Şimdi Ara

LOBO | DC Comics (????) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Michael Bay ne ya WB nin filmlerinden bir şey beklenmez bu saatten sonra umarım yanılırım tabi

• Filmin özeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Bay Lobo için kötü bir seçim değil. Lobo nasıl bir karakter çizgi roman okuyanlar bilir. Uzayda motorla gezen bi elemandan bahsediyoruz burada. Bana kalırsa iyi bir seçim olmuş DC tarafında. Bay burada Batman derinliğinde bir karakter filmi çekmeyecek sonuçta, çekmesinde zaten. Ayrıca sürü psikolojine girip sürekli şu adamı eleştirenler The Rock, 13 Hours, Transformers 1, Bad Boys 1-2, Armageddon izledi mi merak ediyorum. Tabi adamın ağır rezalet filmleride var. (Transformers 2-4-5, Pearl Harbor, The Island(bir türlü sevemedim.)
    AMD Ryzen 7 5800X / Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 OC / G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600MHz CL16 / MSI MAG X570S Tomahawk Max WiFi 5100MHz / Samsung 970 PRO NVMe M.2 1TB / Cooler Master MasterBox TD500 Mesh / Corsair iCUE H100i Elite Capellix / Corsair RM850x White 850W 80+ Gold / Asus TUF Gaming VG35VQ UltraWide Curved / Razer Kraken Ultimate 7.1 Surround RGB / Razer Sabertooth Elite / Razer Basilisk Ultimate / Razer Blackwidow Green Switch / Corsair MM300 Extended
    Apple MacBook Pro M4 Pro 14' / iPhone 17 Pro Deep Blue / Apple Watch Ultra 3 / SONY PS4 Pro 1 TB
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.