Şimdi Ara

Logitech G29 (PS5, PS4, PS3, PC) / G920 (Xbox Series X-S, Xbox One, PC) - Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.012
Cevap
76
Favori
170.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • logitech g29 rusyada 1375tl. vites 190tl bilgilerinize. rusya çoğu zaman avrupadan daha ucuz. rusyada kutulu ps4 oyunlarıda abd avrupadan daha ucuz. (dünya düzeni değişiyor)

rusyaya gidip gelicek birisi varsa taxfree/global blue bir yer ile alınıp vergi geri iade ile 1250tl gbi bir fiyata getirebilir g29'u.

dns-shop.ru
    Купить Руль Logitech G29 Driving Force в интернет магазине DNS. Характеристики, цена Logitech G29 Driving Force | 1027593
    http://www.dns-shop.ru/catalog/i1027593/rul-logitech-g29-driving-force

dns-shop.ru
    Купить Коробка передач Logitech Driving Force Shifter в интернет магазине DNS. Характеристики, цена Logitech Driving Force Shifter | 1027595
    http://www.dns-shop.ru/catalog/i1027595/rul-logitech-driving-force-shifter

avustralyada 1008tl/336usd ((

http://freeshippingtech.com.au/index.php?z=p&p=JOYLOG2982903&qr=shopbotau

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 23 Eylül 2015; 22:10:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

bari diğerlerinin fiyatı düşse de alabilsek..

borsa gibi anasını satim 2010 yılında 150 liraya satılan direksiyon bugün 500 lira

İnşallah kardeşim inşallah

Sistem topliycam toplayamıyorum dolardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 uyumlu direksiyonlar neler ? Liste gibi bişey varsa yazarsanız memnun olurum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

-PS3 de Logitech G27 çalışacaksa,
    -PS4 de Logitech G29 çalışacaksa,
    -PS5 de Logitech G31 çalışacaksa, böyle satış politikasının içine edeyim. Birde PC platformunda çalışmasın diye zorlamışlar. Lan belki ETS de kullanmak istiyorum. Geri zekalı mısın sen logitech

malesef haklısınız.

ps4 desteği getirilse g27 satışı şu anki g29 satışından daha fazla olurdu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gameking1907

quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

-PS3 de Logitech G27 çalışacaksa,
    -PS4 de Logitech G29 çalışacaksa,
    -PS5 de Logitech G31 çalışacaksa, böyle satış politikasının içine edeyim. Birde PC platformunda çalışmasın diye zorlamışlar. Lan belki ETS de kullanmak istiyorum. Geri zekalı mısın sen logitech

malesef haklısınız.

ps4 desteği getirilse g27 satışı şu anki g29 satışından daha fazla olurdu bence

Kesinlikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DFGT Ps4 uyumluluğu var mı ?
  • Gameking1907 kullanıcısına yanıt
    Yok

Ps4 desteği olanlar

Thrustmaster
    T300rs-t500rs-t100-t80
    Logitech
    G29
    Fanatech
    Csr direksiyon ve pedallar- gt2 porşe direksiyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhaba,

Ürünü ilk çıktığı zaman satın aldım. Hizlial üzerinden 1487 liraya geldi ve gecikmeden dolayı 100 tl değerinde bir joystick hediye ettiler. şu anki satışı 1500 lira üzerinde.

Vitesin Türkiye'de henüz satışı yok diye biliyorum, ben de amazon.com üzerinden satın aldım, 8 günde elime ulaştı.

Daha önce ps3 ile logitech driving force gt kullandım. Bununla kıyaslarsam arada dağlar kadar fark var, pedalların kalitesi ve sertliği çok gerçekçi. Direksiyon üzerindeki tuşlar kalabalık görünse de kullanışlılık hat safhada ve direksiyon tutuşunuza hiç bir şekilde mani olmuyor, sarmal dişlilerden dolayı yapay sesler duymuyorsunuz , dfgt'de yapay bir his ve çok ses vardı. Direksiyon sertliği yerinde ve tepkileri gayet hızlı.

