Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.415
Cevap
72
Favori
317.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dh dostları.Benim bu direksiyon dikkatimi çekti.Hepsiburada'da 256 tl.Nasıldır tavsiye edermisiniz.Özellikle 2 yılı geçik lfs oynuyorum fareyle.Daha ucuz kapıda ödemeli bir direksiyon varsa link verirmisiniz.Şimdiden Teşekkürler
  • Pek ilgi çekici soru değil galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Pek ilgi çekici soru değil galiba

hocam kapıda ödemeli değil ama sanalmarketim.com ucuz baya 240+6(kargo) 245 lira kredi kartı taksitli fiyatı nakit almak isterseniz havale yapmanız gerek eğer online bankacılıkla havale yapabilirseniz 238 lira +6 lira kargo 245 lira havale fiyatı (bankadan havale yapacağım derseniz yapıkredi 32 lira masraf istiyor) 250 lira taksitli karta fiyatı, adamlar çok ilgili gerçekten bende konudan yardım alıp ordan sipariş verdim, dün 17:18de 3d secure ile onaylayıp siparişi geçtim arayıp haber verdim(kargo kesin çıksın diye) bugün sabah 11 buçukta Konya'ya teslim edildi 24 saat geçmeden
    momodan sonra baya zorlandım bu direksiyonda, alışma esnasında keşke almasaydım dedim ama sonra ofis koltuğunu getirdim DFGT'yi kurduğum masayı televizyonun dibine getirdim yıllardır resmen oyuncakla oynamışım dedim bu arada üründe forumda da belirtilen frenin takılı kalma sorunu var, kalibrasyon esnasında(direksiyonun sağa sola otomatik dönüşü) frene az birşey basmak sorunu gideriyormuş sadece gt5'te bu sorun varmış, daha denemedim kalibrasyon esnasında frene basmayı ama sorun o şekilde giderilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

hocam kapıda ödemeli değil ama sanalmarketim.com ucuz baya 240+6(kargo) 245 lira kredi kartı taksitli fiyatı nakit almak isterseniz havale yapmanız gerek eğer online bankacılıkla havale yapabilirseniz 238 lira +6 lira kargo 245 lira havale fiyatı (bankadan havale yapacağım derseniz yapıkredi 32 lira masraf istiyor) 250 lira taksitli karta fiyatı, adamlar çok ilgili gerçekten bende konudan yardım alıp ordan sipariş verdim, dün 17:18de 3d secure ile onaylayıp siparişi geçtim arayıp haber verdim(kargo kesin çıksın diye) bugün sabah 11 buçukta Konya'ya teslim edildi 24 saat geçmeden
    momodan sonra baya zorlandım bu direksiyonda, alışma esnasında keşke almasaydım dedim ama sonra ofis koltuğunu getirdim DFGT'yi kurduğum masayı televizyonun dibine getirdim yıllardır resmen oyuncakla oynamışım dedim bu arada üründe forumda da belirtilen frenin takılı kalma sorunu var, kalibrasyon esnasında(direksiyonun sağa sola otomatik dönüşü) frene az birşey basmak sorunu gideriyormuş sadece gt5'te bu sorun varmış, daha denemedim kalibrasyon esnasında frene basmayı ama sorun o şekilde giderilir

En yakın zamanda almayı düşünüyorum sanalmarketim`den.Bir arada logitech dfgt si olan arkadalarımizla yarış düzenlesek çok iyi olur.Lfs yarısları

• Merhaba force feedbacksiz oyunlarda direksiyon sertliğini ayarlayamıyor muyuz?Bilgisi olan var mı?ir de logitech spesific game settingste direksiyon derecesini 900 yaptığım halde 900 değil 360 derece dönüyor, Nasıl düzeltirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Arkadaşlar driving force gt driver san francisco ile çalışıyor mu bir türlü ayarlarını yapamadım sadece gaz fren oluyor.

Ben bayağı uğraştım ve çalıştı. Direksiyonla da baya iyi oynanıyor oyun feedback desteği iyi...Önce başlattan dxdiagı aç. Daha sonra driver san fransisco içinde inputu aç ve içinde iki klasör var İkisinin içindeki klasörlerden de birini kopyala içeriye geri yapıştır ve isimlerini 0xc29a diye değiştir.Oyuna gir wheel settingsten ayarları default yap çık ve oyuna yeniden gir.Çalışması gerek. Olmazsa da oyun içindeki gu isimli dosyaya tıkla ve güncellemeleri al öyle dene merak etme oyun crackliyse cracki bozmuyor.Bende bozulmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquerorbc -- 27 Şubat 2013; 1:25:48 >
  • kaedeşim daha dün aldım tertemiz kutusunda 2 yıl garantili fikrin değişmediyse istersen sana satabilirim @
  • Arkadaşlar F1 2012 oyunu ıle bir sorun yasamaktayım direksiyonun donusleerınde anlayamadıgım tepkıler alıyorum f12011 hıc alakası yok. bazen daha gecrcekcı dıyerek kendımı motive edıyorum ama gercekten cok ama cok zorlanıyorum hatta 45 dolara aldıgım oyunu oynamıyorum yanı pkadar cansıkıcı tepkıelr alıyorum bu bır hata yada uyumsuzluktan dolayımı yoksa nedır yanı :)))
  • Aaaa Küserim Ama Beni Eklemek İçi Hala Neyi Beklyorsunuz :)

