Şimdi Ara

Logitech G430 245TL Kliksada!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/logitech-g430-surround-sound-gaming-headset/901899062

280TL şuan "KLIKSAOYUN35" yazarsanız 35TL indirim kazanıyorsunuz ve 245TL'ye alabilirsiniz.

Kodu kullanabileceğiniz diğer ürünleri görmek için bu linkten bakabilirsiniz.http://www.kliksa.com/oyun-dunyasi

Edit1;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrNtlu -- 9 Aralık 2015; 16:23:16 >

• şunu tek başlık altında toplasalar da kalabalık olmasa bu kadar, bugün gördüğüm 3. sanırım kliksa oyun
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

şunu tek başlık altında toplasalar da kalabalık olmasa bu kadar, bugün gördüğüm 3. sanırım kliksa oyun

Görmedim ben kusura bakmayın 11 Aralıkta bitecekmiş bende paylaşayım dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Aralık 2015; 16:24:00 >

Orijinalden alıntı: -b0Ni

amazon'da 35 dolara satıldı 1 hafta önce, 10 dolarda kargo olsa 45 dolar yapar. yarı fiyat.

Ben bayadır takip ediyorum görmedim keşke görseydim alırdım. Yinede uygun bence bayadır bu kulaklığı arıyordum.
    Lenovo Vibe K5 Note / 5.5 İnç 1080x1920 Full HD Ekran / 8 Çekirdek 1.8 Ghz İşlemci / MediaTek MT6755 Helio P10 Yonga Seti / 3 GB Ram / 13 MP Arka Kamera 5 MP Ön Kamera / 3500 Mah Pil Kapasitesi / Dolby Atmos Teknolojisi / Alüminyum Yekpare Kasa / Android 6.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbalet

Kampanya tarihi ileri atıldıkça konular açılmaya devam edecek. Ay başından beri başlık açan açana.

Bu konudan göremedim gördüyseniz atar mısınız
    Farkındaysanız ürün bazında bir söylemim yok. KLIKSAOYUN35 kuponunun kapsamı altındaki ürünlerin tek tek açılan başlıklarından bahsetmişim.
    Lenovo Vibe K5 Note / 5.5 İnç 1080x1920 Full HD Ekran / 8 Çekirdek 1.8 Ghz İşlemci / MediaTek MT6755 Helio P10 Yonga Seti / 3 GB Ram / 13 MP Arka Kamera 5 MP Ön Kamera / 3500 Mah Pil Kapasitesi / Dolby Atmos Teknolojisi / Alüminyum Yekpare Kasa / Android 6.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbalet

Farkındaysanız ürün bazında bir söylemim yok. KLIKSAOYUN35 kuponunun kapsamı altındaki ürünlerin tek tek açılan başlıklarından bahsetmişim.

Toplu açılmamış sanırım. O yüzden ilgi çekecekler tek tek açılıyor.
  • Alacak olan varsa Amazon yılbaşı indirimlerini bekleyip g930 alsın aynı fiyata. Bundan daha uyguna geldi kargo dahil. Amma velakin şu saatten sonra bir daha kesinlikle logitech kulaklık almam. O da ayrı bir konu. Şunu almak yerine amazondan 50-60 dolar bandında turtle beach-razer-steelseries kulaklık alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • Hocam G930'da bağlantı sorunu var diyorlar o yüzden ben almadım kararsız kaldım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.