Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G700 Gamer Mouse - Satıldı Satın Al 2 Aralık 2014 21:39 1 1 Logitech G700 Gamer Mouse - Satıldı 13.01.2014 tarihinde Bimeks kampanyası ile aldım. Ürün gerçekten güzel ancak neredeyse hiç kullanmıyorum. Bu yüzden satılıktır. Sıfır gibi hiç eksiği yok. Ankara'da elden teslim. Diğer illere önce eft sonra kargo şeklinde yollayabilirim. Kargo alıcıya aittir. Fiyat 100 Tl. Aldığım fiyata satıyorum. Özellikler: Saniyede 1.000 rapor hızında kablosuz nano alıcı USB arabirimi üzerinden şarj ve kablolu kullanım imkanı Makro kullanımına dayalı 13 adet programlanabilir kontrol Kişiye özel ergonomik tuşlar MMORPGs için ideal teknolojik altyapı Değiştirilebilir lazer algılayıcı hassasiyeti (200dpi – 5700 dpi) Entegre kart üzerine profil kaydı Çift modlu kaydırma tekerleği (standart-ultra hızlı) Pil ve hassasiyet derecesini gösteren LED ekran Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Edit: "oemsim" adlı arkadaşa satıldı. Hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Aralık 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün USB C - HDMI Kablosu/ Thunderbolt 3 Dönüştürücü Xbox Series S - Sıfır Fifa 20 Türkçe Menü - Sıfır - Ankara Fifa 19 Seç - Referans İlanı