Şimdi Ara

Logitech Anywhere MX Sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Logitech Anywhere MX satın aldım bugün bana ulaştı. Mouse'u kullanmaya başlayınca bir şey fark ettim. Sol tuş basma hissiyatı zayıf. Sağ tuşa basma hissiyatı daha fazla. Bu genel olarak bu mouseda böyle mi yok benim üründe mi sorun var?

• Bilgisi olan yok mu?
  • Hocam ben bir senedir kullanıyorum bende öyle bir sorun yoktu başlarda. Son bir aydır ise sağ klikte sıkıntı çıkmaya başladı. Zor basıyor gibi biraz. Birde basılı tutulmuyor, kendisi bırakıyor bazen.

Yani bana garanti yolu göründü, sende bir garantiye göster istersen.
  • Durum öyle olunca mousu iade edip başta yerden tekrar satın aldım. Bu mouse'da sol tuşa hafiften dokununca çıt çıt ses geliyor. Bu normal mi? Sorunsuz ürün yok herhalde..
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    O ses benden de geliyor hocam. Pek rahatsız edici bir ses değil, mecbur idare ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

O ses benden de geliyor hocam. Pek rahatsız edici bir ses değil, mecbur idare ediyorum.

O zaman takmamak lazım hocam. Küçük şeyleri takıyoruz ama işte o kadar para verince insan böyle sorun mu olur diyor
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam takmıyorum. Ben zaten bu fareyi alırken bozulacağını bilerek aldım. Çünkü bana 2 yıldan uzun dayanan fare şimdiye kadar çıkmadı. Ama sorun değil Logitech 3 yıl garanti veriyor kafam rahat.

Bundan öncede VX Nano kullanıyordum. Oda aynen bu gibi çift tıklama yapmaya başladı. Garantiye yolladım direk parasını iade ettiler. Logitech farelerinde genel bir tıklama sorunu var sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Gaming Software Bozuk
    9 yıl önce açıldı
    Logitech MX Revolution
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.