Bildirim
Liveuamap.com da erişime kapatıldı. (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
VPN olmadan hiçbir şekilde girilmiyor. -
Sebebini merak ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: strong mind strong body
quote:
Orijinalden alıntı: Keiichi Tsuchiya
televizyon gerekli tüm içeriğe sahip bir platform değil. örneğin şehit naaşlarıyla ilgili net bir haber yok tv de ama yasaklanan sitede kaynağıyla birlikte haber olarak geçilmişti.
Kendi ağzınla sitenin neden kapandığını söylemiş oldun. TSK nın açıklamalarını bekleyin milli medyamızı izleyin.Amaçları Türk milletinin moralini bozmak. O site Pkk nın haberlerini paylaşıyor.
Bu milli medya saçmalığı da ne? Yeni icadınız da bu mu?
GTA şifresi, Medal Of Honor videosu yayınlayan geri zekalılar mı senin milli medya dediklerin?
Bırakın şu saçmalıkları artık. Milli çorabımızı giyin, milli gobiti yeyin.. Ota çöpe milliyetçilik kasıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Hata Bükücü -- 27 Ocak 2018; 7:50:1 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Hotspotshield indirmenin zamani geldi
bir ara akrabalara ziyarete gitmiştim, olaylar olmuş sosyal medya filan yasaklanmıştı. Hiçbir yere giremiyorlardı hotspot indirelim demiştim o da yasaklıydı.
Sistemde her zaman opera browser bulunduruyorum. Bunların sağı solu belli olmuyor. -
Ülkede ki doğruları yazmasaydı açıktı şuan.Bkn.https://www.ahaber.com.tr/ -
Saklanması gereken birşeyler var ki yasaklanıyor.
Tv'ler engellenebilir. Ama internet engellenemez. Tam tersi çok dikkat çeker. Yasağı duyan aaa neden deyip oradan takip eder.
Tanrı korusun herhangi bir günde sayılarca şehit felan olsa nerden öğreneceğiz? Kimse kendine bu soruyu sordu mu?
Tor browser kullanın böyle durumlarda.. Köprü modunda yavaş kullanırsınız ama erişebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 27 Ocak 2018; 16:42:8 > -
Site açık şuan https://syria.liveuamap.com/
ISS : TTNET
VPN yok. Dns'ler zaten engelli :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 27 Ocak 2018; 17:5:34 > -
Ya kur vpn hiç uğraşma böyle şeyler için konu açmaya bile değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sputnikin engellenmesi gerek asil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Reahax
quote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Hotspotshield indirmenin zamani geldi
bir ara akrabalara ziyarete gitmiştim, olaylar olmuş sosyal medya filan yasaklanmıştı. Hiçbir yere giremiyorlardı hotspot indirelim demiştim o da yasaklıydı.
Sistemde her zaman opera browser bulunduruyorum. Bunların sağı solu belli olmuyor.
Operadaki VPN kalkmadı mı? -
mevcut hala. Opera yüklendiğinde pasif olarak geliyor, güvenlik ayarlarından aktif hale getirmeniz gerekiyor. -
Varlığından bils haberim yoktu. Ne sitesi bu liveumap?
Vpn kuracak zahmete değermi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X