Şimdi Ara

Logitech C 920 Launcher_Main.exe Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Logitech C920 kameraya sahibim. Bu sabah kamera usb isini kasada farklı girişe taktım ve Logitech Webcam Software programından hatalar almaya başladım. Öncelikle 1080p kalitede çekebilen kameram 1080p kalitesine gelmez oldu. 720p ve daha düşük kalitelerde çekiyor. 1080p ye ayarladığımda görüntü alamıyorum.
    2. sorunum ise; daha düne kadar birçok fotoğraf çektiğim Logitech Webcam Software programı, fotoğraf çekme bölümüne geldiğimde Launcher_Main.exe çalışmayı durdurdu. hatası veriyor. Birçok kez programı silip tekrar yükledim ama vaziyet aynı. Yardımınızı esirgemeyin lütfen.

    Ekran Görüntüsü ektedir.

    Teşekkür ederim
    İyi günler. Logitech C 920 Launcher_Main.exe Hatası







  • Ben de Launcher_Main.exe hatası alıyorum. Kamerayı yeni kurdum video çekmek isterken 1080p 720p seçebiliyorum ama video çekme işlemine geçerken Launcher_Main.exe hatası veriyor ve program kapanıyor. Yabancı kaynaklardan araştırdım ama çözemedim. Bendeki Win 10 Pro 1511 sürümü. Anniversary Update yüklemediğim için mi bu sorun var acaba? Yabancı forumun birinde Anniversary Update sonrasında bir güncelleme indirmek gerektiğini yazmış galiba. Şu an kullanan arkadaşlar bu kamerayı hangi Win 10 sürümü ile kullanıyorlar acaba. Bu forumdan Win 10 1607 kullananlara baktım bir sürü sorunla uğraşıyorlar. Win 10 güncellerken bir de tekrar sistem kurmak zorunda mı kalacağım yoksa saatlerce güncellenmesini mi bekleyeceğim muamma. Bu sorunu yaşayanların çoğunun netteki mesajları Eylül Ekim en geç kasım tarihli sonra herkes sorunu çözmiş rahatlamış galiba. Netteki regedit ayarını (EnableFrameServerMode) deneyip PC'yi yeniden başlattım, Logitech Webcam Software'i silip tekrar kurdum ama olmadı. Bu işi çözen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler iyi forumlar...




  • Windows XP'de denedim. Önce Quick Time son sürümü XP'de kurulamıyormuş, 7.1.6 veya 7.1.9 eski bir sürümü yükledim. Sonra Logitech Webcam Software'in 32 Bit XP için olan sürücüsünü kurdum. Yine hata verdi. O kadar para verdik hala 1 sn bile video kaydedemedik şu kamerayla nasıl iş bu ya.
  • http://www.howtogeek.com/267946/how-to-stop-your-webcam-from-freezing-and-crashing-on-windows-10/

    Üstteki linktekileri de denedim yine olmadı. 64 Bit Win 10 yerine Windows 8.1 mi kursam? Bu kamerayı satıp Microosft kamera mı alsam ne yapayım bilemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.