Şimdi Ara

LOGİTECH G25 DİREKSYON İNCELEMESİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.593
Cevap
4
Favori
282.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki güzel incelemeden etkilenerek G25 aldım. gerçekten çok güzel. ancak bir sorunum var Colin mcrae serilerinden 2-3-4 ve 5 de direksiyonun arkasındaki (vites için yapılmış) kollar gaz ve fren olarak atanmıyor. diğer oyunlarda ve colin dirtte kolaylıkla atanıyor. Ayaklarım sakat olduğu için gaz ve freni elle kullanmak zorundayım. ancak colin 2-3-4 ve 5 de bu atamayı yapamıyorum kabul etmiyor, çok istediğim halde. G25 de böyle bir atama için bir ayar falan gerekiyorda benmi beceremiyorum. ingilizcem yok. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa foruma yazarlarsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler. selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyangora -- 7 Kasım 2007; 10:14:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnout_revenge

Her ne kadar kimse soruma herhangi bir yanıt vermesede ben izlenimlerimi anlatmak istedim.. G25 e alıştım şu an sorun yok ama herhangi bir ayar yok, heralde otomatik yapıyor ps2 açılırken.. DFP yi bende baya araştırmıştım önce sıfırını bulamamıştım.. Logitech G25 i aldıktan bir hafta sonra (uzun uğraşlar ve araştırmalarım sonucu) kimsenin bulamadığı DFP nin sıfırını en sonunda istanbulda buldum ve hemen aldım.. Hemde GRAN TURISMO logolu olanı buldum, çünkü artık GT logolu olarak üretilmiyor efsane.. DFP de çok iyi bir direksiyonmuş bunu çok iyi anladım.. Heralde LOGITECH G25 i alıp üstünede LOGITECH DRIVING FORCE PRO PS2 yi ilk alan benimdir.. Gerçi önce DFP yi bulsam G25 i almazdım.. İkiside 1.sınıf, çok kaliteli ve müthiş derecede zevkli bir oynanış sunuyor.. DFP yi alalı 2 gün oldu, bağımlılık yapıyor.. kıyabilirsem biraz oynayıp belki satarım.. 2 tane muhteşem direksiyonla oyunların aynı bölümlerini oynayıp denemek, test etmek, kıyaslamak inanılmaz bir zevk.. DFP bence çok daha pahalı olmalı çok kaliteli ve mükemmel tepkileri var.. G25 te çok güzel ve gerçekçi ama ikisininde verdiği his oldukça farklı.. GT bir yana o zaten apayrı bişi DFP ile FORMULA 2006 yı oynamak bile parasını hakkettiriyor yok böyle bişi.. hem G25 hem DFP ikiside PC, PS2, PS3 destekli uyumlu, tavsiye ederim.. Joistic ve kumandayla klavyeyle araba oyunu oynamak boşaymış..herkese İyi oyunlar.

DFP de mekanik ses çok fazla, ben geceleyin G25 ile PS3 GTHD ve GT5 Demo da rahat rahat oyanyabiliyorum. Tabi Drift yemiyor, gart guç guc.

Youtube da video olarak koymuşdu bir türk . DFP nin direksiyonu toplaması G25 den daha geç sürede tamamlıyor.

NFS Demo da oynadım fena değil, Arcade türü bir oyunda zevkli oluyor ama NFS PS: Beni pek sarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 7 Kasım 2007; 11:26:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oneyangora

Arkadaşlar forumdaki güzel incelemeden etkilenerek G25 aldım. gerçekten çok güzel. ancak bir sorunum var Colin mcrae serilerinden 2-3-4 ve 5 de direksiyonun arkasındaki (vites için yapılmış) kollar gaz ve fren olarak atanmıyor. diğer oyunlarda ve colin dirtte kolaylıkla atanıyor. Ayaklarım sakat olduğu için gaz ve freni elle kullanmak zorundayım. ancak colin 2-3-4 ve 5 de bu atamayı yapamıyorum kabul etmiyor, çok istediğim halde. G25 de böyle bir atama için bir ayar falan gerekiyorda benmi beceremiyorum. ingilizcem yok. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa foruma yazarlarsa çok makbule geçer şimdiden teşekkürler. selamlar.

