Şimdi Ara

Logitech G102 vs Corsair Harpoon vs Rival 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:GO oyunu için mouse almayı düşünüyorum. Ani 180 derece dönüşlerde sıkıntı yaratmayacak, performanslı, sensörü kaliteli olan, palm grip tutuş moduna uygun olan, el ile dpi seçebileceğim bir mouse arıyorum. (400-500-600-700-800 tarzı)

CS:GO LoL oynuyorum.

G102 - 105TL yanında mousepad yok.
    Rival 100 - 100TL yanında mouse pad yok.
    Corsair harpoon + Corsair mm100 120TL

sizce hangisi daha mantıklı olur?

• rival 100 ü 100tl ye nereden buldun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanset

rival 100 ü 100tl ye nereden buldun ?

Hocam itopya da 100 liraydı, kontrol ettim 120lere çıkmış.

Ama 110 liraya teknosa da var.
  • Hocam o 110₺ olan altın kaplama olan o da eli terleyen biri için fazla iyi değil. Ben kauçuk olan siyah ve sarı modeli beğendim tutuş hissiyatı çok güzel. Renkler arasında malzeme farkediyor dikkat et.

Kıyas etmeye gelince yabancı sitelerde karşılaştırmalara falan bakıyorum 3 haftadır araştırıyorum. Hep rival 100 ü öneriyorlar. Bu fiyattaki en iyisi gibi görünüyor. Benim oyun oynarken elimin alt kısmı ağrıyor masada durduğu için rival 100 çok hoşuma gitti eli çok hoş bir şekilde kaplıyor.

Logitech g102 ye de baktım uzunluğu fena değil ama yanları alçak. Baş parmağı ve serçe parmağı oynarken rahatsız edebilir yere çok yakındı. Harpoonu bilmiyorum

edit:harpoona baktım internetten de güzel mouse ama küçük biraz, rival 100 ün uzunluğu 120mm idi elime tam oturmuştu. Harpoon 111mm, küçük geldi bana tabi canlı canlı bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanset -- 5 Eylül 2017; 23:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam o 110₺ olan altın kaplama olan o da eli terleyen biri için fazla iyi değil. Ben kauçuk olan siyah ve sarı modeli beğendim tutuş hissiyatı çok güzel. Renkler arasında malzeme farkediyor dikkat et.

Kıyas etmeye gelince yabancı sitelerde karşılaştırmalara falan bakıyorum 3 haftadır araştırıyorum. Hep rival 100 ü öneriyorlar. Bu fiyattaki en iyisi gibi görünüyor. Benim oyun oynarken elimin alt kısmı ağrıyor masada durduğu için rival 100 çok hoşuma gitti eli çok hoş bir şekilde kaplıyor.

Logitech g102 ye de baktım uzunluğu fena değil ama yanları alçak. Baş parmağı ve serçe parmağı oynarken rahatsız edebilir yere çok yakındı. Harpoonu bilmiyorum

edit:harpoona baktım internetten de güzel mouse ama küçük biraz, rival 100 ün uzunluğu 120mm idi elime tam oturmuştu. Harpoon 111mm, küçük geldi bana tabi canlı canlı bakmak lazım

Hocam benimde yaptığım incelemelere göre Rival 100 karşılaştırmaya bile giremez diyenler var. Sanırım bu yorumu Reddit de görmüştüm.

Hangisinin sensörü daha kaliteliyse onu alacağım açıkçası. Ellede DPI seçmem gerekiyor. Şu anda kullandığım 20 liralık Trust mousemde çok sıkıntı çekiyorum. Saat 12 yönünde ilerlerken birden 6 yönüne dönmem gerekiyor. Mouseyi aniden hızlıca çevirdiğimde saat 2 yönüne dönüş yapıyor maksimum. Bu sıkıntı mouseden mi yoksa oyundan mı bilmiyorum.

Bu arada istanbulda yaşıyorum. Gameekstra yarım saat mesafemde. 3 mouseyide deneyebilirim.

• Aynen eline almadan seçme sakın. Sadece sensöre bakma bence, hassasiyeti oyun ayarlarından da arttırabilirsin dpi ayarları çok mühim değil. Önemli olan kullanırken eline oturması tutuş şekline uyum sağlaması.

Gece mediamarktta kampanya vardı rival100 90₺ ye düşmüştü kargoyla beraber 96₺ ye sipariş ettim. Altın modeli aldım, kauçuk olan siyah modeli tercih ederdim ama bir hayli ucuz olunca kauçuktan taviz verdim. Ben teknoloji marketlerinde birçoğunu elime aldım rival 100 gerçekten iyi. Eline al mutlaka 102 bana alçak geldi yandan kavrayan parmaklarımı rahatsız etti ama nihayi olarak kendin eline oturanı al.

Eline uygun olanı al hassasiyet ayarlanır sensöre çok takılma ortalama bir sensör de işini görür ufak ayarlamalarla. Şu link işşni görür:

• quote:

Aynen eline almadan seçme sakın. Sadece sensöre bakma bence, hassasiyeti oyun ayarlarından da arttırabilirsin dpi ayarları çok mühim değil. Önemli olan kullanırken eline oturması tutuş şekline uyum sağlaması.

Gece mediamarktta kampanya vardı rival100 90₺ ye düşmüştü kargoyla beraber 96₺ ye sipariş ettim. Altın modeli aldım, kauçuk olan siyah modeli tercih ederdim ama bir hayli ucuz olunca kauçuktan taviz verdim. Ben teknoloji marketlerinde birçoğunu elime aldım rival 100 gerçekten iyi. Eline al mutlaka 102 bana alçak geldi yandan kavrayan parmaklarımı rahatsız etti ama nihayi olarak kendin eline oturanı al.

Eline uygun olanı al hassasiyet ayarlanır sensöre çok takılma ortalama bir sensör de işini görür ufak ayarlamalarla. Şu link işşni görür:

400 veya 800 dpi ya 2-2.2 sensivity kullanmayı düşünüyorum. AK ve m4a4 oyuncusuyum awpyi nadir oynarım. Merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum size.

CS:GO'ya girip mouseyi ani refleks ile birden 180 derece çevirmeye çalışır mısınız? Dönücek mi yoksa bir yerde takılacakmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g102 vs corsair harpoon
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi şehirdışındayım da eve gidince bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Hocam o 110₺ olan altın kaplama olan o da eli terleyen biri için fazla iyi değil. Ben kauçuk olan siyah ve sarı modeli beğendim tutuş hissiyatı çok güzel. Renkler arasında malzeme farkediyor dikkat et.

Hocam benimde yaptığım incelemelere göre Rival 100 karşılaştırmaya bile giremez diyenler var. Sanırım bu yorumu Reddit de görmüştüm.

Hangisinin sensörü daha kaliteliyse onu alacağım açıkçası. Ellede DPI seçmem gerekiyor. Şu anda kullandığım 20 liralık Trust mousemde çok sıkıntı çekiyorum. Saat 12 yönünde ilerlerken birden 6 yönüne dönmem gerekiyor. Mouseyi aniden hızlıca çevirdiğimde saat 2 yönüne dönüş yapıyor maksimum. Bu sıkıntı mouseden mi yoksa oyundan mı bilmiyorum.

Bu arada istanbulda yaşıyorum. Gameekstra yarım saat mesafemde. 3 mouseyide deneyebilirim.

Üçü arası G102'nin sensörü en kalitelisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.