Şimdilik Project Cars ile oynuyorum, oyun çok gerçekçi ve zorluk derecesi yüksek, Gran Turismo 7'yi bekliyorum. Bir arkadaş sormuş direksiyon üzerindeki kırmızı çark ne işe yarıyor diye , Gran Turismo 5'te bu çarkla aracın ESP derecesini düşürüp arttırabiliyorsunuz, muhtemelen destekleyecek oyunlarda da aynı görevi görecektir. Project Cars'ta çalışmıyor bu çark.

Stand kurmak veya tasarlamakla uğraşmak istemedim çünkü daha önce yaptım ve çok yer kapladı. Bunun yerine Wheel Stand Pro'yu tercih ettim, fiyatı yüksek ancak böyle bir ürün için tercih edilmesi gereken pratik bir ürün olduğu düşüncesindeyim.

g27'ye ps4 desteği sunmaması , sahip olan arkadaşlar için üzücü bir durum. Ancak zamanla buna uygun bir aparat geliştirileceği kanısındayım.

Herkese Saygılarımla
    Doğukan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguayaz -- 28 Eylül 2015; 11:21:51 >

• Bu ürün hep netdemi satılacak
    Hiç mağazalarda satılmayacakmı

• Henüz gelmez diye düşünüyorum. Seneler önce çıkan g27'yi bile mağazalarda görmek çok zor.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    g27 nin olmaması normaldir üretimi yokki artık

lakin g29 un elektronik marketlerde yerini alması gerek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: doguayaz

Herkese Merhaba,

Ürünü ilk çıktığı zaman satın aldım. Hizlial üzerinden 1487 liraya geldi ve gecikmeden dolayı 100 tl değerinde bir joystick hediye ettiler. şu anki satışı 1500 lira üzerinde.

Vitesin Türkiye'de henüz satışı yok diye biliyorum, ben de amazon.com üzerinden satın aldım, 8 günde elime ulaştı.

Daha önce ps3 ile logitech driving force gt kullandım. Bununla kıyaslarsam arada dağlar kadar fark var, pedalların kalitesi ve sertliği çok gerçekçi. Direksiyon üzerindeki tuşlar kalabalık görünse de kullanışlılık hat safhada ve direksiyon tutuşunuza hiç bir şekilde mani olmuyor, sarmal dişlilerden dolayı yapay sesler duymuyorsunuz , dfgt'de yapay bir his ve çok ses vardı. Direksiyon sertliği yerinde ve tepkileri gayet hızlı.

Şimdilik Project Cars ile oynuyorum, oyun çok gerçekçi ve zorluk derecesi yüksek, Gran Turismo 7'yi bekliyorum. Bir arkadaş sormuş direksiyon üzerindeki kırmızı çark ne işe yarıyor diye , Gran Turismo 5'te bu çarkla aracın ESP derecesini düşürüp arttırabiliyorsunuz, muhtemelen destekleyecek oyunlarda da aynı görevi görecektir. Project Cars'ta çalışmıyor bu çark.

Stand kurmak veya tasarlamakla uğraşmak istemedim çünkü daha önce yaptım ve çok yer kapladı. Bunun yerine Wheel Stand Pro'yu tercih ettim, fiyatı yüksek ancak böyle bir ürün için tercih edilmesi gereken pratik bir ürün olduğu düşüncesindeyim.

g27'ye ps4 desteği sunmaması , sahip olan arkadaşlar için üzücü bir durum. Ancak zamanla buna uygun bir aparat geliştirileceği kanısındayım.

Herkese Saygılarımla
    Doğukan.

vites sanalmarketim de var. 4 tane dediler birini ben aldım. ps4 drive club oynuyorum g27+ps3 te neyse g29+ps4 aynı. direksiyon üzerindeki tuşlar oyun oynarken ele takılmıyor ancak oyun oynamıyorkende bana biraz takılıyor beni rahatsız etti ve oyun ana menüde gezinirken araba modifiye ederken yön tuşlarına basmak için kolunuzu havada tutmak gerekiyor buda 1 saatten fazla uzun zaman oynarken dirseğim yoruluyor. bence direksiyon üzerinde bu kadar tuşa gerek yoktu. veya vites kolunun üzerindeki yön tuşları daha kullanışlıydı veya en iyisi al ds4 kolu kucağına istediğini yap. neticede yarışa girmeden önce bir sürü şey yapılıyor yarış oyununda.

kısaca direksiyon üzerindeki yön tuşları çok rahatsız edici bence hemde çıkıntı gibi. diğer tuşlar iyi.

• Bende bugün kadıköy yazıcıoğlundan bodrumda nepal bilişimden aldım
    1450-tl peşin paraya
    Kurdum ps3 de gt6 da denedim bu sefer fren pedalını harika yapmışlar
    Gerçekten araçlar kaymadan frenlemeyi yapıyoruz
    Tam ps4 de project cars da deneyecektim elektrikler kesildi
    Direksiyonu ben sevdim zaten g27 yi çok kullandım çok seviyordum
    Tuşlarda çok iyi olmuş her şey direksiyonun üzerinde zaten ben vitesi
    Kullanmıyordum fuzuli yer kaplıyordu vites kullanmak istersen direksiyon
    Arkasındaki kelebekler yeterde artar bile

Bakıyım bunu kullanırsam t300 ü elden çıkartabilirim belki
    Yarında ps4 de deniyeceğim project cars da

Gran turismoda direksiyon ayarlarında g29 yok dfgt olarakmı ayarlıyım bunu

Artı birde ilk kalibrasyonda yeni diye herhalde bilya sesimi ne geliyor çok hafif

• PS3 de wheel üzerindeki led ışıklar oyunda yanıyor muydu vites atarken?

• Yanıyor her şey normal canavar gibi çalışıyor

Ps4 de project carda yanmıyor doğru düzgün yanıp sönüyor
    Ps4 project carda direk taktım makineyi açtım tanıdı
    Oyundada hemen tanıdı fren olayı süper olmuş bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Yanıyor her şey normal canavar gibi çalışıyor

Ps4 de project carda yanmıyor doğru düzgün yanıp sönüyor
    Ps4 project carda direk taktım makineyi açtım tanıdı
    Oyundada hemen tanıdı fren olayı süper olmuş bu sefer

Project Cars bazen direksiyon tepkilerini aşırı hızlı veriyor. Sizde de oluyor mu ? Hem seviyorum hem sevmiyorum bu oyunu.
  • doguayaz D kullanıcısına yanıt
    Aynen oluyor t300 rs de böyle olmuyordu
    Bide o hafifden dişli sesi bilye sesi var
    Faiksevimde demiş zaten rahatsız edici değil
    Sizdede varmı o ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 3 Ekim 2015; 12:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Aynen oluyor t300 rs de böyle olmuyordu
    Bide o hafifden dişli sesi bilye sesi var
    Faiksevimde demiş zaten rahatsız edici değil
    Sizdede varmı o ses

Bilye sesi var ancak rahatsız edici değil, önceden kullandığım Driving Force Gt'de aşırı abartılıydı o ses.

daha katı bir ses geliyor bazen dişli sanki parçalanıyormuş gibi, bazı araçlarda direksiyonu çevirmeme rağmen dönemediği durumlarda gelen bir ses. ancak nadir bir durum.
  • doguayaz D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için

Bugün gt6 oynuyum dedim dün yanan vites değiştirme ışıkları bugün yanmadı
    Lakin oyuna girerken o ışıklar yanıp sönüyor arıza olsa hiç yanmaz acaba benmi bir yerden kapattım farkına varmadan arıyorum da ayarlarda öğle ışıkları kapatma yeride yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün yanan ışıklar bugün yanmaz oldu
    Neden anlayamadım
    Bozuk olsa oyuna girişte yanıp sönmez
    Ayar yerimi ne var acep bulamadım bi türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.