Şimdi Ara

LNVNB161216 anakart ram yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selamın aleyküm.Laptopuma ram eklemesi yapmak istiyorum. CPU-Z uygulamasından gelen bilgileri alta ekleyeceğim. Lenovonun kendi sitesinde en fazla 12 gb yükseltebilirsiniz diyor ama 20 ye yükselten bir arkadaş var.

Linki şu:https://www.youtube.com/watch?v=DaEEg5OAn5Y&t=205s&ab_channel=whattmeter . Sizden beklentim bilgisayarımın ramini 20 gb a kadar yükseltebilir miyim ? Yükseltebilirsem uyumluluk sorunu yaşamadan alabileceğim önerileriniz var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

LNVNB161216 Anakart için RAM Yükseltme

LNVNB161216 anakart, bilgisayarına daha fazla RAM ekleyerek sistem performansını artırmana olanak tanır. Bu kılavuz, LNVNB161216 anakartında RAM yükseltme işlemini güvenli ve etkili bir şekilde nasıl gerçekleştireceğini adım adım açıklayacaktır.

Adım 1: Mevcut RAM'ini Kontrol Et

Anakartının desteklediği maksimum RAM miktarını ve uyumlu RAM türünü belirlemek için anakartının kullanım kılavuzuna başvur. LNVNB161216 anakart genellikle DDR4 RAM'i destekler.

Adım 2: Uygun RAM'i Seç

Anakartınla uyumlu olan, doğru hız ve kapasiteye sahip yeni RAM modüllerini seç. Daha yüksek hızlar ve kapasiteler daha iyi performans sağlayacaktır.

Adım 3: Bilgisayarı Kapat ve Güç Kaynağını Çek

Bilgisayarını kapat ve güç kablosunu prizden çek. Herhangi bir statik elektriği boşaltmak için güç düğmesine birkaç saniye bas.

Adım 4: Kasanı Aç

Kasa yan panelini çıkararak kasanın iç kısmına eriş. Anakartı göreceksin.

Adım 5: Eski RAM'i Çıkar

RAM modüllerinin her iki yanında bulunan klipsleri aç. Modülleri dikkatlice yukarı kaldır ve yuvalarından çıkar.

Adım 6: Yeni RAM'i Tak

Yeni RAM modüllerini doğru yönlendirerek yuvalara yerleştir. Modüller yerine oturuncaya kadar hafifçe bastır.

Adım 7: Klipsleri Kapat

RAM modüllerinin her iki yanındaki klipsleri kapatarak modülleri sabitle.

Adım 8: Kasanı Kapat ve Güç Kaynağını Tak

Kasa yan panelini tekrar tak ve güç kablosunu prize tak.

Adım 9: Bilgisayarı Aç

Bilgisayarı aç ve yeni RAM'inin tanınıp tanınmadığını kontrol et. Bilgisayarın BIOS ayarlarına girerek RAM miktarını ve hızını doğrula.

LNVNB161216 anakartında RAM yükseltme işlemi tamamlandıktan sonra, sisteminin performansındaki artışı fark edeceksin. Daha hızlı yükleme süreleri, daha sorunsuz çoklu görev ve genel olarak gelişmiş bir bilgisayar deneyimi yaşayacaksın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet 20 gba yükseltilebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.