arkadaşlar 2 gün önce f710 gamepad aldım ama şöyle bi sorunum var.fifa oynarken kendi kendine hareket yapmaya başladı şu anda menüdede ben hiç bişeye basmadan aşağı yukarı oynuyor gamepadi kontrol edemiyorum hiçbişey seçemiyorum çünkü sürekli hareket ediyor fifa nba bu tarz oyunların hepsinde aynı sorun çözümü bilen varsa sevinirim windows 8 kullanıyorum 64 bit single driver falan yükledim bi işe yaramıyor
çözebildinmi sorunu? sanırım basit bişeydir. gözden kaçırdığın. birde usb takılı iken format atan arkadaşlar logitech f710 sorunu için bunu denesin: Wireless Gamapad f710 a sağ tıklayıp özellikler deyin. Sürücü sekmesinden sürücü güncelleştiri seçin.Daha sonra sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara, ardından bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver diyin ve xbox 360 Controller for Windowsu seçip yükleyin.
wolleskaan
kullanıcısına yanıt
Allah razı olsun kardeşim. Benim de kol bozulmuştu, iyi ki senin mesajına denk geldim.
sayenizde sorunu çözdüm. teşekkürler.
selamın aleykum beyler benim sıkıntım farklı galiba aygıt yöneticisinde 2 tane bilinmeyen aygıt var ve bu ikisini de dediğiniz gibi tanıtmama rağmen olmuyor hata kod 10 veriyor yani diyor ki sürücü bulundu ama yüklenemedi ne yapmam lazım oynuyordum daha önceden formattan sonra bole oldu sony nın sitesinden bütün driverları indirdim kurdum yok(sistemim Windows 8 pro build 9200)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithat14 -- 5 Mart 2015; 22:05:58 >
resimler aygıtı ilk taktığımda ve dediğinizi yaptıktan sonraki durumlardır
bu resimde aygıtlardaki hali usb receiver olarak görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithat14 -- 5 Mart 2015; 22:47:34 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme