Şimdi Ara

LOGAN MCV HAYIRLI OLSUN ?(2006 TOROSU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
117.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LEXUSU LİSTEYE KATMAM KATMAM BİLE AUDİ,BMW VARKEN ......

BUGATTİ OTOMOBİL TARTIŞMASININ SONU OLUR
    GERÇİ NE KADAR OTOMOBİL DENİLİRSE

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: cennetkokulum

BİLMEM BEN ONLARIN BABALARINA BİNDİM GERÇİ 740 M5 530
    335 DE İYİ OLUR
    VW AÇISINDAN GELİNCE BUGATTİ HANGİ FİRMANINDI UNUTTUMDA ?

quote:

335i turbo nasil olur vw ornek acisindan iyi bir ornek aslinda

sayili parmakla gösterilen otomobillerden örnek vereceksen lexus derim bende

• peki katma
    vami bugattinin vw gene faydasi onun teknolojisini kullaniyorlar demiceksin herhalde :)

quote:

LEXUSU LİSTEYE KATMAM KATMAM BİLE AUDİ,BMW VARKEN ......

BUGATTİ OTOMOBİL TARTIŞMASININ SONU OLUR
    GERÇİ NE KADAR OTOMOBİL DENİLİRSE

quote:

quote:

BİLMEM BEN ONLARIN BABALARINA BİNDİM GERÇİ 740 M5 530
    335 DE İYİ OLUR
    VW AÇISINDAN GELİNCE BUGATTİ HANGİ FİRMANINDI UNUTTUMDA ?

quote:

335i turbo nasil olur vw ornek acisindan iyi bir ornek aslinda

sayili parmakla gösterilen otomobillerden örnek vereceksen lexus derim bende

• Fiat ın kuşları senin logana 5 çeker.
    gerek duymamışmış.
    önyargılarını kendine sakla.

güldürme beni beş çekermiş artık piyasalardan çekilme vakti o araçların. bir benzinliğin olması lazım o araca binerken içi zaten hoş değil ama koltukları güzel. önyargılarımıda sen cevaplarına istinaden yazdım. niye kendime saklayayım ki hele şahin gerçekten ona araba diyene ben şaşarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

Fiat ın kuşları senin logana 5 çeker.
    gerek duymamışmış.

güldürme beni beş çekermiş artık piyasalardan çekilme vakti o araçların. bir benzinliğin olması lazım o araca binerken içi zaten hoş değil ama koltukları güzel. önyargılarımıda sen cevaplarına istinaden yazdım. niye kendime saklayayım ki hele şahin gerçekten ona araba diyene ben şaşarım.

logan mcv deki ozellikler 15 sene onceki sahindede vardi biliyorsun dimi??

rezistansli arka cam
    hidrolik direksiyon
    makyaj aynali güneslik
    manuel ayarlanir dikiz aynasi gibi

demekki mcv neymis modern sahin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 3 Mayıs 2007; 15:59:18 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

Fiat ın kuşları senin logana 5 çeker.
    gerek duymamışmış.

logan mcv deki ozellikler 15 sene onceki sahindede vardi biliyorsun dimi??

rezistansli arka cam
    hidrolik direksiyon
    makyaj aynali güneslik

Şahin ,logana 15 sene geriden beş çeker.

şaşırıcak birşey yok

• akil var sahin var taktir tüp devam

• logan mcv deki ozellikler 15 sene onceki sahindede vardi biliyorsun dimi??
    rezistansli arka cam
    hidrolik direksiyon
    makyaj aynali güneslik

senin bu saydiklarin diger tum markalarda var bunlar zaten olmazsa olmazlar o zaman turkiyeye her giren marka sahinin modernize edilmis hali oylemi

aslinda burda sahin sahiplerine belki haksizlik ediyorum sahiplerinden ozru dilerim ama
    sizde alakasiz seyler soyleyip logan mcv ler ile sahin arasinda benzetme yapabiliyorsunuz hayal gucunuz
    ne diyeyim valla
  • Doğru kartal daha iyi dememiz lazım
  • geyik muhabbeti
  • Ben mcv almak yerine kartal alırım.

bu da geyik değil tercih olur.
  • Bence biraz hatta baya bi abartıyosunuz Kuşlarla Loganı aynı kefeye koymamak lazım,birkere dizaynı yeter loganın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Bence biraz hatta baya bi abartıyosunuz Kuşlarla Loganı aynı kefeye koymamak lazım,birkere dizaynı yeter loganın

