Şimdi Ara

Logitech F710 v F310 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Logitech F710 vs F310: Hangisi Senin İçin Doğru Seçim?

Piyasada Logitech F310 ve F710 olmak üzere iki popüler oyun kumandası modeli mevcuttur. Bu kumandalar arasında seçim yaparken, ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Tasarı ve Özellikler

Logitech F710, F310'dan daha büyük ve sağlam bir tasarıma sahiptir. Kauçuk kaplaması, uzun oyun seansları sırasında kaymayı ve terlemeye karşı direnci artırır.

Düğmeler ve Kumandalar

F310, temel oyun kontrollerine sahipken, F710 eklenebilir D-pad'ler, tetik tuşları ve programlanabilir düğmeler gibi daha gelişmiş özellikler sunar. Ayrıca, F710'un titreşim desteği vardır, bu da oyun deneyiminizi daha sürükleyici hale getirir.

Bağlantı ve Dayanıklılık

İki kumanda da hem kablolu hem de kablosuz bağlantı seçenekleri sunar. Kablosuz modda, F310 yaklaşık 10 metrelik bir menzile sahipken, F710'un menzili yaklaşık 15 metredir. Her iki kumanda da dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve uzun süreli kullanıma dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Hangi Kumanda Senin İçin Uygun?

Logitech F310:

• Temel oyunlar için uygun
    • Uygun fiyatlı
    • Kablolu ve kablosuz seçenekler

Logitech F710:

• Gelişmiş oyunlar için ideal
    • Titreşim desteği
    • Eklenebilir D-pad'ler ve programlanabilir düğmeler
    • Daha geniş menzilli kablosuz bağlantı

İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, Logitech F310 veya F710 senin için doğru seçim olabilir. Temel oyunlar için uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsan, F310 iyi bir tercihtir. Daha gelişmiş özellikler ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi istiyorsan, F710 daha iyi bir seçenek olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende F310 var. Gayet memnunum ama kablolu olması beni gerçekten rahatsız etmeye başladı. F710 ile aralarındaki tek fark F710'un kablosuz oluşu. F710 alacağım galiba bende..
  • kablosuz özgürlüktür ancak pil süresinide dikkate alarak karar ver ama sarjlı pil alarım oynayacaagım sürece sarj ederim dersen bütcen icinde sorun degilse her türlü f710 derim
  • arkadaşım logitech'in f710 modelini kullanmaktayım yakın bi zamanda bir video inceleme yapıcam :) ama tavsiye ederim
  • ben geçende f710 u pc gold tan aldım indirimdeydi 49 lira ya kaptım hala kanpanya devam edermi bilmiyorum ama bir bakmakta fayda vardır.
  • beyler bu kampanya günleri ne zaman oluyor acaba bende bu ikisi arasında kaldım ama max 60 tl verebilirim
  • F710 Wireless Logitech Gamepad :
    +Kablosuz.
    +Materyal kauçuk kalitesi
    +Pil ağırlığına göre dizayn farklı
    +Kusursuz tepki ve bağlantı (nano receiver)
    - Düşük titreşim seviyesi
    - Duracell ile uzun süre dayansa da pil ağırlığı

F310 (Wire) Logitech Gamepad :

+En iyi titrşim seviyesi.
    - Kablolu

Arkadaşlar.Eeğer titireşim benim için önemli diyorsanız F710 ile F310 arasında çok fark göreceksiniz. F310 kablolu model çok iyi ve çok güçlü titreşim
    özelliğine sahip.Bu oyunlarda sizi gerçekten eğlendiriyor.Ancak kablosus olan F710 çok zayıf bir titreşim motoruna sahip.Öyle ki diğer modelde
    açıkça hissettiğiniz hassas titreşimleri neredeyse hiç hissedemiyorsunuz.Ağır darbeler ya da önemli hareketlerde ise çok çok zayıf hafif bir titreşim alıyorsunuz.Vibrasyon özelliğinin açık ara farkla zayıf olmasından dolayı sizlere kablolu modelinde yaşattığı güzelliği aşatamıyor,yanından dahi geçemiyor.
    Dolayısıyla bir F310 kullanıcısı F7102a geçerse hiç memnun kalmayacaktır.Ancak benim için kablosus olması önemli diyorsanız hem ağırlık dengesi,
    hem materyal kalitesi,yeni dizayn rütuşlarıyla çok güzel bir ürün.

Her iki ürünü de denedim.Pillerin kapladığı yer,ağırlık ve enerji sorunu itibariyle sadece göstermelik çok küçük bir titreşim motoru kullanılmış.Şu anki teknolojide 2x 1.5v kalem pille çalıştığı sürece titreşim özelliği kablosuzlarda söz konusu olamayacak.

Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Logitech F710
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kohan

F710 Wireless Logitech Gamepad :
    +Kablosuz.
    +Materyal kauçuk kalitesi
    +Pil ağırlığına göre dizayn farklı
    +Kusursuz tepki ve bağlantı (nano receiver)
    - Düşük titreşim seviyesi
    - Duracell ile uzun süre dayansa da pil ağırlığı

F310 (Wire) Logitech Gamepad :

+En iyi titrşim seviyesi.
    - Kablolu

Arkadaşlar.Eeğer titireşim benim için önemli diyorsanız F710 ile F310 arasında çok fark göreceksiniz. F310 kablolu model çok iyi ve çok güçlü titreşim
    özelliğine sahip.Bu oyunlarda sizi gerçekten eğlendiriyor.Ancak kablosus olan F710 çok zayıf bir titreşim motoruna sahip.Öyle ki diğer modelde
    açıkça hissettiğiniz hassas titreşimleri neredeyse hiç hissedemiyorsunuz.Ağır darbeler ya da önemli hareketlerde ise çok çok zayıf hafif bir titreşim alıyorsunuz.Vibrasyon özelliğinin açık ara farkla zayıf olmasından dolayı sizlere kablolu modelinde yaşattığı güzelliği aşatamıyor,yanından dahi geçemiyor.
    Dolayısıyla bir F310 kullanıcısı F7102a geçerse hiç memnun kalmayacaktır.Ancak benim için kablosus olması önemli diyorsanız hem ağırlık dengesi,
    hem materyal kalitesi,yeni dizayn rütuşlarıyla çok güzel bir ürün.

Her iki ürünü de denedim.Pillerin kapladığı yer,ağırlık ve enerji sorunu itibariyle sadece göstermelik çok küçük bir titreşim motoru kullanılmış.Şu anki teknolojide 2x 1.5v kalem pille çalıştığı sürece titreşim özelliği kablosuzlarda söz konusu olamayacak.

Saygılar.

F310 da titreşim yok.

• kablosuz
  • F710 kullanıyorum 1 haftadır. Şuan için memnunum. Hızlıal.com'dan 115tl'ye aldım. Dolar sağolsun
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Aynen,arkadaş başka bir şeyle karıştırdı sanırsam .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.