Şimdi Ara

Logitech Anywhere MX Pil Ömrü-Öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu mouse hakkında ben de bir iki soru sormak istiyorum.

Ahşap, kumaş, kağıt gibi yüzeylerde sorunsuz kullanılabiliyor mu?

Alıcıyı saklamak için mouse içinde bölme var mı?

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Cam dahil heryerde çalışıyor.Sorun olmuyor. Alıcıyı saklmak için içinde bölme var

Hocam bende sorular sormuştum yukarda sanırım görmediniz.Yanıtlarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bu ürün bana da değişimden gelicek.vx nano nun yerine.vx nano nun sol tuşu bozuktu yandaki ok tuşlarını sol tuş olarak kullanıyordum bir süredir.artık alıştım bile diyebilirim.yeni gelecek olan anywhere mx i satsam mı acaba?
  • 2 adet duracel marka pil , 2 ay olmadan bitiriyor. Sol taraftaki tuşlar iyice yumuşadı , bazen basılı kalıyor . Onların basılı kalması , sol tuşu da etkiliyor . Bir simgeyi çekerken falan bir anda bırakıveriyor.

Garantisinin bitmesine 15 gün kalmış . Bir garantiye yollayayım bakayım , herhangi bir sonuç çıkacak mı . En azından soldaki tuşları yaparlar belki

Orijinalden alıntı: gurkan2031

yıl olmus 2015 bende almayı düşünüyorum bu mouseyi baya övüyorlar siz farklı yazmışsınız kararsız kaldım simdi:)

Ben hala kullanıyorum. Pil performansından beklentiniz olmaz ise kullanımı çok iyi bence.
  • Bu aslında tamamen kulanıma bağlı ancak ortalama 6-12 arası gidecektir.

ürünü hepsiburada dan yaklaşık 90 tl ye aldım. alma sebebim ise arkadaşımda görüp gayet memnun olmam idi. gayet ergonomik yapısı, unifying alıcı,her yüzeyde çalışması vs gayet hoşuma gitti. performans olarak çok çok memnunum. ama pil konusunda aynı şeyi söyleyemiyeceğim.

artılar

- darkfield özelliği. cam dahil her yüzeyde çalışıyor.
    - unifying alıcı. bu alıcı sayesinde diğer logitech aksesuarlarınızın (mesela klavye) receiver ını takmanıza gerek kalmıyor eğer o ürünlerde unifying özelliği varsa. bendeki logitech kablosuz klavyeyi bu alıcı sayesinde rahatça kullanıyorum, kendi alıcısını takmıyorum.
    - mouse un içinde alıcı saklama bölmesi var.
    - ürün ile gelen mouse çantası gayet güzel.

nötr
    - 800 dpi denmiş hızına fakat ben gayet normal buldum. artı yada eksi olarak bakmıyorum buna. kendi yazılım arayüzünden işaretçi hızı arttırılıyor.

eksiler

- scroll tekerleği middle button özelliği ile kullanılamıyor genel mouse kullanımının aksine (middle button ne diyenler için hani mouse tekerleğine bastığımızda tuş görevi görür mesela internette tüm browserlarda linkleri yeni sekmede açma özelliği gösterir, fps oyunlarda bomba vs gibi özellikler genelde bu tuş ile kullanılır en çok kullanılan mouse tuşlarından biridir) scroll un arkasında bir tuş var o tuş middle button olarak kullanılabiliyor ancak. alışık olanlar için kısa süre zorluk yaşatıyor tuşun farklı yerde olması.
    - pil. piller dayanmıyor (açıklama altta)

pil konusu: ürünü ilk aldığımda içinde hazır gelen çift kalem pil (sanırım duracell idi markası) uzun süre götürdü. yazılım arayüzünde pil ömrü olarak 120 days civarı bir süre gösteriyordu. bu ürünle gelen pillerin mah değerini bilmiyorum, bakmadım.

fakat 4 ay sonra o piller bittikten sonra taktığım yeni piller ile bırakın 4 ayı 2 haftayı zor görüyorum. daha yeni duracell pil alıp taktım ve pil ömrü olarak 10 days diyor sıfır pile ve battery is full diyor. anlamadım yani olayı.

yani ya mouse ile gelen o ilk piller çok özel pillerdi, yada bu mouse da söylendiği gibi bir sorun var yada sonradan ortaya çıkıyor.

bu ürün ne kadar güç harcıyor bilmiyorum. kablosuz klavyeden fazla mı mesela bilemiyorum. fakat bildiğim şu ki, pil kullanılan ürünlerde hiç bu kadar sık pil değiştirmemiştim. logitech kablosuz klavyem 1 senedir belki daha fazla aynı pil ile çalışıyor. babama 20 tl ye aldığım dandik everest mouse bile 1 senedir aynı pil ile çalışıyor belki daha fazla.

bu içindeki pil bittikten sonra tekrar yeni pil alıp deneyeceğim. eğer aynı sorun olursa garantiye götürmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.