Şimdi Ara

Logitech G1 veya MS 3.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nakit olarak İstanbul veya Bursa'da , diğer şekillerde Türkiye'nin her yerinde olabilir..
    Logitech G1 veya MS Intelli 3.0 arıyorum.Araştırdığım hiç bir yerin slotunda yok malesef.Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Eğer bulabilirsem İstanbul veya Bursa içi alışverişi yarın gerçekleştirebilirim.
    Teşekkürler...

Orjinalden alıntı: salyh

Nakit olarak İstanbul veya Bursa'da , diğer şekillerde Türkiye'nin her yerinde olabilir..
    Logitech G1 veya MS Intelli 3.0 arıyorum.Araştırdığım hiç bir yerin slotunda yok malesef.Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Eğer bulabilirsem İstanbul veya Bursa içi alışverişi yarın gerçekleştirebilirim.
    Teşekkürler...

Bursada yeni mediamarkt da var diyordu bir arkadaş
    Ve ist. kozyatağında ki optimumda olabilir bir baklmalısın

G1 bulamazsın ama ms 3.0 için yazdim

• @darkswordman ;
    Bursa'daki Media Markt'a , İstanbul'daki Optimum , Viaport ve bilimum benzerlerine ulaştım.Ama malesef yok...Ne G1 ne de 3.0 :)
    Birazdan Kadıköy Yazıcıoğlu pasajına bakıcaz artık.Orada da yoksa yine buradan sizlerden yardım bekliyorum arkadaşlar.
    Saygılar.

Orjinalden alıntı: salyh

@darkswordman ;
    Bursa'daki Media Markt'a , İstanbul'daki Optimum , Viaport ve bilimum benzerlerine ulaştım.Ama malesef yok...Ne G1 ne de 3.0 :)
    Birazdan Kadıköy Yazıcıoğlu pasajına bakıcaz artık.Orada da yoksa yine buradan sizlerden yardım bekliyorum arkadaşlar.
    Saygılar.

Yazıcıoğulunda Uygar elektronik var 2. kat oraya bakmalısın

• Optimum mediamarkt da g5 habu diamondback ve a4 modelleri var oyun açısından, g9 denenmesi için koyulmuş ama satıldığını görmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Technics SA-DX 940 ve 5+1
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.