Şimdi Ara

Location Değişimi Fatura Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşalr hesabımda Region : Turkey olduğundan dolayı , RAF yapamıyorum arkadaşımla , bana RAF ın geçerli olduğu yerlerden (almanya,isveç gibi) , su , telefon , doğalgaz yada ikametkah örneği lazım üzerinde isim olması şart (ismi photosoptan değiştircem) telefonla çekilmişte olabilir okunaklı olması yeterli , bu konuda sizden yardım bekliyorum , bu iyiliği bana yapana 5$ paypaldan yollayabilirim uğraşları için. Umarım yardım edebilecek birisi çıkar , şimdiden teşekkürler :)

• Resmi belgede sahtekarlık için suç ortağı aramak amacıyla başlık açan olmamıştı daha önce. Bu ilki bize yaşattığınız için kendi adıma teşekkürü borç bilirim.

Bununla birlikte RaF konularını araştırırsan son aylarda Türkiye kayıtlı hesaplarla da uygulamanın mümkün olduğunu görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Resmi belgede sahtekarlık için suç ortağı aramak amacıyla başlık açan olmamıştı daha önce. Bu ilki bize yaşattığınız için kendi adıma teşekkürü borç bilirim.

Bununla birlikte RaF konularını araştırırsan son aylarda Türkiye kayıtlı hesaplarla da uygulamanın mümkün olduğunu görebilirsin.
    gerçekten yapılabilirmi ? oyleyse hiç uğraşmama gerek kalmaz hemen araştırayım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Resmi belgede sahtekarlık için suç ortağı aramak amacıyla başlık açan olmamıştı daha önce. Bu ilki bize yaşattığınız için kendi adıma teşekkürü borç bilirim.

hiç gecırmeye calısma oyun ıcınden RAF davetı yolla ve arkadasınla kasmaya basla hiçbir sorun yok türkiyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: thral

hiç gecırmeye calısma oyun ıcınden RAF davetı yolla ve arkadasınla kasmaya basla hiçbir sorun yok türkiyede

Alıntıları Göster
    Recruit a friend den bahsediyoruz dimi hani şu iki kişilik robot binek veren SOR değil yani RAF
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Invincible ninjalayan insanlar bile var.
    Geçtiğin çoğu dungeonı tekrar baştan yapacaksın zaten, kimi zaman hikaye kimi zaman mount vs. uğruna
    @Burak-09k

Ban filan yemem degil mi tum itemlere talip olunca Sikayet edecegim seni f@cking n inja filan diyorlar

Turkiyeden artik RAF calisiyor. Bizzat denedik mount uda aldim.

• quote:

Ne ara yasalar değişti de bizim için müsait oldu bu dediğin.
    Yıllardır ağlıyoruz resmen bu konuda.

Valla bi link paylaşır mısın RAF sisteminin Türkiye'de de geçerli oluğunu kanıtlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whereismywings

quote:

Valla bi link paylaşır mısın RAF sisteminin Türkiye'de de geçerli oluğunu kanıtlayacak.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_84764902/f_/key_recruit%252Ba%252Bfriend//tm.htm#84764902
    bu konuda en sonda arkadaş yazmış

• quote:

quote:

elbette paylasırım suanda oyundayım daha dun aksam roketi aldığıma dair buraya koyarım fotoyu
     Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım

• quote:

quote:

quote:

elbette paylasırım suanda oyundayım daha dun aksam roketi aldığıma dair buraya koyarım fotoyu
     Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım Location Değişimi Fatura Lazım

Alıntıları Göster
    kaç gün sürdü RAF tan sonra roketin gelmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNice

kaç gün sürdü RAF tan sonra roketin gelmesi

Alıntıları Göster
    RAF yaptıgın kişi 1 aylık oyun suresı yuklerse 1 ay sen kazanırsın,1 ay daha yuklerse mount kazanırsın,eğer direk prepaid kart yuklerse 2 aylık her ıkısınıde alırsın,ancak prepaid yuklemelerınde yukledıkten tam bır hafta sonra mount gelıyor.bunun yanısıra yenı hesaplara 1 aylık oyun suresı verılıyor battlechestle bırlıkte,eger arkadasnz kredı kartıyla battle.netten yukleme yaparsa bu bedava ay bıttıkten sonra o satın aldıgı 1 aylık oyun suresı kullanıma gırıyor gırmesınden 1 hafta sonra gelıyor odullerınız yıne

• quote:

