Vitesde de 1 takmak ,2 takmak,3 takmak,4 takmak,5 takmak,6 takmak bir de R var o da geriye giderken peki diyerlerinde ne yaparken onları kullanmalıyız?
Kutunun içinden Yarış Oyunu çıkıyor muş o oyun her halde Demo sürümü ve zaman kısıtlaması var 33 dakika sonra oynayamıyor musun bu doğru mu yoksa sınırsız bir şekilde oynayabiliyor musun?
Sorularım Bunlarıdır
Youtubeden bir video inceleme izle herşeyi öğrenirsin. Ana konu var forumda onada katıl. Hatta sorunu oraya sor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Geçen gür Teknosaya gelmiş. Allah'ım öldüm bittim. Acayip güzel birşey. O yumuşak direksiyonu, vites geçirirken çıkan ses, fren gaz ve debriyaj hassasiyeti, yandaki sinyal kollarının sertliği, o üstündeki tuşların sembolleri ve kullanışları, o direksiyonun deri kaplama yeri :((
Her tarafına hasta kaldım tereddüt ediyorsan kesin al derim.
Eğer Vatan , Teknosa gibi bilindik yerlerden alırsan sorduğun zaman sana cevap verirler.
Işıklı yanan yer ise vites geçiş rengidir. O renk kıpkırmızı olunca (yeşilde olabilir) vitesi değiştirmen gerektiğini gösteriyor :) Ama bazı oyunlarda tabiki. Mesela çok rahat city car driving , ets2 , ve bir çok güzel oyunu rahatlıkla oynayabilirsin :) Başka sorun olursa buradayım :)
Har şey tama sadece ETS2 oynarken direksiyon dönmüyor kontrol ayarlardan da olmuyor sebebini bilen biri var mı?