Şimdi Ara

Logitech G500s Bir İlk (Türkiyede) Unboxing ve Yazılı İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sevgili Donanımhaber takipçileri, bu gün yeni bir inceleme ile karşınızdayım. Konuğumuz ise Logitech'in Gaming serisi farelerinden G500'ün yenilenmiş hali G500s.
    İşte Logitech!!!
    Logitech G500s'i elimize aldığımızda malzeme kalitesi olarak Logitech'i fark ediyoruz. G500'ün yenilenmiş modeli yanları kaymaz ve pürüzlü bir yapıya sahip. Elinize aldığınız zaman zaten sağlamlığı hissediyorsunuz. Tuşları da keza öyle. Tok bir ses veriyor ve sallanmıyor. Tuşlara basmak ne zor ne kolay. Kütlesi ise ek ağırlıklar olmaksızın gayet yeterleri. Fakat ben yine de bir 4,5 bir de 1,7 gramlık ağırlık takviyesinde bulundum.
    Renklere gelirsek faremizin tamamına gri tonları hakim. Ek tuşlar ise siyah. Dpi göstergesinin rengi ise değiştirilemiyor ve mavi.
     Logitech G500s Bir İlk (Türkiyede) Unboxing ve Yazılı İnceleme  Logitech G500s Bir İlk (Türkiyede) Unboxing ve Yazılı İnceleme  Logitech G500s Bir İlk (Türkiyede) Unboxing ve Yazılı İnceleme
    Elime Bütünleştiler
    Sağ ele uygun olarak tasarlanan faremizin ek tuşları gayet yerinde konumlandırılmış. Beni rahatsız eden tek şey ise orta parmağımızla scroll tuşuna basımının biraz zor olması oldu onun dışında faremiz gerçekten eli orta-büyük olan kişiler için rahat.
     Logitech G500s Bir İlk (Türkiyede) Unboxing ve Yazılı İnceleme  Logitech G500s Bir İlk (Türkiyede) Unboxing ve Yazılı İnceleme
    Kutu İçeriği ve Teknik Özellikler
    Kutu İçeriği
    -Mouse
    -Ayarlanabilir ağırlık kartuşu
    -Ağırlık ayarları ve kasa
    -Kullanıcı belgeleri
    Teknik Özellikler
    Çözünürlük: 200 dpi - 8200 dpi
    Görüntü işleme: 12 megapiksel/saniye
    Maks. hızlanma**2: 30 G
    Maks. hız**: en fazla 165 inç (4,19 m)/saniye
    USB veri biçimi: 16 bit/eksen
    USB rapor hızı: 1000 rapor/saniyeye kadar
    Uyku modu: devre dışı
    Dinamik sürtünme katsayısı***: 09 μ (k)
    Statik sürtünme katsayısı***: 14 μ (s)
    Ayarlama ağırlığı: 27 grama kadar
    Düğmeler (Sol/Sağ): 20 milyon tıklama
    Ayak: 250 kilometre
     Logitech G500s Bir İlk (Türkiyede) Unboxing ve Yazılı İnceleme  Logitech G500s Bir İlk (Türkiyede) Unboxing ve Yazılı İnceleme  Logitech G500s Bir İlk (Türkiyede) Unboxing ve Yazılı İnceleme

Fiyat: 125 TL

Aklınıza Takılmıştır
    S: Mouse ses çıkarıyormuş?
    C: Doğru. Fakat kafanızı sensöre dayayıp dinlerseniz fark edersiniz.

S:Input Lag sorunu var mı?
    C: Şikayetçi olan bir sürü insan var fakat ben öyle bir sorun göremedim.

S: Yazılımı Mouse hareketlerini kaydediyor mu?
    C: Ne yazık ki kaydedemiyor.

Artılar/Eksiler
    +G500'ün tüm kronik sorunları giderilmiş.
    +Palm Grip tutuşa sahip arkadaşlar için birebir.
    +Kaliteli sensör.
    +Macrolar için bol tuş.
    +Çift modlu kaydırma tekerleği (sürtünmeli/sürtünmesiz).
    +Hassasiyet göstergesi.
    +Değiştirilerbilir ağırlık.
    +Logitech ürün destek kalitesi.
    -Fazla macro kullanan arkadaşları tatmin etmeyecek yazılım.
    -Orta parmak ile orta tuşa basmaktaki zorluk.(kişiden kişiye değişebilir)

Yazılım ile ilgili video yardım isteyen olursa çekebilirim. Ki ben de pek fazla öğrenemedim

İlk Unboxing videomdur videonun sonlarına doğru sesim kalınlaşıyor fark ettiyseniz. Çünkü heyecan yapınca sesim çok fena oluyor.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaklubegibiAdam -- 21 Ağustos 2013; 20:14:55 >

• Güle güle kullanın ve inceleme için teşekkürler. Benim G500S'te kargoda şuan :) Logitech sitesinde mayıs ayında çıkan bir firmware mevcut. Eğer input lag sorunu yaşanırsa o firmware'i yükleyerek giderilebilir sanırım. Ben de yarın paketi açıp kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım :)
  • hayırlı olsun, bende zamanında g500ü çok istemiştim ama kronik sorunları çözülemediğinden mecburen g9x almıştım, bu mouseta bu sorunları çözmüşler belli ki, dpi işini abartmışlar şu an 2000dpida kullanıyorum, gerekirse 3200 yapıyorum ama daha üstünü kullanamıyorum, 8000dpi hangi oyunda ne işe yarar kim kullanır muamma
  • Öncelikle inceleme için teşekkürler. Nerden kaç paraya aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Öncelikle inceleme için teşekkürler. Nerden kaç paraya aldınız acaba?

yazdığım gibi 125 tlye sanalmarketimden aldım
  • http://www.n11.com/logitech-g500s-kablolu-laser-gaming-mouse-910-003604-P15109872

Pepsi kodu girerseniz 11TL indirim sağlarsınız.

109TL'ye gelmiş olur.

Amator inceleme için de teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

hayırlı olsun, bende zamanında g500ü çok istemiştim ama kronik sorunları çözülemediğinden mecburen g9x almıştım, bu mouseta bu sorunları çözmüşler belli ki, dpi işini abartmışlar şu an 2000dpida kullanıyorum, gerekirse 3200 yapıyorum ama daha üstünü kullanamıyorum, 8000dpi hangi oyunda ne işe yarar kim kullanır muamma

g9x ile bu arasında kaldım.Hangisi alınmalı sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hayırlı olsun, bende zamanında g500ü çok istemiştim ama kronik sorunları çözülemediğinden mecburen g9x almıştım, bu mouseta bu sorunları çözmüşler belli ki, dpi işini abartmışlar şu an 2000dpida kullanıyorum, gerekirse 3200 yapıyorum ama daha üstünü kullanamıyorum, 8000dpi hangi oyunda ne işe yarar kim kullanır muamma

daha yeni olduğu için (sensörü vs daha kalitelidir ayrıca arkadaşımın g9x'inde soyulma yaşadı kaplamada) bunu öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

quote:

quote:

daha yeni olduğu için (sensörü vs daha kalitelidir ayrıca arkadaşımın g9x'inde soyulma yaşadı kaplamada) bunu öneririm.

Ergonomi olarak ele tam oturuyor mu acaba? Elim büyük. G9x gayet güzel otuuyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ergonomi olarak ele tam oturuyor mu acaba? Elim büyük. G9x gayet güzel otuuyordu.

eliniz büyükse ve palm grip şeklinde tutuyorsanız incelememde de bahsettiğim gibi elinize tam oturur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eliniz büyükse ve palm grip şeklinde tutuyorsanız incelememde de bahsettiğim gibi elinize tam oturur.

Teşekkür ederim dediğin gibi palm grip şeklinde tutuyorum. Bunu da düşünüceğim.

• quote:

quote:

bencede g500s alınmalı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adittorie

Ben de hep erkekler ilgilenir bu gaming ekipmanlarla sanardım . Meğer bayanlarda varmış . İnceleme güzel . Hayırlı olsun :)

şaka yapıyorum deee
  • quote:

quote:

Ben de hep erkekler ilgilenir bu gaming ekipmanlarla sanardım . Meğer bayanlarda varmış . İnceleme güzel . Hayırlı olsun :)

şaka yapıyorum deee

Ben çok yanlış gelmişim :( Sesi duyunca .

• quote:

quote:

quote:

şaka yapıyorum deee

Ben çok yanlış gelmişim :( Sesi duyunca .

• http://www.hepsiburada.com/Liste/khan-gaming-series-blacx-cloth-oyuncu-mouse-pad-with-non-slip-rubber/productDetails.aspx?productId=bd93625&categoryId=29

bununla kullanıyorsun sanırım ikisi birlikte nasıl? boyut olarak g500 ile aynı mı? g500s bulabileceğimi sanmıyorum etrafta, g500 deneyebiliriim anca

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Ağustos 2013; 5:35:13 >

• inceleme icin tesekkurler

ben g500 magduruyum

2 ay once mausun garantisi bitti su an sag ve sol click sapitmis vaziyette markadan sogudum resmen simdi bu mausu alirsam 2 yil icinde ayni sorunlari yasamaktan cekiniyorum sahsen

cok marka model elimden gecti razerinden tut roocatina kadar elime kalip olarak bu mausdan baska mausda rahat edemedim ama su kronik cift tiklama olayina

su an beklemedeyim g500 oyle kenarda duruyor acaba bunun icin yapilacak bir cozum varmi firmware guncellemesi varmi g500 icin acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

inceleme icin tesekkurler

ben g500 magduruyum

2 ay once mausun garantisi bitti su an sag ve sol click sapitmis vaziyette markadan sogudum resmen simdi bu mausu alirsam 2 yil icinde ayni sorunlari yasamaktan cekiniyorum sahsen

cok marka model elimden gecti razerinden tut roocatina kadar elime kalip olarak bu mausdan baska mausda rahat edemedim ama su kronik cift tiklama olayina

su an beklemedeyim g500 oyle kenarda duruyor acaba bunun icin yapilacak bir cozum varmi firmware guncellemesi varmi g500 icin acaba

sorun yazılımdan çok teknik olabilir. G500s'de böyle bir sorun yoktur büyük ihtimal ve de zaten mouselerin ömrü 2 yıl gibi bir süredir. Sonra sapıtmalar olabilir :D

Boyutları aynı ve de padle uyumu gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaklubegibiAdam -- 23 Ağustos 2013; 11:59:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

inceleme icin tesekkurler

ben g500 magduruyum

sorun yazılımdan çok teknik olabilir. G500s'de böyle bir sorun yoktur büyük ihtimal ve de zaten mouselerin ömrü 2 yıl gibi bir süredir. Sonra sapıtmalar olabilir :D

Boyutları aynı ve de padle uyumu gayet güzel.

2 yil bence yeterli bir sure degil arkadasta a4tec var 4. yilini dolduracak daha tık demedi anlamadigim bu nasil bir switchtir o kadar adimi 2 ay icinde bozulanada sahidim

neyse logitechle temasa gectim bakalim ne cikacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan :) Bendede g500s var sol tıklama yaparken gıcırdama gibi bir ses geliyor normal tıklama sesinin dışında ondan başkada bir problemim yok sizdede varmı acaba ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.