Şimdi Ara

Lma Manager 2007 !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lma Manager 2007 oynayan varmı arkadslar aranızda!Ben oyunu hıc bır yerde bulamıyorum.Cok bekledıgım bı oyun.

• hep beraber bekliyoruz
  • ilk defa duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BROKLYN215

Lma Manager 2007 oynayan varmı arkadslar aranızda!Ben oyunu hıc bır yerde bulamıyorum.Cok bekledıgım bı oyun.

daha yeni cıktı oyun zaten bulamaman dogal. Anca torrent lerden bulursun.
  • Oyun 1 haftadır cdcilerde görüyorum dvd olarak.
  • beyler bu oyun nası biraz bilgi werin ben çok linklerini buldumda nası bi oyun olduğunu bilmiyorum gerçekçimi?
  • Gonzo_o kardesım sen nerde oturuyorsunki..Dogru dıorsun oyun 22 eylulde cıkmıstı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Championship Manager 2002-2003
    18 yıl önce açıldı
    football manager 2005
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps1 de vardı bir zamanlar fena sayılmazdı

üstelik maçlar 3 boyutlu olacak :) beklememin sebebi bu

bu arada alıp oynayan yok mu birkaç yorum bekliyoruz
  • bende LMA man 2006 var. inşallah stadyum creator (building) daha güzel olur -PS2- de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burti35 -- 4 Ekim 2006; 19:54:26 >
  • valla çektimde cracki yok içinde onu arıyorum şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BROKLYN215

Gonzo_o kardesım sen nerde oturuyorsunki..Dogru dıorsun oyun 22 eylulde cıkmıstı.

Ben ist maltepede otuyorum burada oyun olduğuna göre her yerde vardır.
  • Arkadslar oyunu buldum ve aldım.Oyunu gercekten cok begendim.Oldukca zorlayıcı bır oyun.Yalnız bı sorunum var herhangı bır mac ızledıkten sonra oyun ıcı ses efektlerı kayboluor.ornegın mesaj geldıgınde sızı uyaran ses.lma oynayanlar bılır.Buunu cozebılcek arkadas varsa bı zahmet yardımcı olsun.
  • beyler bende oyunu indirdim netten we çok sağlamdı linkler oyunu beğendim beğenmesine fifa 07 gibi transfer update en son 27 ağustosa kadar yapılmıstı bu kötü bazı futbolcular hala takımlarındaydı we de 3d seçeneği görüntüler güseldi ama futbolcuların yapmacık oynayısı hiç hosuma gitmedi sadece bu gerçekten çok yapmacıktı sanki adamlar buz hokeyi yapıolarda jetgibi koşuyolardı dümdüz gidip gol atıolardı sırf bunun iç.in oyunu sildim zaten 3gb flan yer kaplıodu fifa manager 07 yi beklemeye aldım en kral menajerlik oyunu o olucak 10 kasımda resmi olarak çıkıo 1 hafta sonra da demo çıkar heralde ayrıca football manager 07 yide heycanla bekliorm
  • Wiltord_ua sen macı hızlandırmısındır ki oyun ole gozukuo sana:D Normalde yavasta oynatınca gercekten güsel vE SEnde bır mac yaptıktan sonra oyun ıcındekı menu seslerı gıdıomuydu?
  • eee stadyum creator varmıyımış bir haber var mı
  • Stadyum inşaa etme tabiki var.
  • ps1 de oynmaıştım hep yeniliyodum
  • arkadaslar bu oyunun ps1 de oynamıstım heryerde dvd olarak arıyorm pc versıyonunu bulamadım yakınlarında goren varsa haber verırımısınız
  • Kenanakin artık heryerde gormeye basladım.Kesın bulursun.Bnce.Oynamanıda tavsıye ederım.Özelıkle oyunu iki kisilk oynayın.Gercekten zevklı oluo:
  • Arkadaşlar bende bu oyunu ps1 de oynamıştım.Yedeğe koydun adam seneye süper güçleniodu..Bide memory carddaki tüm kayıtlar kadar yer kaplıodu..Sırf bu oyun yüzünden tüm oyun kayıtlarını siliyodum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.