Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech Driving Force GT FIRSAT Satın Al 21 Haziran 2017 07:37 1 1 Logitech Driving Force GT FIRSAT Arkadaslar Merhaba,Vatan bilgisayar dan aldigim direksiyonumu satıyorum.Meger hic alakam yokmus direksiyon olayi ile bir anlik heves almistim, Unutmuştum bile böyle bir cihazım oldugunu.Gecen gardolabimi temizliyodum bir baktim kocaman bir kutu ne bu, direksiyon cikti :) inanin aldigim gunden beri 1 kere kullandim 2.ciye kullanilmadi bildiginiz sifir ayarinda degil sifir cihaz.Kolisi faturasi garanti belgesi (bitti tabi garantisi) herseyi eksiksiz full kutulu sekilde teslim edecegim.İstanbul ici elden teslim, aksi durumda kargo ile gönderimde havale sonrasi gonderim yaparim.Fiyat: 500TLUlasim;E-Mail : alican.pinar@iett.gov.trMobil : 05396520006PmSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TR Hic ici acilmamis orjinal 7 SAMSONITE LITEPOINT-LAPT. 17.3" Konfor Koltuk [SATILDI] Xbox 360 + PC Alicisi
hayırlı satışlar. bu tarz cihaz arıyorum yalnız fiyat yüksek geldi. fiyatta bişeyler yaparsanız ciddi alıcıyım yoğun calıstıgım icin Bayrampaşa veya Sultanahmet tarafından teslim alabilirim. son fiyat pm atarsanız sevinirim.
S.a ürün satıldı hocam. Tsk. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TR Hic ici acilmamis orjinal 7 SAMSONITE LITEPOINT-LAPT. 17.3" Konfor Koltuk [SATILDI] Xbox 360 + PC Alicisi