direksiyon üstündeki 2 tuşa atamayı dene, arkadakilerden daha kolay ulaşırsın ve pratikte bi farkları yok, ya hep ya hiç çalışıyolar, bastınmı köklüyo freni yada gazı zaten.

geçmiş olsun

• sağol kardeş ancak ben direksiyon arkasındaki padlere alışığım direksiyon üstündeki tuşlara atansa bile işime yaramaz öyle kullanamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyangora -- 8 Kasım 2007; 15:07:14 >
  • Muthis bi ürün 420 ytl'ye siparisimi verdim pztesi geliyor ins.
  • snoppy racing whelle yaptığım yarış videosu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chorme86

Muthis bi ürün 420 ytl'ye siparisimi verdim pztesi geliyor ins.

Ürünü nereden sipariş ettiniz öğrenebilir miyim? Ben o kadar uygun fiyata bulamadım hiçbir yerde de.
  • musketeer250 arkadaşı şarkı ney
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: Chorme86

Muthis bi ürün 420 ytl'ye siparisimi verdim pztesi geliyor ins.

Ürünü nereden sipariş ettiniz öğrenebilir miyim? Ben o kadar uygun fiyata bulamadım hiçbir yerde de.

pm....
  • Slm arkadaşlar.

Logitech G25 ile oynanan en güzel ve gerçekçi oyun bence MERCEDES BENZ WORD RACİNG VE MERCEDES BENZ WORD RACİNG 2.

Herkeze selamlar.
  • aga kac para bu alet
  • mavi bilgisayardan 15 gün önce 474 milyona 12 taksitle aldım.
  • Ben 15 ekimde sanalmarketimden peşin 495 e aldım.Daha önce de dfp kullanıyordum. G25 çok güzel ama bu paraya değer mi değmez mi tartışılır. Dfp ise kesinlikle parasına değer.Bence RBR de efektler yönünden dfp, g25 den daha üstün ya da benim sürüş zevkime daha çok uyuyor.Bu aralar 8800gt çıktığı için de satmayı düşünüyorum g25i.Almak isteyenlere duyurulur.
  • 2. el satmak isteyen olursa pm'den bekliorum
  • SENİ KISKANIYORUM,
    ben formula alcaktım babam ona bile köpürdü bunu söylesem

• bugun bende aldım bu g25 ten gercekten ben bole bır kalıte gormedım resmen ferrarıden koparıp getırmısler bırde o gaz bolumunun ole gozuktugune bakmayınınsan vıcudunun ust kısmından daha buyuk :D bu setı olan ve anlayan arkadaslara bırsey sormak ıstıyorum bu setı test drıve unlimited de oynuyorum butun ayarlarını yaptım yalnız tıtresım olayı yok nasıl ayarlayabılecegımı ogretırsenız cok sevınırım sımdıden butun yardım eden arkadaslara cok tesekkur edıyorum...
  • ya ben 2 tane alıcam bi tane buldum 200 ytl'ye 2. el eğer başka satıcak olan varsa görüşebilirim...2 tane oğlum var kavga gürültü hep
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya ben 2 tane alıcam bi tane buldum 200 ytl'ye 2. el eğer başka satıcak olan varsa görüşebilirim...2 tane oğlum var kavga gürültü hep

Böyle babalarda var demek... Ben gidip desem babama 500 liraya direksiyon aldım diye beni evden atar valla..
  • gameman kadıköy'de nerden aldın sorması ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: elameyn

gameman kadıköy'de nerden aldın sorması ayıp

2. el aldım ben dostum elden.satan arkadaşla orada buluşmuştuk.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.