Şimdi Ara

Logitech F710 tanımıyor- XBOX 360 görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . Konu ile ilgili gerekli araştırmayı forumda ve diğer forumlarda yaptım ama maalesef çözüm olabilecek bir yol bulamadım .

Gamepadimin receiverını kaybetmiştim . MAil attım yenisini gönderdiler iki gün içinde . Ama gelen receiver ı taktığım anda kol Xbox 360 denetleyici olarak görünüyor ve çalışmıyor . Tabiki driverları falan kurmuştum .
    Kaldırıp tekrar kurdum driverları ama her taktığımda ilk önce kendini Xbox kontrolcüsü sanıyor sonra da ne yapsam kar etmiyor . Xsub21 dosyasında değişiklik yaoarak halletmeye çalıştım . Adı değişiyor yani wireless f710 gamepad oluyor ama yine çalışmıyor . Connect utility yi de denedim . Onda ise bazen receiverı gormuyor bazen ikisini de görmüyor ne kol ne receiver. Tanıtmayı hi. basaraamdım .Bu dediklerimin hepsini he x inpu hem de d input modlarında denedim . Ayrıca bilgisayara format atıp denedim maalesef sonuç aynı .
    Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

• Bu arada işletim sistemim 8.1 x 64 .
  • Teknik servisine gönderin (receiver'in değiştiğini anlayamazlar sonuçta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Teknik servisine gönderin (receiver'in değiştiğini anlayamazlar sonuçta)

Receriverı kendileri gönderdi . Zaten en son mail de gönderin dediler . Olmadı faturayı bulup göndereceğim . NE yaptıysam olmadı . Denemediğim yol kalmadı sanırım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.