RAF yaptıgın kişi 1 aylık oyun suresı yuklerse 1 ay sen kazanırsın,1 ay daha yuklerse mount kazanırsın,eğer direk prepaid kart yuklerse 2 aylık her ıkısınıde alırsın,ancak prepaid yuklemelerınde yukledıkten tam bır hafta sonra mount gelıyor.bunun yanısıra yenı hesaplara 1 aylık oyun suresı verılıyor battlechestle bırlıkte,eger arkadasnz kredı kartıyla battle.netten yukleme yaparsa bu bedava ay bıttıkten sonra o satın aldıgı 1 aylık oyun suresı kullanıma gırıyor gırmesınden 1 hafta sonra gelıyor odullerınız yıne

Alıntıları Göster
    Direk 2 aylık prepaid yukledi kendisi oyle yaptığımız iyi olmuş , cevaplar için çok teşekkürler ,Twisting Nether den Sôul iyi geceler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNice

Direk 2 aylık prepaid yukledi kendisi oyle yaptığımız iyi olmuş , cevaplar için çok teşekkürler ,Twisting Nether den Sôul iyi geceler :)

Alıntıları Göster
    Sevgili arkadaşlar,
    yapılmıyor demiyorum ya da yapmamışsınızdır.
    Merakım, bunun legal bir dayanağı olup olmaması. Belki de bug vb durum oluşmuş ayağına yarın birgün Blizz verdiklerini geri alırsa?

Bu yüzden battle.net'de böyle bir açıklama, yazı vs var mı diye soruyorum yanlış anlaşılmaya mahal bırakmamış olmak için.
    Alakanıza teşekkürler.

• quote:

Sevgili arkadaşlar,
    yapılmıyor demiyorum ya da yapmamışsınızdır.
    Merakım, bunun legal bir dayanağı olup olmaması. Belki de bug vb durum oluşmuş ayağına yarın birgün Blizz verdiklerini geri alırsa?

Bu yüzden battle.net'de böyle bir açıklama, yazı vs var mı diye soruyorum yanlış anlaşılmaya mahal bırakmamış olmak için.
    Alakanıza teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Recruit A Friend is available to players in Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Players outside these countries are ineligible.
    Türkiye yok ama sanırım oyun içinden olduğu için yeni sistem ülke ayarını kapamamışlar. Umarım sonradan bi ...nelik çıkarmazlar :D

• Dun gece bir arkadasimla raf yaptik.oyun suresini kartla almadi.benim gonderdigim kodlari girerek 2 aylik yukledi.bakalim ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Dun gece bir arkadasimla raf yaptik.oyun suresini kartla almadi.benim gonderdigim kodlari girerek 2 aylik yukledi.bakalim ne olacak.
    RAF yollayanın posta kutusuna zaten mesaj geliyor arkadaşının açtığı character ile ilgili , inşallah geri falan almazlar :D
  • Mesaj geldi arkadasin şu isimli karakterle oynuyor diye ama mountdan haber yok.birisi bir hafta sonra demis forumda ama...merakla bekliyorum bakalim ne olacak.
  • quote:

Mesaj geldi arkadasin şu isimli karakterle oynuyor diye ama mountdan haber yok.birisi bir hafta sonra demis forumda ama...merakla bekliyorum bakalim ne olacak.
    2 aylık prepaid yukleyse dakıkası dakikasına 1 hafta sonra geliyor,ama battle.netten 3 aylık veya 1 aylık subcription falan yaptıysa battlechestle gelen 1 aylık beleşin bitmesini beklemeniz ve üstüne 1 hafta daha beklemeniz gerekiyor
  • quote:

2 aylık prepaid yukleyse dakıkası dakikasına 1 hafta sonra geliyor,ama battle.netten 3 aylık veya 1 aylık subcription falan yaptıysa battlechestle gelen 1 aylık beleşin bitmesini beklemeniz ve üstüne 1 hafta daha beklemeniz gerekiyor

Alıntıları Göster
    bir sorun daha var.raf aciklamasinda,eger recruit kisi full copy alir ve 2 aylik oyun suresi eklerse diyor...arkadas battle chest ekledi ve 2 aylik sure aldi.acaba bu full copy dedigi battle chest ve mop anlamina mi geliyor? yoksa battle chest yeterli oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollyspirit -- 31 Aralık 2013; 16:54:54 >
  • quote:

bir sorun daha var.raf aciklamasinda,eger recruit kisi full copy alir ve 2 aylik oyun suresi eklerse diyor...arkadas battle chest ekledi ve 2 aylik sure aldi.acaba bu full copy dedigi battle chest ve mop anlamina mi geliyor? yoksa battle chest yeterli oluyor mu?

Alıntıları Göster
    battlechest yeterli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.