Şimdi Ara

Logitech F310 Gamepad sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar üç beş gün önce F310 gamepad aldım. aldığım süre zarfından bugüne kadar oyun oynayamadım ne yazık ki ilk sorunum logitech profileri açamamak olmuştu fakat kurcalarken yanlışlıkla arkadaki tuşa elim değdi ve logitech profiler çalıştı sorun arkadaki mod değişimiymiş neyse tuşlarımı atayıp ayarladıktan sonra herşey tamam dedim oldu bu sefer :) oyuna girdim tuşlarda istediğim gibi fakat bu sırada oyun fifa 15 şut tuşuna yada pas tuşuna orta tuşuna falan bastığımda özellikle şut tuşu çünkü çok doldurmam gerekiyo sert çekmem için doldurmak için bastığımda sonuna kadar dolduruyor hep dışarı atıyorum bi türlü düzeltemedim arkadaki mod değişmini kapadıktan sonra normal şut çekiyorum istediğim kadar dolduruyor ama bu seferde tuşlarimin ayarları bozuluyo yani demek istediğim o ki ben logitech profiler ayarlarım açıkken herhangi bi tuşa bastığımda doldurma çubuğu sonuna kadar doluyor :/ sorunuma çözüm bulabilcek arkadaşlar var mı çok mağdurum şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.







  • Sorunun tam olarak ne olduğunu anlamadım ama, eğer f310 kullanıyorsan ve FIFA oynayacaksan hiçbir ayar yapmadan, gamepadin üstündeki switchi X'e getirmen lazım. Tuşları oyun içinden değiştirmelisin.
  • evet fifa oynamak istiyorum ama o dediğin olmuyorki örneğin tuşları oyun içinde atayabiliyorsun fakat kaleci açma tuşunu Y harfine aldığım zaman orta açma tuşu oraya gidiyo :/
  • kardeş çok sağol ya allah razı olsun yaptım sanırım jeton sonradan düştü benim ben bunun için formatmı atmadım neler neler yaptım çok sağol ya eğer benim gibi sorun yaşayan olursa mesaj atsın mutlaka şuan mevzuya uyandım :) çok teşekkürler sağolasın.
  • Ens_06 E kullanıcısına yanıt
    Sen de sağol, işe yaramasına sevinim. Normalde FIFA'nın çok karışık tuş ayarları var, fakat f310, f510, f710 gibi xbox destekli gamepadlerle sorunsuz oynayabiliyor. Oynadığın oyunlarda A,B,X,Y şeklinde tuşlar gösteriliyorsa mutlaka o switchi X'e getirerek oyna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orontez -- 28 Şubat 2015; 17:25:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.