Bildirim
Logitech Anywhere MX Sorun?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilgisi olan yok mu? -
Hocam ben bir senedir kullanıyorum bende öyle bir sorun yoktu başlarda. Son bir aydır ise sağ klikte sıkıntı çıkmaya başladı. Zor basıyor gibi biraz. Birde basılı tutulmuyor, kendisi bırakıyor bazen.
Yani bana garanti yolu göründü, sende bir garantiye göster istersen. -
Durum öyle olunca mousu iade edip başta yerden tekrar satın aldım. Bu mouse'da sol tuşa hafiften dokununca çıt çıt ses geliyor. Bu normal mi? Sorunsuz ürün yok herhalde.. -
O ses benden de geliyor hocam. Pek rahatsız edici bir ses değil, mecbur idare ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Logitéch
O ses benden de geliyor hocam. Pek rahatsız edici bir ses değil, mecbur idare ediyorum.
O zaman takmamak lazım hocam. Küçük şeyleri takıyoruz ama işte o kadar para verince insan böyle sorun mu olur diyor -
Aynen hocam takmıyorum. Ben zaten bu fareyi alırken bozulacağını bilerek aldım. Çünkü bana 2 yıldan uzun dayanan fare şimdiye kadar çıkmadı. Ama sorun değil Logitech 3 yıl garanti veriyor kafam rahat.
Bundan öncede VX Nano kullanıyordum. Oda aynen bu gibi çift tıklama yapmaya başladı. Garantiye yolladım direk parasını iade ettiler. Logitech farelerinde genel bir tıklama sorunu var sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X