Vatan bilgisayardan aldığım Logitech G9 marka mouse umu satıyorum. Satmamın sebebi elimin alışamamasıdır. Garantili faturasıyla birlikte komple kutu şeklinde satılıktır. Ben 167 YTL ye satın aldım 100 YTL ye mouse satılıktır. Tertemiz üründür daha 1 gün bile kullanılmadı foruma göz gezdirenler yaklaşık 6-7 ay once aldıgım Razer Copperhead mouse uda aynı sebepten sattıgımı goreceklerdir

Resimler ve Bilgiler Alıntıdır...

Performance
    Interchangeable Grips: Use the included XL and Precision grips to get a fit and feel that's best for your playing style. The satin texture and fuller shape of the XL grip add extra comfort while the DryGrip technology plus compact shape of the Precision grip give you unmatched fingertip control.
    3200 dpi laser engine with Full-Speed USB: Get uncompromising speed and accuracy from a high-performance Gaming-Grade laser engine—plus instant cursor response with Full-Speed USB (up to 1000 reports/second).
    Game settings to go: Take your personal mouse preferences with you. The G9 saves mouse settings in onboard memory—store up to 5 profiles (including keyboard macros, dpi settings, and LED colour) on the mouse and play your way—without additional software installation*—on any computer.

Control
    MicroGear™ Precision Scroll Wheel: Use Logitech’s exclusive MicroGear™ scrolling technology for precise, click-to-click scrolling—perfect for quick weapon selection. Or switch modes for frictionless, hyper-fast scrolling.
    Adjustable sensitivity: Shift from pixel-precise targeting to lightning-fast manoeuvers without pausing the action. The G9 gives you instant access to multiple sensitivity levels between 200 and 3200 dpi, without driver installation.
    Weight tuning system: Prefer a heavier or lighter mouse? Use the weight cartridge and up to 28 g of metal weights to customise your G9 for just the right feel.
    Polytetrafluoroethylene feet: Super-slick feet glide effortlessly across almost any surface.

Comfort and Convenience
    Custom-colour LEDs: A colour LED display indicates the current sensitivity level and profile settings. Personalise the colour LED display by choosing from hundreds of colours.
    More grip styles: Swap out your grip for a new look and feel. In addition to the provided XL and Precision grips, other grip styles are available for purchase.

Package Contents
    Logitech® G9 Laser Mouse
    XL and Precision grips
    Adjustable weight cartridge
    Tuning weights and case
    User manual
    3-year guarantee

System Requirements
    Windows® XP, Windows® Vista™
    USB port
    Technical Specifications
    Tracking
    Resolution: 200–3200 dpi (user-selectable)
    Image processing: 6.4 megapixels/second
    Maximum acceleration: 20 G
    Maximum speed: 45–65 inches/second (depending on surface)
    Responsiveness
    USB data format: 16 bits/axis
    USB report rate: Up to 1000 reports/second
    Sleep mode: Disabled
    Glide
    Dynamic coefficient of friction (µk): .09**
    Static coefficient of friction (µs): .14**
    Tuning weight: Up to 28 g
    Durability
    Mouse buttons (left/right): 8 million clicks
    Mouse feet: 250 km

Logitech G9 Gaming mouse (Fiyat düştü) - 22 Günlük Hiç kullanılmamış kutusunda+Faturalı

incelemesi :http://www.pclabs.gen.tr/2007/12/28/logitech-g9-cirkin-kral-testte/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum 50 ytl vereyim hemen şimdi yollarım
  • ya harbiden ayıp denen birşey var. insaf diyorum sadece

quote:

Orjinalden alıntı: nesferatu

Dostum 50 ytl vereyim hemen şimdi yollarım
  • Neden ayıp diyosun kardeşim anlat bakalım. O satıcı istediği fiyatı çeker bende alıcıyım teklifimi yaparım kabul ederse eder etmezse söyler bana yaben fiyatımı yükseltirim yada eywallah der işi bitiririm. Ama senin bu yazıyı yazdığına göre bunu anlayacağını sanmıyorum. Neyse ben seni yiyeceğinle başbaşa bırakıyorum.
  • o dediğin şeyi senin gibi mezarcuılar yer terbiyesiz. adama elbette rakamı söylersin de istediği fiyatın yarısınuı teklif etmeye sadece mezarcılık denir.
  • Bunun seninle tek bir alakasını söyle o zaman arkadaşım. En ufak bir ilişkin varmı? 3. şahıssın sanane.....
  • mezarcılara karşı çıkmak için birisi ile ilişkim mi olması gerekiyor. bugün ona yarın bizim ilanımıza gelirsiniz. ben şunu anlarım 100 ytl ister 8* vereyim 75 vereyim dersin derim ki pazarlık yapıyor. 50 ytl teklif edersen bunun adı mezarcılıktır. neyse gene de istediğini teklif etmekte özgürsün tabi. adı mezarcılık olsa bile. bu konudaki son mesajımdır arkadaşın ilanını rezil ettik. kusura bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeFeD -- 17 Ocak 2008; 10:35:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bunun mezarcılıkla bir alakası yok neden hala inatçılık yapıyorsun anlamadım. Çıkar şu at gözlüğünü, bu pazarlıktır. arkadaş derki 50 olmaz ben zaten 170e aldım der, sattığım fiyatta 100 der ama senin için 80 der bende ok yada o zaman 70 olsun vs derim. kargo havale parası falan bunu karşılar derim anlaşırız. Eğer ben 20-30 ytl versem o zaman mezarcılık olur.
  • ya tutamadım kendimi harbiden bu kadar edepsizlik olmaz ya özrü kabahatinden büyük.Adam 70ytl aşağıya veriyo hala 50ytl teklif edip mezarcılık yapmadım 20-30 dersem mezarcılık olur diyo yuh yani insanı forumdan soğutuyonuz ayıp ayıp.
    quote:

Arkadaşım bunun mezarcılıkla bir alakası yok neden hala inatçılık yapıyorsun anlamadım. Çıkar şu at gözlüğünü, bu pazarlıktır. arkadaş derki 50 olmaz ben zaten 170e aldım der, sattığım fiyatta 100 der ama senin için 80 der bende ok yada o zaman 70 olsun vs derim. kargo havale parası falan bunu karşılar derim anlaşırız. Eğer ben 20-30 ytl versem o zaman mezarcılık olur.

• Çok soğuduysan çık git arkadaşım forumdan. yani şu lafları bana satıcı dese içim yanmayacak ama sizin gibi sırf yazmak için yazanlar diyor ya ona uyuz oluyorum.İlanı açan arkadaştan da bu gereksiz yazılanlar için kendim adına özür dilerim.

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

ya tutamadım kendimi harbiden bu kadar edepsizlik olmaz ya özrü kabahatinden büyük.Adam 70ytl aşağıya veriyo hala 50ytl teklif edip mezarcılık yapmadım 20-30 dersem mezarcılık olur diyo yuh yani insanı forumdan soğutuyonuz ayıp ayıp.
    quote:

Arkadaşım bunun mezarcılıkla bir alakası yok neden hala inatçılık yapıyorsun anlamadım. Çıkar şu at gözlüğünü, bu pazarlıktır. arkadaş derki 50 olmaz ben zaten 170e aldım der, sattığım fiyatta 100 der ama senin için 80 der bende ok yada o zaman 70 olsun vs derim. kargo havale parası falan bunu karşılar derim anlaşırız. Eğer ben 20-30 ytl versem o zaman mezarcılık olur.

• Mezarcısın işte kardeşim daha kaç kişinin söylemesi lazım inanman için.
  • Ya idiot insan ne ısrar ediyosun işte hala bal gibi mezarcısın işte, beleşçisin ,ölü kemiricisin, var mı ötesi? ilanı kirlettim diye özür dileyeceğine edepsiz tavrın ve saçma teklifin için özür dilemelisin.Bıktık artık böyle boş insanlarden lanet olsun sizin gibilere!!!!!!!!!
    quote:

Çok soğuduysan çık git arkadaşım forumdan. yani şu lafları bana satıcı dese içim yanmayacak ama sizin gibi sırf yazmak için yazanlar diyor ya ona uyuz oluyorum.İlanı açan arkadaştan da bu gereksiz yazılanlar için kendim adına özür dilerim.

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

ya tutamadım kendimi harbiden bu kadar edepsizlik olmaz ya özrü kabahatinden büyük.Adam 70ytl aşağıya veriyo hala 50ytl teklif edip mezarcılık yapmadım 20-30 dersem mezarcılık olur diyo yuh yani insanı forumdan soğutuyonuz ayıp ayıp.
    quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.