Arkadaşlar merhaba . Konu ile ilgili gerekli araştırmayı forumda ve diğer forumlarda yaptım ama maalesef çözüm olabilecek bir yol bulamadım .
Gamepadimin receiverını kaybetmiştim . MAil attım yenisini gönderdiler iki gün içinde . Ama gelen receiver ı taktığım anda kol Xbox 360 denetleyici olarak görünüyor ve çalışmıyor . Tabiki driverları falan kurmuştum . Kaldırıp tekrar kurdum driverları ama her taktığımda ilk önce kendini Xbox kontrolcüsü sanıyor sonra da ne yapsam kar etmiyor . Xsub21 dosyasında değişiklik yaoarak halletmeye çalıştım . Adı değişiyor yani wireless f710 gamepad oluyor ama yine çalışmıyor . Connect utility yi de denedim . Onda ise bazen receiverı gormuyor bazen ikisini de görmüyor ne kol ne receiver. Tanıtmayı hi. basaraamdım .Bu dediklerimin hepsini he x inpu hem de d input modlarında denedim . Ayrıca bilgisayara format atıp denedim maalesef sonuç aynı . Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
Bu arada işletim sistemim 8.1 x 64 .
Teknik servisine gönderin (receiver'in değiştiğini anlayamazlar sonuçta)
quote:
Orijinalden alıntı: MonacoDoom
Teknik servisine gönderin (receiver'in değiştiğini anlayamazlar sonuçta)
Receriverı kendileri gönderdi . Zaten en son mail de gönderin dediler . Olmadı faturayı bulup göndereceğim . NE yaptıysam olmadı . Denemediğim yol kalmadı sanırım .