Hadi canım ikisi de kalıp maliyetinin azaltmak üzerine...
  • vallahi tam bir fiat fanatikligi ile soylenecek sozler gerceklerden uzak

kuslar ve logan
  • Ne üstünlüğü varmış loganın buyur anlat da bilelim.
  • en azindan yeni jenerasyon o kadar iyiy di de neden uretimi durduruldu
    anlamiyarum yahu adamlar uretimi durdurmus piyasadan kaldirmis bizim millet daha aklindan kaldiramamis ama tabi bunlar super arabalar en krali

logan en azindan yeni ici yeni disi yeni yillardir ayni dogan sahin kartal hep ayni bu kadar mi olur yahu anlayamiyorum birturlu bu kadarmi korukorune baglanilir bir arabaya

neyini anlatayim dogana karsi yol bilgisayarini mi abs sinimi klimasini mi elektrikli yan aynalarinimi bunlarin bir cogu gunumuz arabalarinda var ama kuslar da yoktu

neyini daha nalatiyorsunuz bunlarin bana geldi ve gecti bitti artik sizde aklinizda biritin artik ama gecmisle yasamaya devam edeceksen bunada birsey demem
  • Bence doğan daha konforlu.

klimalı tipleri de üretildi.

niçin insanlar 30 senedir kullanıyor biliyor musun?

yıllardır bu araçları kullanan insanlar fiat fanatiği oldukları için mi kullanıyorlar?

ya da geçmişte yaşadıkları için mi?

ikinci el doğan fiyatlarına hiç bakıyor musun?

neyse konu logan mcv.ister cevap ver.ister verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 3 Mayıs 2007; 22:29:34 >
  • niye bu kada kullaniliyor anlatayim cok fazlalar yillardir fiat eski teknolojileri satti durdu milletimize yaginlasti baska secenek yoktu cunku haliyle cok olunca ikici elide oldu parca ver servis ayrica ucuz olmasi gsit sor akalim kullanicilarina daha fazla paralari olsa baska araba almak isterlermi istemezler mi ama senin cevabin belli istemezler cunku bunlarin ustune araba yok,

vallahi varya sana laf anlatmaktansa birak deveyi hendek atlatmak deveti getirip burda catir catir interneti ogretmek daha kolay

birakacam o yazsin benim yerime
  • Bana laf anlatma diyorum ama herşeye cevap veriyorsun

kuşçuların kaçına sordun da logan alırım dediler.

benim de param olsa ben de mercedese binmesini bilirim.yedek parça servisi tabiki dünücem.para benden çıkıyor.

ama logan mcv ye binmem çünkü bildiğimizi hafif ticarilerden hiçbir avantajı yok.

kartal da görür o işi.

ok kartal bitti dersen doblo alırım.
  • fiat doblo multijet dynamic internet sayfası anahtar teslim fiyatı : 32.000 ytl özelliklerine de baktım

Logan MCV Full Modeli 5 Kişilik Ticari Versiyonu : 28.710 ytl

ve full dynamic modelinden özellikleri kat kat fazla

ayrıca doblo nun ful modelinin fiyatı

dynamic lux full :33.620 ytl

özelliklerine de baktım aşağı yuları aynı şeyleri yazmış bir zamalar loganın donanım özelliklereine kül tablası var diye dalga geçenler buraya da bakabilirsler

isteyen iş için doblo alır aynı işi görür işteyen de 4910 ytl farkı vermez logan mcv alır aynı işi görür biri renault teknolojisi biri fiat ayrıca su an mcv lerde kullanılan motor avrupa daki clio III de kullanılan motor. yeni nesil dizel otoru renaultun.

tabiki benimde düşündüğüm alıcı ilk başta hangisini alır dersen doblo alır derim ama bu da bir zaman meselesi şu an için mcv nin pek sesi soluğu çıkmasa bunu sebebide yetersiz reklam ve tanıtım kampanyaları renault türkiye pazarında güçlü olduğu için dacia ya gerekli tanıtım vermiyor ama bir iran ve rusyada böyle değil biliyorsundur tahminim bu araçlar orada renautl diye satılıyor.

artık istersen sende cevap verme huyumdur sen cevap verirsen bende veriririm vazgeçmem kolay kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 4 Mayıs 2007; 9:35:34 >

• Reklam olmadığı için mi logan satılmıyor.

doblo nun motoru da son teknoloji common-rail.

taşıma kapasitesi de çok yüksek.

bu ülkede niçin doblo en çok satılan hafif ticari.çünkü ödediğinin karşılığını en iyi şekilde veriyor.

başka açıklaması yok çünkü doblo ucuz da değil.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.