Şimdi Ara

LocalIAPStore - AppStore sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Benim AppStore'umda kayıtlı bulunan bir kredi kartım mevcuttu ve daha önce uygulama satın almışlığım da var. Daha sonra Jailbreak yapıp AppCake ile paralı uygulamaları ve LocalIAPStore ile de uygulama içi satın alımları ücretsiz gerçekleştirdim. Bugün AppStore'da daha önce indirdiğim ücretsiz uygulamaları (Facebook, WhatsApp vs.) güncellemek istediğimde giriş yapmamı istedi. Giriş yaptığımda ise daha önce yaptığım alışverişlerin ödenmemiş faturaları bulunduğunu, kredi kartı bilgilerini tamamen tekrar girerek ödemeleri yapmam gerektiği yazıyor. Ben giriş yapmadığım takdirde bana bir sıkıntı çıkar mı?

• Uygulama içi satın alımlar yaparken şifre girmek yerine vazgeç demeniz gerekiyordu. Localıapstore ile bedava satın alım yaparken muhtemelen şifreyi girdiniz o sebepten dolayı olmuş olablir. Keşke hesabınızdan kredi kartınızı çıkarsaydınız.

Sonuçları ne olur bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

Uygulama içi satın alımlar yaparken şifre girmek yerine vazgeç demeniz gerekiyordu. Localıapstore ile bedava satın alım yaparken muhtemelen şifreyi girdiniz o sebepten dolayı olmuş olablir. Keşke hesabınızdan kredi kartınızı çıkarsaydınız.

Sonuçları ne olur bilemiyorum.
    Sorun yok imiş, risk budur diyip kart bilgisi girdim. Eski bir satın almanın ödemesi hatalı diyeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piks35 -- 31 Temmuz 2016; 23:52:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE PLAY - APPSTORE
    3 ay önce açıldı
    IOS Google Maps sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.