Şimdi Ara

Liyakate Davet: TOPLUM - Liyakate Davet Kitap Serisinin İlk Kitabı - Türkiye'mizin İhtiyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Sosyolog & Yazar Muhammet TAŞDEMİR

Öncelikle sizlere kendimi tanıtayım.

2013’te Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldum. 2015’te İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı Sertifika Programını tamamladım. İlk kitabım olan “KENDİME BEN’DEN MUTLULUK” ile okuyucularıma kendi mutluluk serüvenlerinde nasıl yürüyeceklerini, kendi yaşamlarını ve dünyalarını nasıl daha iyi bir noktaya taşıyabileceklerinden bahsettim. “LİYAKATE DAVET” serisi ile birlikte, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözleri doğrultusunda, ülke içerisinde liyakat bilincini geliştirmeyi ve daha ileri bir noktaya taşımayı hedeflemekteyim.

Liyakate Davet: TOPLUM - Liyakate Davet Kitap Serisinin İlk Kitabı - Türkiye'mizin İhtiyacı

Liyakate Davet Serisi Hakkında Bilgi

Liyakat konusu, başta Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından olmak üzere, pek çok siyasi, sosyal, toplumsal, akademik ve diğer pek çok çevre tarafından dile getirilmekte. Medyanın her alanında ve toplumun nabzında, ülke içerisinde yaşanan liyakatsizlikler sürekli sorgulanmaktadır. Aslında dünyada da bu durum çeşitli ülkeler ve makamlar tarafından dile getirilmektedir ancak "Liyakate Davet" serisinin esas hedefi, Türkiye Cumhuriyeti içerisinde liyakat bilincini canlandırmak ve harekete geçirmektir.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, şu sözü söylemiştir:

quote:

"Benim gözümde hiçbir şey yoktur. Ben yalnız "liyakat" aşığıyım."

İşte Liyakate Davet serisinin tamamı, bu sözü merkez alarak hazırlandı. Hazırlanmaya da devam edecektir. Bu serinin başlangıcı olan Liyakate Davet : TOPLUM'u, çeşitli platformlarda olduğu gibi, R10'da da okuyucu adaylarına sunmaktan gurur ve memnuniyet duyarım.

KİTABIN KISA TANITIM VİDEOSU
    Liyakate Davetyoutube
    Liyakate Davet Toplum - Tanıtım Videosu #1
    https://www.youtube.com/watch?v=KotGkl_y1Ik

KİTABIN TANITIM METNİ:

“LİYAKATE DAVET” serisinin ilk kitabı olan “LİYAKATE DAVET: TOPLUM” içerisinde okuyucu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün sözleri ışığında, toplumsal hayatta liyakate uygun bir şekilde nasıl yaşayacağının bilincine varacaktır. Bu bilince varmadan önce liyakatsizliğe sebep olan genel nedenleri de keşfederek, liyakatsizliğe sebep olan kültürün nasıl geliştiğini ve liyakatsiz bireylerin toplum içerisinde nasıl davrandığını, genel hatlarıyla öğrenmiş olacaktır.

Bu kitapta yer alan cümleler ışığında; Türk milletinin her bir ferdi, liyakat bilincine göre yaşamayı doğal olarak kabul edecektir. Çünkü liyakate aşık olan bir lidere sahiptir ve bu liderin sözleri ışığında gerekenleri yapmaktan bir adım bile geri durmayacaktır. Cumhuriyet değerlerini yaşatmanın en önemli yolu, liyakat sahibi bir toplum olmaktan geçmektedir. Liyakat bilincinin kazanılması, muasır medeniyetler seviyesine erişme adına vazgeçilmez bir unsurdur.

LİYAKATE DAVET : TOPLUM, bu yolda önemli ve değerli bir vesiledir.

Kitabın teknik özellikleri

Kitabın sayfa sayısı : 121
    Kitabın ebatı: 11x18
    Kaçıncı Baskı: 1. baskı
    İlk baskıda kaç adet var: 100 adet
    ISBN : 978-605-031-659-9

Diğer Detaylar Hakkında

Kitap herhangi bir yayınevine verilmedi. Bu yüzden belirli adetlerde ve baskı sayılarında hazırlatıp satışını devam ettireceğim. Yayınevinin geniş dağıtım ağına ve uygun teklifine göre yayınevine vererek daha fazla okuyucuya kitapçılarda ulaşmasını tabi ki istiyorum. Ancak şu an bireysel olarak kitap çalışmamı sizlerle buluşturma hedefindeyim.

Kitabın Okuyuculara Dağıtım Tarihi 1 OCAK 2020 ile birlikte başlayacaktır. Resmi tatil olduğundan, kargoya verme durumu 2 OCAK 2020 itibari ile gerçekleşecektir.

Diğer kitapların hangi konularda olacağını görmek için LİYAKATE DAVET'in kendi sitesini ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Liyakate Davet : TOPLUM'u sipariş vermek ve okumak isteyen okuyucularım, ön sipariş taleplerini bana INSTAGRAM üzerinden iletebilirler. (R10 PM üzerinden de gönderebilirsiniz ancak Instagram üzerinden daha hızlı cevap verebilirim)

Instagram hesabı :
    www.instagram.com
    Liyakate Davet (@liyakatedavett) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/liyakatedavett

Kesin siparişlerini şimdi gerçekleştirmek isteyenler

Liyakate Davet: TOPLUM'un kendi sitesi üzerinden
    Liyakate Davet: TOPLUM
    Liyakate Davet: TOPLUM - Liyakate Davet Serisinin İlk Kitabı
    http://toplum.liyakatedavet.com
    WEEPAY güvencesi ile kolayca iletebilirler.

Kitabın fiyatı 29 TL'dir.

Bu değerli çalışmayı, tüm okurlara sunmaktan bir kez daha onur duyarım. Yakın zamanda kitap çalışmamı kitapçılarda da sizlerle buluşturma dileğiyle.

Taleplerinizi ve ön siparişlerinizi bekliyorum.

Sevgilerimle. Birlikte bu ülkeye liyakat sistemini hakim etme dileğiyle.

Esen kalın

Liyakate Davet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bentasdemir -- 13 Aralık 2019; 12:49:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.