Media Markt Ve Babam Sağolsun 1 Hafta Oldu Sayılır :D
    DFGT Hayat Onda
  • Arkadaşlar ps3'te midnight club l.a., dirt serisi, gt5 dışında hangi oyunlarla uyumlu most wanted almanın arifesindeyim kullanan var mı most wanted ile ps3te?
  • yauv arkadaşlar bende g25 kullanıcıyım ama gtr2 olsun bunun gibi bi çok oyunda denedim debraja basmadan vites geçişleri oluyor nasıl ayarlıcam bilen varmıdır acaba
  • merhaba arkadaşlar ürünü epeyidir kullanıyorum ama şöyle bir sorunum var pc de nfs shift 2 oynuyorum logitech profilerden ayarı yapıyorum ve yine profillerden oyuna giriyorum oyun içindeki ayarlar var onlarıda yaptım ayarlar 900 derece ve force feedback kapalıyken bir yarış açıyorum ama yarışta hem 180 derece hemde force feedback cok güçlü bir şekilde açıldı nasıl ayarları yapabilirim yardım edin lütfen
  • quote:

quote:

quote:

En yakın zamanda almayı düşünüyorum sanalmarketim`den.Bir arada logitech dfgt si olan arkadalarımizla yarış düzenlesek çok iyi olur.Lfs yarısları

Bende Bi kac Gun İcinde Almayi Dusunuyorum. Eger alirsam LFS yapariz bi yaris :D

• Bugün ikinci el olarak bende aldım beyler. Liseteye benide ekleyebilirsiniz.

Şunu özellikle not düşmek istiyorum. Benim gibi, Test Drive Unlimited 2 sevenler uyum sorunu var mı diye düşünmeden alabilirler. Çünkü hiçbir yerde bulamadım almadan önce, bu oyunla uyumu var mı yok mu..
    Ancak direksiyon gayet stabil çalışmakta tdu2 ile. Hatta açısını kendisi 200 dereceye düşürmektedir.
    GT5 ile olan uyumu söylememe gerek yok sanırım, zaten lisanslı direksiyonu.

Ama ben momo'nun feedback'ini daha çok sevdim yahu. Var mı benim gibi düşünen? Zayıf geldi bunun feedback'i. Yada oyundan mı acaba bilemedim tam. Bi de GT5 ile deneyim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

Bugün ikinci el olarak bende aldım beyler. Liseteye benide ekleyebilirsiniz.

Şunu özellikle not düşmek istiyorum. Benim gibi, Test Drive Unlimited 2 sevenler uyum sorunu var mı diye düşünmeden alabilirler. Çünkü hiçbir yerde bulamadım almadan önce, bu oyunla uyumu var mı yok mu..
    Ancak direksiyon gayet stabil çalışmakta tdu2 ile. Hatta açısını kendisi 200 dereceye düşürmektedir.

Ama ben momo'nun feedback'ini daha çok sevdim yahu. Var mı benim gibi düşünen? Zayıf geldi bunun feedback'i. Yada oyundan mı acaba bilemedim tam. Bi de GT5 ile deneyim bakalım.

Hayirli olsun ps3 en iyisini yapmissin
    arkadaslar ps3te kullananlar linkteki konuya hangi oyunla oynuyor, oynanis nasil yorum yaparsa sevinirim guzel bir konu olsun diye ugrasiyoruz dfgt ile ps3te oynanan oyunlar listesi yapiyoruz
    link:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72621509&p=1#72621509

• quote:

quote:

arkadaslar ps3te kullananlar linkteki konuya hangi oyunla oynuyor, oynanis nasil yorum yaparsa sevinirim guzel bir konu olsun diye ugrasiyoruz dfgt ile ps3te oynanan oyunlar listesi yapiyoruz

Eyvallah hocam. 150 liraya aldım 2. el, epeydir araştırıyodum zaten elden buldum aldım. Verdiğim parayada değdiğini düşünüyorum. Momoyla uğraşıp duruyordum, birde sonuç olarak TDU2'nin tadın vardık.

Ek olarak yukarıda ff olayının momodan düşük olduğunu söylemiştim, ff lowda imiş. Yanılmışım.

Bu arada sormak istediğim birşey var, direksiyon üzerindeki kırmızı çerçeveli o tuş ne işe yarıyor?

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam. 150 liraya aldım 2. el, epeydir araştırıyodum zaten elden buldum aldım. Verdiğim parayada değdiğini düşünüyorum. Momoyla uğraşıp duruyordum, birde sonuç olarak TDU2'nin tadın vardık.

Ek olarak yukarıda ff olayının momodan düşük olduğunu söylemiştim, ff lowda imiş. Yanılmışım.

Bu arada sormak istediğim birşey var, direksiyon üzerindeki kırmızı çerçeveli o tuş ne işe yarıyor?

O tusa bastiginda ayar menusu aciliyor oyundan cikmadan arabanin ayarlarini yapiyorsun ama sadece gt5te kullaniliyor baska bir islevi var mi ben bilmiyorum, tdu2yi linkini verdigim konuya yazarsan sevinirim

• Biri benide bu kulübe ekleyebilirmi acaba dün gold dan 279 tl ye aldım
    1998 yılında aldığım bı yarış oyunu vardı içimde üçte kalmıştı artık oyunu layıkıyla oynayabiliyorum.
    Pedalları umarım sağlamdır eğer kırılırsa direksiyon tek bişey yaramaz
    Force feedback iyi de son seviyede kullanıren dahi içindeki dişliler dayanır. umarım demir'den tapılmışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz4565 -- 14 Mart 2013; 10:53:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dumeni otomatik topladığı zaman tam düz şekilde bırakmıyor sorun nerden kayaklanıyor acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4565

Arkadaslar dumeni otomatik topladığı zaman tam düz şekilde bırakmıyor sorun nerden kayaklanıyor acaba

Başlangıçta, kendisi otomatik ayar yapıyor orada mı düz kalmıyor?
    Eğer öyleyse direksiyonu tam hizalayıp fişe takın. O zaman düz kalıyo.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.