Şimdi Ara

LOGITECH DFGT İLE ÇALIŞAN PS3 OYUNLARI LİSTESİ [KULLANICI YORUMLARIYLA] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GRİD 2 De oynanabuliyodur buyuk İhtimal Direksiyonu Alinca tektek Ayrintili Biçimde Yazacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

GRİD
    GRİD 2 De oynanabuliyodur buyuk İhtimal Direksiyonu Alinca tektek Ayrintili Biçimde Yazacagim.

yorumlarınızı bekliyorum hocam özellikle ps3 te kullanan arkadaşlar için hangi oyunda çalıştığı bir muamma, bilgisayarda zaten logitech profiler ile çoğu oyunu çalıştırıyor ama önemli olan playstation çünkü playstationda yazılım yükleme şansımız maalesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu direksiyon ne zaman tekrar 100 tl olucak

Bu saatten sonra zor.Zaten sıfır bulmakta zor,üretilmiyor sanırım artık.

Her teknoloji marketlerine gitiğimde görüyorm ama hep 300 tl

300 TL olması imkansız ya.Farklı bir model olabilir mi acaba ? Yani o kadar pahalanması birden ilginç geldi.

Maalesefki aynı direksiyon setinden bahsediyoruz :'(

O zaman en iyisi ikinci ele yönelmek olacak.Benim forumda denk geldiğim bu hafta içerisinde 2 tane vardı temiz 180 TL'den.Benimde direksiyon hevesim var ama Gran Turismo serisini sevmiyorum nedense.Diğer oyunlarla da tam olarak direksiyon kullanılmıyormuş konuda ki yorumlarda gördüğüm kadarıyla.

En iyi şekilde Gt5de çalışıyormuş evet . Ama arkadaşım f1 hastası ve gayet iyi çalıştığını söylüyor :D

F1 de listeye eklendi o zaman

Hocam f1 kültürünüz pek yoksa f1e karışmayın derim. Arkadaş "yarışları ayarlarla kazanıyorsun,kanatların açıları lastiklerin basıncı vs.. iyi yapmazsan kazanamazsın falan diyor. Baya detaylı bir oyun.
    Tabi yine sizin kararınız. Bu arada hayırlı olsun darısı bana

teşekkürler hocam umarım en kısa zamanda alırsınız
    açıkçası F1 pek oynamam ama önemli olan direksiyonla oyun uyumu, bu konuda tam uyumlu oyunları kullanıcı yorumlarıyla birleştirip ilk sayfaya yazalım ki direksiyon setini alanlar oyun alırken acaba şu oyunla çalışır mı diye düşünmesin tarzına uygun oyunu seçip oynasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu direksiyon ne zaman tekrar 100 tl olucak

Bu saatten sonra zor.Zaten sıfır bulmakta zor,üretilmiyor sanırım artık.

Her teknoloji marketlerine gitiğimde görüyorm ama hep 300 tl

300 TL olması imkansız ya.Farklı bir model olabilir mi acaba ? Yani o kadar pahalanması birden ilginç geldi.

Maalesefki aynı direksiyon setinden bahsediyoruz :'(

O zaman en iyisi ikinci ele yönelmek olacak.Benim forumda denk geldiğim bu hafta içerisinde 2 tane vardı temiz 180 TL'den.Benimde direksiyon hevesim var ama Gran Turismo serisini sevmiyorum nedense.Diğer oyunlarla da tam olarak direksiyon kullanılmıyormuş konuda ki yorumlarda gördüğüm kadarıyla.

En iyi şekilde Gt5de çalışıyormuş evet . Ama arkadaşım f1 hastası ve gayet iyi çalıştığını söylüyor :D

F1 de listeye eklendi o zaman

Hocam f1 kültürünüz pek yoksa f1e karışmayın derim. Arkadaş "yarışları ayarlarla kazanıyorsun,kanatların açıları lastiklerin basıncı vs.. iyi yapmazsan kazanamazsın falan diyor. Baya detaylı bir oyun.
    Tabi yine sizin kararınız. Bu arada hayırlı olsun darısı bana

teşekkürler hocam umarım en kısa zamanda alırsınız
    açıkçası F1 pek oynamam ama önemli olan direksiyonla oyun uyumu, bu konuda tam uyumlu oyunları kullanıcı yorumlarıyla birleştirip ilk sayfaya yazalım ki direksiyon setini alanlar oyun alırken acaba şu oyunla çalışır mı diye düşünmesin tarzına uygun oyunu seçip oynasın

