Şimdi Ara

Logitech G502 güncelleme öylece kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SORUN HALLEDİLDİ OKUYANLARA TEŞEKKÜR EDERİM İNGİLİZCEMİ KÖTÜ SANARDIM GAYET İYİYMİŞ.

G502 aldım sonunda akşam geldim kurdum güncelleme var dedi yap'a bastım dediği gibi kabloyu çıkarıp taktım başladı güncelleme ancak şu an itibariyle 10 dakika geçti hala başladığı yerde duruyor güncelleme çubuğu. v88.2.16 sürümünü yüklemeye çalışıyor daha çok bekleyecek miyim eğer bekleyeceksem ne kadar sürecek. İlk defa gamer mouse almadım ama ilk defa yazılım desteği olan bir gamer mouse aldım heyecanlıyım hala kullanmadım. Mouse üzerinde de 3 çubuktan 1. si yanıyor şu an sadece olayı baktım yabancı forumlarda konuşmuşlar ama pek anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 19 Temmuz 2014; 0:59:09 >

http://4.bp.blogspot.com/-qSe0cSPvTUc/U8LE4apK2zI/AAAAAAAACbc/8lARqTZPx1c/s1600/g502_fwupdater01.png bu resimde belirtilen adrese gidip kendiniz manuel olarak kurduğunuzda sorun çözülüyor. Aynı mouse tan bu sabah bende aldım. Aynı şekilde dondu kaldı. Bu dosya yoluna gittim çift tıkladım hemen kurdu. Sonra Hala yüklenmeyi bekleyen güncelleyiciyi manuel olarak işlemlerden sonlandırdım. Şu an mouse çalışıyor. Garanti olsun diye bir daha çalıştırdım güncellemeyi ve güncel dedi.

• Sorunu hallettigimi mesajda belirttim. Evet dosya yolundan yukleyince halloluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SAMSUNG GALAXY NOTE 5 --- Monster Tulpar T5 V4.1 --- Canon 600D --- Logitech G103 - G502 - G440 - G930
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım çözüm için teşekkür etmek istedim elinize sağlık arkadaşlar
    @NoWLoadinG @yusuffffff

Rica ederim uzay mekiginle iyi eglenceler 2,5 yildir FPS oyunu oynamiyordum mouse bendeki eksik zamanin farkini kendi kapatti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Aynen hocam bide altına G440 çektim akıyor mübarek :D

Sert yüzeyi bir türlü sevemedim ben SteelSeries QCK FrostBlue aldım, siyah QCK'den daha akıcı yüzeyi olduğunu farkettim desenlilerin. Acayip iyi ikili oldular :D
  • Benimde aklım gitti ss ürünlerine fakat hadi dedim takımı bozmayalım hepsi logi olsun :D Hatta mouse olarak SS Rival alacaktım son anda bunu aldım ama memlunum :) 20 liralık pedlerden sert de yumuşakta kullandım az çok fikir edindim ama sert çok daha akıcı oluyor mouse da çok hız sevmiyorsanız iyi yapmışsınız bunda mouse a biraz ivme verip bıraktığınızda yaklaşık 4-5cm kendisi kayıyor :D Düşünen arkadaşlar mediamarkt tarzı biyerde deneyerek almalarını öneririm sonradan pişman olmasınlar baya fark var
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.