< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuparaFanı -- 30 Kasım 2020; 11:37:32 > |
Log, dizi ve LTİ ne kadar sürede biter

-
-
5 gün
-
Bu kadar kısa bir sürede soru kaçırmayacak bir seviyeye gelebilir miyim cidden? -
log 3 gün
diziler 3 gün
lti 2-3 hafta
troll değildir -
Şunu düz 1 ay olarak planlarsam sorun kalmaz o zaman, teşekkür ederim bu arada. -
hayır tabiki bu konuları öğrenme ve basit orta sorular için. O seviye için seri denemelerle, arkadaşlarının çözemediği sorulara bakarak ve soru çözüm gruplarda takılarak (mesela sırf lti sorularının atıldığı tg grupları var) olur.
-
daha kısa sürede de bitebilir. fasikül üzerinden gideceğini düşünerek böyle dedim. ilk defa öğreniyorsan fasikül üzerinden gitmek iyi olabilir -
Fasikül ve YouTube üzerinden öğrenmeyi düşünüyorum hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE
daha kısa sürede de bitebilir. fasikül üzerinden gideceğini düşünerek böyle dedim. ilk defa öğreniyorsan fasikül üzerinden gitmek iyi olabilirBenim kendime verdiğim süreler:
(KAF İLE ÇALIŞIP ÜSTÜNE 1 SORU BANKASI ŞEKLİNDE)
Logaritma-7 gün
Diziler-10 gün
LTİ- 65 gün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rinnola -- 30 Kasım 2020; 11:56:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizilere fazla vermişsin,onun dışında lti 2 ay sürdü benim de kaf4 ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karolinax -- 30 Kasım 2020; 11:58:7 > -
log ve diziler toplam 10 gün sürmez. Lti için çok bir fikrim yok ama 30-40 gün yeterlidir diye düşünüyorum hadi zorlasan tamamen lti log ve dizi 2 ayda max biter bence
-
65 gün lti mi? Hocam az versin bi 80 90 verseydin. -
Hocam sadece bu konular için mi yoksa bu konuları çalışırken eksta fkb de çalışılacağını düşünerek mi 2 ay dediniz? -
Sorun bende mi?
Daha komik bir şey söyleyeyim. Limit yok. Yani sadece Türev-İntegral Kaf+1 Soru Bankası ile gidersem 63 gunde bitiyor hesaplarıma göre. Hatta sırf bu yüzden denemeye zaman kalmayacak diye strese giriyordum
kanka yanında başka bir şeylerde çalışabilirsin bizim müfredatta lti zaten ağır değil log ve dizi sorularına bakarsan zaten demek istediğimi anlarsın limit de anlaması güç olsada konuyu bir geçince öğreniyorsun türev ve integral kalıyor bir tek onları da zamana yayarak çook rahat bitirirsin yani vakit açısından bence öyle büyük problemler çıkarak gibi değiller.
-
Hocam bunlar nasıl konular ki herbiri 1 ay sürüyor? Vala ben de kara kara düşünmeye başladım şimi. -
Hocam biz Kaf diye bir yayından bahsediyoruz. Çok ayrıntılı bir anlatımı var. Siz daha kısa sürede bitirebilirsiniz.
Kral al apotemi kop ya kafa gerek yok bence. -
Peki o kadar ayrıntı müfredata paralel mi? -
Ben de ya çap ya da apotemi düşünüyorum hocam.
En Beğenilen Yanıtlar

log 3 gün
diziler 3 gün lti 2-3 hafta troll değildir |
Benzer içerikler
- nesibe aydın fiyat 2025
- geometri sorusu
- tyt fen deneme önerileri
- meslek seçemiyorum
- astigmat engelli raporu oranı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X