Bir dostum G510S kazanmış LOL Turnuvasından da satım sana diyor. 200 tl ye bırakıyor. Merak ettim bir kaç şey var.
200 tl ye değecek bir klavye mi? G103 denemiştim teknosa da Klavye tuşları onun gibi alçak profil mi yoksa eski klavyeler gibi yüksek mi? + olarak neler söyleyebilirsiniz klavye hakkında?
Değer ama klavyenin durumuna da bak.LCD ekranı olması onu o fiyata çıkarıyor zaten.Tuşları G103 gibi yüksek tuşlar.
Atakanbtl
kullanıcısına yanıt
Anladım. Peki bu LCD ekran ne tür işlere yarıyor ki?
Biraz geç oldu pardon.Klavyelere göre değişiyor sanırım ama kullanılan ram ve işlemci yüzdesi gibi şeyleri gösteriyor.Performansa aşırı takıntılı değilseniz gereksiz bence.
Atakanbtl
kullanıcısına yanıt
Arkadaşla 150 tl ye anlaştık umarım beklentilerimi karşılar. Yarın alıcam.
Hayırlı olsun o zaman.G105 fiyatına ekranlı panelli klavye aldın
Atakanbtl
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler :) Ama tuşları büyükmüş bunun o beni biraz rahatsız edecek bakalım alışırız ileride.
G103'ü aldığımda tepkim bu ne böyle olmuştu ama alışıyor insan.Laptop klavyelerine göre garip geliyor .İlk başta esc yerine macro tuşlarına basıyordum
arkadaşlar ben 100 tl ye teşir ürünü logitech g510 aldım elektro world den bimex firmayı satın aldığından devamı gelmeyecek ürünleri bitirmek için satıyolar yakınlarda bi elektro world warsa gidip bakabilirsiniz büyük ihtimal wardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme