Şimdi Ara

Logitech G25 + Playseat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
1
Favori
24.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nacizhane olarak bir G25 ve Playseat incelemesi yapmak istedim kendi çapımda.

Logitech G25 + Playseat

Yaklaşık 1 hafta önce forumdan bir arkadaşımdan G25 almış ve apar topar eve dönerek kurmaya çalıştım Ps3ime. Geldim koltuga oturdum gazı yerleştirdim sehbanın 1 ine direksiyonu monte ettim diğer sehbaya da vitesi monte ettim kablolarınıda ayarladıktan sonra EFSANE oyun GT5 başladı. Bu oyunu kolla her klasmanını bitirmeme rağmen direksiyonla oynadıgımda C klasmanında dahi bazı yarışlarda çok zorlandım. Oyunun Game Assist olayını kapattığımızda direksiyon çok gerçekçi oluyor. Ancak ilk gün 1 saatlik oyunun ardından acayip 1 bel ağrısı başladı ve o anda G25 i geri satmayı dusundum ancak tadıda damağımda kalmıştı. Ufak araştırmamdan sonra bunun için yapılan amatör koltukları demirlerin kaynatılmasıyla oluşan çeşitli koltukları gördüm bunlarda çok içime sinmedi. Sonra PLAYSEAT denen icatla karşılaştım. Mavi Bilgisayar'a gittim ve işte bu dedim. Koltugu ve vites tutacağınıda aldım. eve geldim kutuları açtığımda gayet basit ve çok detaylı anlatılan bir kurulum sihirbazı ve içinde size lazım olan sıkma anahtarına kadar gerekli herşeyiyle beni bekliyordu. 45 Dakikalık uğraşmadan sonra aleti yerleştirmeyi başardım. Alet katlandıgında hiçte çok yer kaplamıor ve salonun 1 köşesinde duruyor. yer bakımından tam ölçüleriyle katlanınca 120 cm uzunluk 80 cm genişliğiyle köşecikte duruyor.

Logitech G25 + Playseat

Şimdi gelelim oyun konforuna. Aletin direksiyon boyunun pedal boyunun hatta ve hatta vites boyu ve uzunluğunun ayarlanabilir olması süper düşünülmüş. Koltuk konforu benim kendi arabamın koltugundan daha rahat ve spor oldugu içinde ciddi 1 his veriyor. Özetle kurdugum gunden sonra en az gunde 6-7 saat olmak üzere (ilk gün 12 saat ) oynadım. ve en ufak 1 rahatsızlık hissetmedim. Ben 1 Ferrari kullanmanın bu kadar zor oldugunu bilmiyordum ve Ferrari almaktan vazgeçtim :D Çok zormuş... Grid te muhteşem 1 his veriyor ve pedal ve direksiyon sabitlendiği için istediğin kadar sert davrana biliorsunuz ve en ufak 1 kıpırdama dahi olmuyor. Özetle arkadaşlar G25 i olanlara yada araba yarışına meraklı ve Direksiyonla simulasyon tarzında oynamak isteyen arkadaşlara söylemek istediğim. G25 ve Playseat olabilecek en iyi ikilidir. G25 i kendi kendine almak tamamen saçmalık oluyor bilgisayar masasına monte etmek yada diğer şekillerde oynamak insana eziyet oluyor ve ileride bel ile alakalı problemler doğurabileceğine inanıyorm. Sizlere daha iyi fikir sahibi olabilmeniz için 3 tane foto yukluyorum.

Not : Bu urunlerın hepsi 850 YTL tutmuştur. 2.el G25 ile. Bunlar taksitlendirildiğinde 10 taksitle aylık 85 YTL çıkmaktadırki racing fanları için ödenemiyecek 1 rakam olmadıgına inandıgımdan dolayı bu yazıyı yazdım. Sorusu olan yada yardım almak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardım edeceğimi söylemek isterim. Sürç-i-lisan ettiysek affola.

Logitech G25 + Playseat

msn/mail : ozan_bayrak@hotmail.com
    Mobile : 534 879 42 99
    Mekan : Bursa
    | |
  • Eline sağlık dostum iyi iş çıkarmışsın

bursada nerde oturuyon sen bi ara gelip 2 tur atayım şunla çok merak ediyom ya

Asfaltı iyi ağlatmışsındır sen şimdi

Yalnız o içkilerle sürücü koltuğuna oturulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 25 Eylül 2008; 2:04:22 >
    halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
    olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.
  • Öncelikle incelemen için emeğine sağlık.Aynı üründen 1 aydır elimde mevcut fakat vitesi yerleştirecek yer bulamamam vede pedalların playseatte konumlandırılması için bulunan sehpanında biraz küçük olmasından dolayı sorun yaşadım.Bu konuda yardımını almayı umud ediyorum.İncelemenden anladığım kadarı ile vites için playseatın orjinal vites tutacağını almışsın mavi bilgisayardan.İnşallah banada nasip olurda aradığımda elimizde yok malesef deyip beni üzmezler.Sırf bu yüzden 1 aydır odada kapalı duruyor g25 ve playseat.Senden asıl yardım almak istediğim konu g25in pedal gurubunun olduğu kısmı nasıl monte ettiğin.Pedalların üst ve alt köşeleri büyüklüğünden dolayı playseatin demirlerine temas ediyor ve bu yüzden havada kalıyor pedallar.Muhakkak bu sorunu sizde farketmiş ve anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder ürünleri iyi günlerde can sağlığı ile kullanmanızı temenni ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech g27
    13 yıl önce açıldı
    Logitech G29 Direksiyon Seti
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: garamalli

slm bende g25 kullanıcısıyım mavibilgisayar sitesine girdim ama playseat'i bulamadım , playseat'i ne kadara aldın ve vites eklentisi kutunu içinden çıkıyormu ??

Vites eklentisiz fiyatı playseat'in 599 YTL. Mavishopta halen war sanırım. Vites eklentisi ise 139 YTL idi. Saygılar.

| |
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Çok süper alet İnceleme için teşekkürler.

Asfaltı iyi ağlatmışsındır sen şimdi

Yalnız o içkilerle sürücü koltuğuna oturulmaz

Asfalt ağladıki ne ağladı. GT5 bıktı benden abi takma dior disci içeri ne olursun git diyor :)

Çaktırma arkadaki şişeleri boşver kardeş :D Ramazan gözüme gelip duruorlar :) Ama çok güzel oluyor yanıma 1 litrelik kola alıyorum hem kulanıp hem çekiyorum kolayı. Çok eğlenceli.

| |

• quote:

Orjinalden alıntı: smurf1971

sadece playseat kaça mal oldu acaba.ve mavi de hala varmı.3 ay önce bende g25 aldım olduğu gibi pakette duruyor..asistanı iptal etmeme rağmen g25 i kontrol etmem çok zor olmuştu.

3 mesaj sonra açıklamıştım. 599 YTL koltuk 130 YTL vites aparatı saygılar. G25 i bunsuz kullanacağına kesinlikle kullanma daha iyi...

| |
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

Öncelikle incelemen için emeğine sağlık.Aynı üründen 1 aydır elimde mevcut fakat vitesi yerleştirecek yer bulamamam vede pedalların playseatte konumlandırılması için bulunan sehpanında biraz küçük olmasından dolayı sorun yaşadım.Bu konuda yardımını almayı umud ediyorum.İncelemenden anladığım kadarı ile vites için playseatın orjinal vites tutacağını almışsın mavi bilgisayardan.İnşallah banada nasip olurda aradığımda elimizde yok malesef deyip beni üzmezler.Sırf bu yüzden 1 aydır odada kapalı duruyor g25 ve playseat.Senden asıl yardım almak istediğim konu g25in pedal gurubunun olduğu kısmı nasıl monte ettiğin.Pedalların üst ve alt köşeleri büyüklüğünden dolayı playseatin demirlerine temas ediyor ve bu yüzden havada kalıyor pedallar.Muhakkak bu sorunu sizde farketmiş ve anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder ürünleri iyi günlerde can sağlığı ile kullanmanızı temenni ederim.

Vites için playseat'in orjinal vites tutacağını aldım ki bu adamlar o kadar kurnaz sen bunu alıyorsan diğerinide mecburen alıcaksın deyip ona ayrı fiyat yazmışlar. Pazarlama stratejisi diyelim artık. Ben buldum şasnlıydım umarım sende bulursun. Çünki vites tutucağı olmadan %50 eksik kalıor cihaz. Monte işine gelince benimkide önceleri havada durmuştu ancak daha sonra düzgün yerleştiremediğimi gördüm. Düzgünmüş gibi gelior ama değildi. Söktüm iyice dikkatli inceledikten sonra yerleştirdim ve sorunum çözüldü. Bu arada vidaları sonuna kadar sıkman gerekiyorki pedallar hareket etmesin. Yalama olur diye korkmayıp sonuna kadar sıkmalısın. Hatta adamların verdiği anahtar yetersiz kalırsa başka 1 anahtarlada sıkabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur buna rağmen olmadıysa playseat 1 resim atta problemin hakkında daha rahat cevap verebileyim. Saygılar...

| |

• Gule gule kullan glam, sistemin cok guzel

ugurmurat360x,
    Bende Playseatin yeni modeli var ve bu modelde pedali koyma yeri daha degisiktir. glam'in kullandigi Playseat modelin pedal kismini göremiyorum resimlerde ama benimkinden zamanim oldugunda cekip buraya koyarim. Pedal sehpasinin arkasinda 4 tane özel delik vardir "Playseat'de", ayni yerlerde G25'de de delikler vardir...yapacagin aynen glam'in yazdigi gibi bunlarin özel vidalarini alip pedali pedalsehpasina vidalamak.

glam,
    Bir zahmet sende Playseat'inin pedal arkasinin resmini cek ve koy..bende benimkinin cekip koyarim, ugurmurat360x arkadasimiza daha iyi yardimci olmus oluruz

Forza Motorsport 3

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Gule gule kullan glam, sistemin cok guzel

glam,
    Bir zahmet sende Playseat'inin pedal arkasinin resmini cek ve koy..bende benimkinin cekip koyarim, ugurmurat360x arkadasimiza daha iyi yardimci olmus oluruz

En kısa zamanda çekip koyuyorum. Saygılar. warsa problemi olanlar yardımcı olalım elimizden geldiğince...

| |
  • Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için çok çok sağolun ama mavi bilgisayardan aldığım playseat gLam arkadaşımın resimde gösterdiği playseatle aynı gibi.Benim koltukta aynı şekilde siyah fakat pedal kısmı için bahsettiğiniz 4 adet delik malesef bu playseatte mevcut deyil.Mavi bilgisayar gerçekten esnaflığa yakışmayan işler yapıyor aynı ebatta ürünü 20ytl hatta 15 ytl kargo ücreti ile gönderen anlaşmalı firmalar varken tam 46 ytl kargo ücreti ile aldım ürünü o kadar uğraşıma rağmen esnaflık adına hiçbir çaba sarfetmediler.Zira daha önceleri aynı ebatlarda ve ağırlıkta bir çok kargo aldım 15 -20 ytl civarı.Ben işin para kısmında deyilim fakat bana telefonda söylenen sadece g25in vites aparatında sorun yaşarsın ve onunda çözümü çok basit direksiyonu koyduğun yerin sağ tarafına bir demircide ek bir parça ekletip yani bu kısmı uzatıp bu şekilde viteside direksiyonun yanına monte edeceksin dediler.Fakat ürün geldikten sonra bu işin o kadar basit olmadığını ayrıca direksiyonun yanında vites kutususnun hiçte iç açıcı durmayacağını bunun bana yarış sırasında kontrol kaybıda yaşatacağını anladım.Pedal kısmıda zaten ayrı bir dert oluşturuyor.Bahsedilen 4 adet vida deliği olmadığı gibi bu delikleri kendimizin açtırdığını var sayarsak bile havada kalacak g25in pedalının delikleri vidaları biraz fazla sıkmam durumunda pedalı çatlatacak ve 2 parçaya bölecek.Playseatte düz bir pedal sehpası mevcut fakat g25in pedallarının üst ve alt kısmı playseatin montaj demirlerine dayandığı için bu tablaya tam oturmayıp g25in tabanı havada kalıyor.Playseatin pedal tablası g25in pedallarına göre küçük yapılmış.Bu sadece bendemi böyle acaba diye düşünmeye ve mavishopun bu konudada beni kandırıdığını düşünmeye başladım.Bugün mavishopu vites aparatı için aradım fakat bu ürünün ellerinde mevcut olmadığını belirtip tekrar aynı direksiyonun yanına demir tabla uzatma tavsiyesinde bulundular.Arkadaşlar sizden ricam mümkünse pedal tablasının resimlerini bana g25in pedalı takılı deyilken vede takılıyken göndermeniz.İlgi ve alakanız için gLam ve Geymer arkadaşıma çok teşekkür ederim.Sağolun varolun herkese iyi forumlar.

• Bizde 4 adet delik mevcut. Şu anda evde değilim gidince çekiyorum ve ekliyorum hemen. Vites aparatını alabileceğin başka yerler araştırıyorum şu anda. Umarım bulabilirim. Mavi Bilgisayar'ın zaten esnaflıktan nasibini almamış arkadaşlar oldugunu forumu takip edenler bileceklerdir. Saygılar

| |
  • quote:

Orjinalden alıntı: gLam

Bizde 4 adet delik mevcut. Şu anda evde değilim gidince çekiyorum ve ekliyorum hemen. Vites aparatını alabileceğin başka yerler araştırıyorum şu anda. Umarım bulabilirim. Mavi Bilgisayar'ın zaten esnaflıktan nasibini almamış arkadaşlar oldugunu forumu takip edenler bileceklerdir. Saygılar
    Bu aparatı bulabilirsen inan sana çok minnettar olurum arkadaşım.Sorunum küçük gibi görünsede playseati kullanmama mani olacak derecede büyük esasında.Hele pedal konusu nasıl böyle birşey olabilir?neden benim üründe bu delikler mevcut deyil ve ben nasıl bir ürünle karşı karşıyayım anlam veremedim bu işe.İnanın elimdeki playseatin orjinalliğinden şüphe etmeye başladım.Fakat inanıyorumki bu sorunun üstesinden yardımlarınızla gelebileceğim.Sağolun varolun arkadaşlar.

• ugurmurat360x,

Bendeki Playseat biraz daha degisik ama sonucta pedaldaki delikler olsun, direksyon sehpasindaki delikler sizlerin Playseatlerinde de olmasi gerekir.
    Birkac resim cektim...bunlar hem Playseat sahipleri, hem G25 sahipleri ve Xbox360'in MS direksyonu sahipleri veya ilerde bu aksesuarlara sahip olacaklara yardimci olabilir.

Playseat pedal sehpasindaki 4 delik
     Logitech G25 + Playseat

G25 pedal setindeki kullandigim 4 delik
     Logitech G25 + Playseat

Playseatdeki pedal sehpasinin arkasindan cekilmis resim
     Logitech G25 + Playseat

G25 direksyonunda, Playseat direksyon sehpasina tutturmak icin kullandigim 2 delik...
     Logitech G25 + Playseat

Xbox360 MS direksyonunda kullandigim parcalarin vida bölumleri...
     Logitech G25 + Playseat

Playseat direksyon sehpasi - 4 delik Xbox360 MS direksyonu icindir, arkadaki 2 delik "yesil" G25 direksyonu icin kullanilir.
     Logitech G25 + Playseat

Xbox360 MS direksyonunu playseate vidalamak icin sart olan 2 parca.
     Logitech G25 + Playseat

Playseat vites kolu sehpasi
     Logitech G25 + Playseat

Playseat vites kolu sehpaya 2 vidayla tutturulur sadece ve yerinden oynamaz.
     Logitech G25 + Playseat

Butun bu resimdekilerini Playseat'de bulabilirsiniz.

Forza Motorsport 3

• vay be tam açıklama olmuş :)

| |
  • Tamamen anlaşılabilir resimler için emeğine sağlık arkadaşım.Gördüğüm kadarı ile bendeki ürün farklı bir ürün.Bu ürünü bu aksesuarları ile beraber nereden aldın acaba öğrenmek isterim.Bende pedalın konumlandığı yer tamamen farklı sanırım seninkinden bir önceki model.Pedal kısmında vida deliği olmadığı gibi direksiyon kısmındada delikler yok.Sadece direksiyonun kendi sıkıştırma mekanizması ile sıkabiliyorum.Ne kadarda sıksam kısa sürede tabladan kayıyor.Aldığın yer konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim.Anlaşılan daha kullanamadan elimdeki playseti satışa çıkaracağım.Teşekkürler iyi forumlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.