Şimdi Ara

LOGITECH EX110 ve KLAVYE TUŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu klavye ve mouse setini aldım, iyi güzel herşey, çekimi gayet iyi, oyunlarda takılma problemi hiç yok ancak klavyenin tuşlarına bastıkça yay sesi midir nedir sürekli bi ses geliyor.

Öyle çok sinirimi bozdu ki anlatamam, sadece bu yüzden bile değiştirebilirim

Daha önce bu klavye setini kullanan oldumu? Yada bu tip bi problem yaşayan Logitech le? 10 ytl ye aldığım A4 tech te bile böyle yay sesi gibi sesler olmuyordu, Logitech te olması gerçekten beni hayal kırıklığını uğrattı

• Daha önce bu seti kullandım, yay sesi gibi bir şey yoktu. Tuşlar son derece yumuşak ve kullanışlıydı. Aldığınız ürün sorunlu olabilir, fırsatınız varsa değişim talep edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 21 Temmuz 2007; 13:54:22 >
  • bu setden bende aldım mouse calıştı klavye calışmadı bir türlü bende geri iade ettim

benmi bir hata yaptım acaba pili taktım önce mouseyi tanıttım sonrada klavyeyi mouse calıştı klavye calışmadı cd kurdum pc yi kapatıp actım yok olmadı
  • ilkten bende ikiside çalışmadı, biostan usb keyboard ve usb mouse disable olarak ayarlıymış, ikisinide enable yapınca sorun çözüldü, bi ikinci konu, örneğin mouse u tanıttıktan sonra 20 saniye beklemen gerekli diğerini tanıtmak için yoksa olmaz.

Ayrıca bu tuş sesine gelince, içindeki yaylardan yapmıyor bu sesi, bilgisayar masasının zemini sert ve buraya koyunca ben tuşlara bastığımda space tuşu titreşim yapıyor bu ve sinir edici bi ses çıkartıyor, klavyeyi kucağıma aldığımda yada altına bi dergi koyduğumda ses mes yok.

Ama ben yaklaşık 5 yıldır bu masayı kullanıyorum ve ne klavyeler geldi geçti, bi tanesinde bile böyle bişey başıma gelmedi, daha ne kadar dayanırım buna bu şekilde bilemiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: dundar19

bu setden bende aldım mouse calıştı klavye calışmadı bir türlü bende geri iade ettim

benmi bir hata yaptım acaba pili taktım önce mouseyi tanıttım sonrada klavyeyi mouse calıştı klavye calışmadı cd kurdum pc yi kapatıp actım yok olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 22 Temmuz 2007; 3:35:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.