Şimdi Ara

logitech driving force gt H shifter mod (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
10
Favori
38.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatgm

quote:

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

çok az kaldı bitmesine malesef el frenini iptal ettim vites kutusu ile debriyaj yapıyorum sadece

logitech driving force gt H shifter mod

Hocam eline sağlık güzel olmuş. Resimlerdeki malzemeleri nereden bulabilirim özellikle üsteki resimdeki malzemenin adı nedir.

üsttekini ben kendim yaptırdım cnc de hazır ben bulamadım

• hoş olmuş

H shifter kutusu ile elektronik aksam hazır

şu fotoğraflar açılmadı bende tekrar yükleme şansın varmı ?

• tekini yeniledim ama diyerinin yedeğini bulamadın

Orijinalden alıntı: aski****

hocam banada detaylı bir pm atarmısınız size zahmet olmassa bende yapcamda bu arada başarılı bir çalışma tebrik ederim

teşekkürler pm yi yolladım

quote:

hocam banada detaylı bir pm atarmısınız size zahmet olmassa bende yapcamda bu arada başarılı bir çalışma tebrik ederim

hocam diğer konudada alıntılayıp sormuştum bir soru daha ama detaylı anlatım mevcutsa bir pm de ben alabilirim :)

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

quote:

hocam diğer konudada alıntılayıp sormuştum bir soru daha ama detaylı anlatım mevcutsa bir pm de ben alabilirim :)

diyer konudan yazayım hemde arkadaşlarada yardımcı olmuş olurum

• quote:

ETS2 de vites sayısı 7 yi geçiyor galiba

ben ona şanzıman yaması attım 16 vites :D

Bisiklet severler kulübü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hızlı Ve Yımrıhlı

quote:

ETS2 de vites sayısı 7 yi geçiyor galiba

ben ona şanzıman yaması attım 16 vites :D

Video eklenmiştir

Hangi oyun? Bu arada çok başarılı bir çalışma olmuş güle güle kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oyuna dair herşey

quote:

Video eklenmiştir

Hangi oyun? Bu arada çok başarılı bir çalışma olmuş güle güle kullan.

teşekkürler Rfactor

• Hocam güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık

Orijinalden alıntı: Arcues

Hocam güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık

Teşekkürler
  • Eline sağlık çok güzel olmuş. Senden bi ricam olacak nası yaptığını ayrıntılı bir şekilde pm atarmısın. Birde swich ne oluyor pm atarsan sevinirim. (vitesin yanında debriyajı da atarsan çok sevinirim).

Orijinalden alıntı: AquaSs

Eline sağlık çok güzel olmuş. Senden bi ricam olacak nası yaptığını ayrıntılı bir şekilde pm atarmısın. Birde swich ne oluyor pm atarsan sevinirim. (vitesin yanında debriyajı da atarsan çok sevinirim).

Teşekkürler birçok arkadar soruyor pm ile cevap veriyorum buraya yazayım herkez yararlansın

Swich denilen şey 2 kablonun ucunu birbirine değdirerek devreyi tamtmlamasına yarayan parçadır vites kutusunda kullandığım swich buhttp://d1301.hizliresim.com/15/w/jfyyl.jpg

vitesi yaparken ilk önde bir tane joystick kullandım bu joystickin yön tuşları deilde normal yani kare üçgen tuşlarına swichleri lehimledim daha önceden vites kutusunun kutusuna monte ettim swichleri böylede vites kolu her vitese geçişinde o swiche değecek ve tuşa basmış olacakhttp://c1303.hizliresim.com/17/4/krgm8.jpghttp://c1303.hizliresim.com/17/4/krgpj.jpg bu olayı joystickin 7tuşunada yaptım...

vites kolu tamamen sizin evinizdeki parçalara ve hayal gücünüze kalmış birşey ben bazaların içinde bulunan kırılmış alemilyum parçayı 2 eşit parçaya böldüm boylarını da somunlarla tamamladım dediğim gibi evinizdeki parçalara kalmış birşeyhttp://r1307.hizliresim.com/1c/3/pvbuk.jpg ben burdaki gibi yaptım..

Vitesin ön kısmı yani görünen bu kısmıhttp://r1307.hizliresim.com/1c/3/pvbwx.jpg ben plastikten yaptırdım ben onu meslek okulunda tanıdık bir hocaya yaptıdım çizimi kendim evde yapıp malzemeyide alıp yaptırdım sanayidede cnc makine dükkanlarında yaptırabileceğinizi düşünüyorum...

biryerde takılan olursa seve seve cevaplarım.
    debriyajı bende yapamadım yapan varsa onlarda bana yardım ederse mutlu olurum

• Sevdim bu konuyu. Lehim havya pasta kablo falan var gidip 2 tane oyun kolu mu alıp 1 ini fifa kapışmak için 1 ini de bunun için alsam maaşımla :)
    Herşey güzel ama pek anlamadım
    Switchler i bulurum da şu kabloların lehim mantıgını anlamadım pek şimdi x o # ▲ tuşlarının altındaki iletkenlerden 1 er kablo cıkarıp mesela 1-2-3-4 sırasıyla
    V1 - x
    V2 - o
    V3 - #
    V4 - ▲
    böyle lehimiycez switchin 3 bacağı var. Nasıl lehimleyeceğiz ? İster paintle istersenhttp://sketchtoy.com/42806898
    bunun gibi çizersen aydınlatırsın .
    Elektronik öğrencisiyiz ama hala bişeyden anladığımız yok

• zeroplayer06 kullanıcısına yanıt
    Çok saol çok yardımıcı oldun ama vites nasıl onalıyor ve olduğu yerde nasıl duruyor bide onu anlatırsan çok iyi olacak.
  • her swich in 3. bacağının ne işe yaradığını bilmiyorum ben elektronik okumuyorum düzden okuyorum bende tamtmen internetten öğrendim çizim biraz kötü ama hemen hemen böyle oluyor bitincehttp://sketchtoy.com/42858714 yani swichin bi kablosu tuşun yuvarlağına diyeride her tuşun yanındaki küçük gri yere burda joystick ler ayrılıyor çünkü her joystick in iletildiği o küçük gri nokta aynı olmuyor en basitinden bende böyle yaptım elinize ir ölçü aleti alın onun düdük bölümü var ona getirdiğinizde uçlar birşekilde birleşirse öter yani aletin bir ucunu bir kablonun ucuna diyer ucunuda aynı kablonun diyer ucuna bağlarsanız öter bundan yola çıkarak ordaki tuşun bastığı yere değdireecğiz bir ucunu diyer ucunuda teker teker küçük grilere deniyeceğiz örneğin benim joystickin o gri noktaları hepsinin bir yerde toplanıyor bende tüm swichlerin bir ucunu tuşun altına diyer uclarını ise ölçerek bulduğum küçük gri noktaya lehimledim ve çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 4 Temmuz 2013; 3:09:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.