Şimdi Ara

Logitech G700 Mouse Aldım Gaming Pad Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eleştirilerinizi bekliyorum almakla iyi mi ettim bilmiyorum fakat logitech G700 Aldım Vatandan 200 TL'ye geldi taksitle aylık 20 tl gibi bir para ödüyeceğim.
    Bir Gaming Mouse Pad almaya karar verdim bu işi bilen ustalarımın önerilerini bekliyorum

• Güzel bir seçim yapmışsın.Daha önce kullandım bu mouse'u.Khan Gaming Series bir mouse pad var.Onunla sorun yaşamamıştım.Sana da tavsiye ederim.
  • İyi markalardan yüzeyi kumaş olanları tavsiye ederim.
  • Mouse için oyun tarzın önemli. G700 çok iyi bir mouse ama çoklu FPS oyunlarda biraz hantal kaldığını söyleyebilirim yada ben hantalım ama X750 ile daha rahat oynadım. Single FPS de problem yok. FPS için G9x veya G300-G400 vs önerebilirim. Ama illaki logitech. Kalitesinden ve satış sonrası hizmetlerinden dolay logitechten şaşmam.Q-Pad ct ve vespula ile kullandım. Özellikle vespula kontrol yüzeyinde çok ii sonuç veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 8 Kasım 2011; 15:57:41 >
  • aldığınız maus hangi pili kullanıyor acaba bilgi verirmisiniz ince kalem pil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    SteelSeries klavye önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMarcuSI

aldığınız maus hangi pili kullanıyor acaba bilgi verirmisiniz ince kalem pil mi ?

G700 1 adet AA kalem pil kullanıyor. Mouse ile birlikte bir kablo var. O kabloyu taktığında hem pil şarj oluyo hemde mouse kablolu olarak kullanabiliyorsun. Ama kablo çok kalın kablolu olarak kullanım zor en azından oyunlar için. Normal kullanımda problem yok. Standart pil olması avantaj. Pili sitediğin zaman değiştirebilirsin. Duracell şarjlı filan kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

quote:

Orijinalden alıntı: IMarcuSI

aldığınız maus hangi pili kullanıyor acaba bilgi verirmisiniz ince kalem pil mi ?

G700 1 adet AA kalem pil kullanıyor. Mouse ile birlikte bir kablo var. O kabloyu taktığında hem pil şarj oluyo hemde mouse kablolu olarak kullanabiliyorsun. Ama kablo çok kalın kablolu olarak kullanım zor en azından oyunlar için. Normal kullanımda problem yok. Standart pil olması avantaj. Pili sitediğin zaman değiştirebilirsin. Duracell şarjlı filan kullanabilirsin.

cevabını için çok teşekkür ederim.

AA ne manaya geliyor açarsanız sevinirim.
  • AA Standart kalem pil. AAA kumandalarda kullanılan küçük piller.
  •  Logitech G700 Mouse Aldım Gaming Pad Önerisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.