Şimdi Ara

Logitech G15 Sirreal Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce aldığım G15 ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle Klavye ile ilgili olarak Türkçe karakter desteği haricinde eksik bir yanını bulamadım. Mükemmel bi klavye kesinlikle. Mod olarak Sirreal mod kullanıyorum. Sormak istediğim bu sirrealmodda kullanmak istemediğim bazı bölümler var mesela. alt tarafta bulunan dünya saatleri, kronometre,hoparlör, net bilgisi. bunların yerine işlemci sıcaklığı, fan dönüş hızları vs. koymak istiyorum. Bunu nasıl yapacağız. İnternette baya araştırdım. Lcdstudio isimli bi program buldum. Bu program menüleri tamamen baştan oluşturuyor.Bende beceremedim zaten benim istediğim sadece sirreal da kullanmak istemediğim bazı özellikleri çıkarmak.nasıl yaparız arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky.Walker -- 27 Mayıs 2009; 0:36:50 >

• içinde not defteri var onu düzenleyebilirsin.
    ayrıca mod olarak

gmsn: oyundan çıkmadan msn ile yazışmanı sağlar
    winamp visual system: winap için harika bir mod
    sıcaklık, fan dönüş hızları vs. için de everestin 5.0 ve üzeri sürümlerini kullanabilirsin

yapamazsan pm at
  • Cevabın için teşekkürler. bi deniyeyim bakalım yapamazsam pm atarım.
  • slm arkadaslar ...bende g 15 v2 aldım ama..tam cozemedım klavyeyi...bu mod olayı nasıl oluyo tam anlamadım..ntte baya baktım denedım ama olmuyoo...ayrıca saat ekranın da sureklı maıl ısaretı cıkıo ama her gun degısıyo benım maıl ım dekı gelenler dekı ıle de uymuyo..sayı tamamen atmaca..kımı g 15 lerde saat rakmlı bende kı sadece cızgı war rakam yazmıo..degısık sekıllerde lcd de gosterıo ama bende sadece saat cpu ram sayaclar falan var ...yanıp sonme mod ları war dıolar ama ben beceremedım ..yardımcı olabılır mısınız???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.