Şimdi Ara

Logitech F710 Gamepad - Carrefoursa - 239 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
6.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen önerilerden fiyat ve özellik olarak yakın olan ürünün linki

www.baseusturkiye.com.tr
    Baseus Türkiye | Baseus Cep Telefonu Akseusları Türkiye distribütör Parakende Satış - akilliphone.com
    https://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-sw-motion-bluetooth-kablosuz-gamepad-oyun-kolu-102891

Tercih eden olabilir belki 220 TL yazıyor. Denemedim satın alma işlemini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 23 Haziran 2020; 0:13:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Xbox Pc
    Steam
    Epic Games
    Uplay
    Ve torrent oyunlar.

Hepsinde titreşim çalışıyor. Otomatik algılıyor, hiç bir ayar yapmaya gerek duyulmuyor oyun otomatik gamepad tuşlarına yönlendiriyor, analog sensörlerin hassaslığı doğru çalışıyor, herhangi bir sorunda görmüyorum üründe fiyatına göre.

Yerine ürün sunabilecek arkadaşlar kaynak paylaşırsa bende bir adet almayı düşünebilirim arkadaşlarla oynarken snopy vermem 😃

Ürün 10 yıl önce çıkmış 10 yıldır sorunsuz çalışıyor o sebeple 240 liraya tercih sebebi. Söylenen bir kaç modeli google'a yazdım doğru düzgün orjinal satış göremedim. Gördüğüm ürünlerin bazıları kablolu ve fiyatları 550+

Tavsiyelere ve kaynaklara benim ihtiyacım olduğu gibi 250 liraya bu ürünü almayı düşünenlerinde ihtiyacı vardır diye düşünüyorum.

Edit: Ek bilgiler.
    Mesela hangi oyunlar? Örneğin GTA V’de çalışıyor mu titreşim? Yada forza’da? İşletim sistemi nedir? Ve de nasıl başarabildiniz ayar yapmadan? AAA oyunların hiçbirinde çalıştıramamıştım yada bağımsızların. Fakat test yazılımlarında titreşimde sorun yok. Nasıl yaptığınızın adımlarını ve kullandığınız sürücüyü vs yazabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konudan bağımsız ama normal bir gamepad ile bütün oyunları oynayabilir miyiz.Yani bir programla sıradan bir gamepad xbox kolu gibi gösteriliyor ama bu her oyunda geçerli mi ona göre ürünü almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Gelen önerilerden fiyat ve özellik olarak yakın olan ürünün linki

https://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-sw-motion-bluetooth-kablosuz-gamepad-oyun-kolu-102891

Tercih eden olabilir belki 220 TL yazıyor. Denemedim satın alma işlemini
    Bu üründe l, r tuşları normal tuş mu yoksa hassasiyetli mi. Bu bilgiyi alsam satın alacağım ama hiçbir yerde yazmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asterisk* kullanıcısına yanıt
    Analog sensör yani hassasiyetli

Edit : 8 10 yıllık inceleme videoların da bile vardı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 23 Haziran 2020; 5:40:24 >
  • themaniak kullanıcısına yanıt
    Girdiğim tüm oyunlarda hiç bir menüye girmeden çalışıyor

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Gtav ve forza horizon evet

Hiç bir menüye girmeden otomatik çalışıyor

Logitech resmi sitesindeki sürücüsü

Windows 10 her zaman güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 23 Haziran 2020; 5:42:37 >
  • 8 yıl baya baya kullandım. hala taş gibi. a tuşu arada takılıyordu. açtım içini alttaki kauçuku çevirdim hala kullanıyorum. ama uzun süre kullanımda parmağın kemiğinde cidden ağrı yapıyor. bu fiyata bu devirde bence harika bir joistik
  • quote:

Analog sensör yani hassasiyetli

Edit : 8 10 yıllık inceleme videoların da bile vardı hocam
    baseus'tan bahsediyorum logitech'ten değil.
  • asterisk* kullanıcısına yanıt
    Ben onu tercih etmedim ürüne sahip değilim şuanda da tercih etmiyorum maalesef. Kullanan arkadaşlar varsa yanıtlarsa güzel olur

• 200 liraya alan varsa adres atsın iban yazayım, sıfır gibi ama fatura kutu garanti sorma, doğru dürüst kullanmadım, evde tv ünitesinde süs diye duruyor
  • Bende xbox one ın birebir replikası var n11 den uygun fiyata almıştım. Sadece A tuşu fazla basmaktan biraz içe gömüldü. Sert basınca algılıyor. İlave olarak bunu alsam geçiş sorunu yaşar mıyım? Analog düzenleri farklı olduğu için Xbox ta sol kısımda tuş yok joystick var bunda tuş var. İkisini de kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

• Xbox One kolu nasıl Allah'ın bir lutfu ise bu da Allah'ın cezası bir kol.
  • Logitech in sevmediğim tek ürünü budur. Onun dışındaki tüm ürünleri severek memnuniyetle kullanırım. Kendim kullandım ergonomisi çok zayıf ve kopma porblemleri yaşıyordum. Yinede paylaşım için teşekkürler. Xbox kollarını tavsiye ederim.
  • Şu an kullandığım kol. Kardeşim yıllarca kullandı evlendikten sonra kardeşimden almıştım. Yaklaşık 1 senedir de bende.

- Dpad taş gibi (olumsuz anlamda)
    - Altta kalan siyah plastik bayağı bayağı eridi, yapış yapış bir şey oldu. Kullanıma engel değil de kozmetik olarak kötü duruyor.

Bu hususlar dışında pek bir şikayetim yok. Çok fazla ve uzun oynamadığım için beni rahatsız etmiyor. Hayatı oyun olan genç arkadaşlar için çok tatminkar olmayabilir.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Xbox ın da stick ler 1 yıldan sonra yürüyor kendiliğinden.

• Ben F1 2019 oynamak için gamepad istiyorum. Bu logitech uzun süredir aklımda, almayı düşünüyordum fakat yorumlardan sonra vazgeçtim sayılır. F1 2019 için gamepad önerisi olan var mı, xbox controller güzel ama çok pahalı ya
  • 5-6 sene önce aldım bende. Hala sorunsuz çalışıyor. Oyunlarda titreşimi felan otomatik algılıyor.
    Tek sorun arka kısımda kullanılan kauçuk malzeme. Bir süre sonra yapış yapış hissi veriyor.
  • Arayıp iptal ettiler...
  • Porscheuz kullanıcısına yanıt
    Kimse bizim carrefoursa sevgimizi sorgulamasın.

DH'e dayanamadılar sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.