Evet oyun listesi yaparsak yararlı konu olur

• O zaman Yavaştan Listeyi Hazırlayın :)) eğer Alırsam PS3 Oyun Detayları Benden :)) Ama PC fazla iyi değil onu bilemiyeceğim :)
  • gt5 ile uyumlu
  • Hemen hemen her oyunla uyumludur DFGT, hatta PC'ye bile bağlasanız uyum sorunu yaşayabileceğiniz oyun yok gibi birşey. Daha geçen gün PC'de WRC oynadım.
  • Liste yapmaya başladım arkadaşlar kullanıcı yorumlarını aldıkça ilk mesaj güncellenecektir, umarım faydalı bir konu olur ve benim gibi hangi oyunu alsam? acaba çalıştırır mı? diye düşünen arkadaşlara yardımcı olur
  • arkadaşlar başka kullanan arkadaş varsa konunu altına hangi ps3 oyunuyla oynadığını ve kullanımını yazarsa ilk sayfadaki listemize ekleyelim böylece daha geniş bir liste yapabiliriz
  • quote:

arkadaşlar başka kullanan arkadaş varsa konunu altına hangi ps3 oyunuyla oynadığını ve kullanımını yazarsa ilk sayfadaki listemize ekleyelim böylece daha geniş bir liste yapabiliriz

+1

• Test Drive Unlimited 2 ile denedim. Oyun kendisi, dereceyi otomatik olarak ayarlıyor ve 200 derece yapıyor. Ve gayet stabil çalışıyor.

Ancak bilmeyenler için, yapması gerekeni söylüyorum. Controls menüsünden en sondaki sekmeye gelindiğinde force feedback, vibration vs gibi ayarlar var. Orada brake ve throttle linearity var. onlar ortada kalsın.
    Steering damping, deadzone ve steering sensivity sonuna kadar kapalı. Speed factor ortada. Bu şekilde gayet düzgün oynayabilirsiniz oyunu. Tuşlar atanmış durumda zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

Test Drive Unlimited 2 ile denedim. Oyun kendisi, dereceyi otomatik olarak ayarlıyor ve 200 derece yapıyor. Ve gayet stabil çalışıyor.

Ancak bilmeyenler için, yapması gerekeni söylüyorum. Controls menüsünden en sondaki sekmeye gelindiğinde force feedback, vibration vs gibi ayarlar var. Orada brake ve throttle linearity var. onlar ortada kalsın.
    Steering damping, deadzone ve steering sensivity sonuna kadar kapalı. Speed factor ortada. Bu şekilde gayet düzgün oynayabilirsiniz oyunu. Tuşlar atanmış durumda zaten.

Sana Çok Teşekkür Ederiz TDU2 yi tam uyumlulara ekleyebiliriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

Test Drive Unlimited 2 ile denedim. Oyun kendisi, dereceyi otomatik olarak ayarlıyor ve 200 derece yapıyor. Ve gayet stabil çalışıyor.

teşekkürler yorumunu aynen ilk sayfaya koydum başka oyunlarda kullanan arkadaşlar kullanıcı yorumlarıyla konuya yorum yaparlarsa çok makbule geçer listemizi güncelleriz

• Dün aldım ben de, Motorstorm Apocalypse ile uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Şu listede uyumlu oyunlar verilmiş:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Logitech_Driving_Force_GT#PlayStation_3

• quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

Dün aldım ben de, Motorstorm Apocalypse ile uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Öncelikle hayırlı olsun direksiyonuz.
    Hocam ayıptır sorması nereden ve ne kadara aldınız.

• quote:

quote:

Dün aldım ben de, Motorstorm Apocalypse ile uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Teşekkür ederim. 250 tlye MediaMarkt ten aldım.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. 250 tlye MediaMarkt ten aldım.

Teşekkürler hocam. En son gördüğümde 300 tl idi. İndirim mi var acaba?

• quote:

Hocam deneyimlerinizi anlatan bir yorum yaparsanız ilk sayfaya yorumunuzu da eklemek isteriz bu arada verdiğiniz liste için teşekkürler fakat kullanıcı yorumlarıyla liste yapmak daha sağlıklı diye düşünüyorum zira listede bulunan hot pursuit bence direksiyonla zevkle oynanabilecek bir düzeyde değil bu tür yorumları yazarak güzel bir liste hazırlamak amacımız, bu arada en kısa zamanda midnight club oyununu deneyip yorumlarımı paylaşacağım, ps3le direksiyonu beraber kuracak yer bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 8 Nisan 2013; 1:10:03 >

• beyler bilen biri alıntılayıp cevaplarsa çok sevinirim

dirt 3 de direksiyonun kaç derece çalışmasını istediğimizi ayarlayabiliyomuyuz.
    Mesela pc de 200 dereceye ayarlıyodun oyunlar 200 derece de çalışıyodu

dirt 3 tede 200 derece ile oynamak istiyorum mümkünmü ?
    900 derece çevir çevir bitmez la direksiyonu kopartırım yerinden yarışın hızıyla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

beyler bilen biri alıntılayıp cevaplarsa çok sevinirim

dirt 3 de direksiyonun kaç derece çalışmasını istediğimizi ayarlayabiliyomuyuz.
    Mesela pc de 200 dereceye ayarlıyodun oyunlar 200 derece de çalışıyodu

dirt 3 tede 200 derece ile oynamak istiyorum mümkünmü ?
    900 derece çevir çevir bitmez la direksiyonu kopartırım yerinden yarışın hızıyla :D

Bildiğim kadarıyla öyle bir ayar yok, zaten 900 derece destekli bir oyun oynayıp alıştıktan sonra 200 derece oyuncak gibi gelecek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.