Şimdi Ara

Logitech f710 gamepad acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2-3 ay önce logitech f710 gamepad aldım şu ana kadar sorunsuz oynuyordum cihazla tüm oyunları ancak bi kaç gün önce birden çalışmamaya başladı mode ışığı yanıp sönüyor herhangi bir tuşa bastığımda hiç bir şekilde çözemedm forumda da araştırdım bi kaç çözüm yolu gördüm ancak işe yaramıyor defalarca kaldırıp tekrar yükledim hala aynı sorun farklı bilgisayarlarda farklı usb portlarında denedim uzatma kablosuyla denedim çözülmedi anlamadım hiç birşey logitech le bağlantı kurdum zaten denediğim şeyleri söylediler.. gamepad in bozulduğu günün öncesinde bir kaç kere elektrik kesintisi yaşandı ama ihtimal vermiyorum laptop ta olduğum için sıkıntı olmadı f710 connection denedim olmadı hiç bir şekilde çalıştıramıyorum bir kere çalıştırdım ancak sonra tekrar aynı sorun oldu lütfen yardım edin

üründe tek bir çizik bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcn01 -- 16 Aralık 2013; 18:59:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trcn01

arkadaşlar 2-3 ay önce logitech f710 gamepad aldım şu ana kadar sorunsuz oynuyordum cihazla tüm oyunları ancak bi kaç gün önce birden çalışmamaya başladı mode ışığı yanıp sönüyor herhangi bir tuşa bastığımda hiç bir şekilde çözemedm forumda da araştırdım bi kaç çözüm yolu gördüm ancak işe yaramıyor defalarca kaldırıp tekrar yükledim hala aynı sorun farklı bilgisayarlarda farklı usb portlarında denedim uzatma kablosuyla denedim çözülmedi anlamadım hiç birşey logitech le bağlantı kurdum zaten denediğim şeyleri söylediler.. gamepad in bozulduğu günün öncesinde bir kaç kere elektrik kesintisi yaşandı ama ihtimal vermiyorum laptop ta olduğum için sıkıntı olmadı f710 connection denedim olmadı hiç bir şekilde çalıştıramıyorum bir kere çalıştırdım ancak sonra tekrar aynı sorun oldu lütfen yardım edin

Belki algılayıcı bozulmuştur. Tekrar arayıp durumun hiçbir şekilde düzelmediğini ifade edin. Forumda zannedersem yeni algılayıcı yollandığı vaki, böyle bir durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

Orijinalden alıntı: trcn01

arkadaşlar 2-3 ay önce logitech f710 gamepad aldım şu ana kadar sorunsuz oynuyordum cihazla tüm oyunları ancak bi kaç gün önce birden çalışmamaya başladı mode ışığı yanıp sönüyor herhangi bir tuşa bastığımda hiç bir şekilde çözemedm forumda da araştırdım bi kaç çözüm yolu gördüm ancak işe yaramıyor defalarca kaldırıp tekrar yükledim hala aynı sorun farklı bilgisayarlarda farklı usb portlarında denedim uzatma kablosuyla denedim çözülmedi anlamadım hiç birşey logitech le bağlantı kurdum zaten denediğim şeyleri söylediler.. gamepad in bozulduğu günün öncesinde bir kaç kere elektrik kesintisi yaşandı ama ihtimal vermiyorum laptop ta olduğum için sıkıntı olmadı f710 connection denedim olmadı hiç bir şekilde çalıştıramıyorum bir kere çalıştırdım ancak sonra tekrar aynı sorun oldu lütfen yardım edin

Belki algılayıcı bozulmuştur. Tekrar arayıp durumun hiçbir şekilde düzelmediğini ifade edin. Forumda zannedersem yeni algılayıcı yollandığı vaki, böyle bir durumda.

teşekkür ederim deneyeceğim

• arkadaşlar acil yardım edin anlamadım madem çözüm önerisi sunmayacaksınız neden giriyorsunuz konuya , birisi birşey söylesin gamepad hala çalışmıyor logitech le bağlantı kurdum adamlar 3 gündür mesaj atmıyorlar hala forumdaki tüm çözümleri denedim hala aynı sıkıntı oluyor hepsini okudum bi yardım lütfen

Orijinalden alıntı: aslannyurek

servisine gönder

logitech le bağlantıya geçtim mail den en geç 2 gün önce yeni alıcı için ups sevkiyat bilgisi yollanacaktı ancak hala gelmedi mesajlarıma da cevap gelmiyor aldığım yere geri götüreceğim ve iade istiyeceğim daha alalı 3-4 ay oldu. laptop un fişini çekip pilini çıkarıp kapatıyorum bilgisayarı sonra yeniden açınca bi çalışmaya başlıyor sonra yine bozuluyor onu da yapmak istemiyorum en sonunda laptop a da zarar vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannyurek -- 22 Aralık 2013; 19:17:53 >
  • ben de aldım bu cihazı. daha ilk haftası dolmadan bağlantı kopması oldu. oyun içinde pas vermiyor bazen. pil değiştirdim. bu kadar kısa sürede pil bitirmemesi gerekiyordu. alıcıyı kasanın arkasına takınca tepkilerde gecikme oluyor. arkadaşımın 40 liralık kontorland on numara çalışıyor. anlayamadım.
  • alıcı gönderceklerini söylediler ama başka bi bilgi vermediler 2 gündür mesaj atıyorum garanti belgesini de kaybettim yoksa kaptığım gibi bimeks te ürünü değiştirirken bulurdum kendimi inşallah yeni alıcıda sıkıntı olmadan kullanırım..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.