BJK nin kazanmasını istiyorum.Buna her açıdan ihtiyacı var ülkenin.
Ama BJK nin işi oldukça zor. Liverpool çok iyi bir takım.Bu sezon liginde hiç bir deplasman maçını kaybetmedi...
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
BJK nin kazanmasını istiyorum.Buna her açıdan ihtiyacı var ülkenin.
Ama BJK nin işi oldukça zor. Liverpool çok iyi bir takım.Bu sezon liginde hiç bir deplasman maçını kaybetmedi...
Hatta düzelteyim daha ligte yenilgisi yok.
Yinede umarım Bjk istediğini alır.
Basarılar.
umarım kazanırız
KAZANMAYI İSTEMEMİZDEN DAHA DOĞAL BİRŞEY YOK AMA BİRAZDA İNANADIRICI OLALIM LİVERPOOL DÜNYADA EN İYİ TAKIMLARI SAYMAYA KALKSAK İLK 5 DE EN KÖTÜ İLK 10DA BİR TAKIM İNŞ KAZANIRIZ MARSİLYA ANFİELDDE LİVERPOOLU YENDİ BİZDE İNÖNÜDE YENERSEK CHELSEA GALİBİYETİ GİBİ BİŞEY OLUR. BEŞİKTAŞIMIZA BAŞARILAR...
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
100 kere Beşiktaş-Liverpool maçı oynansa 100'ünü de Beşiktaş alır, öyle mi? Bu kadar eminsen varını yoğunu sat,iddaaya yatır.Kesin tutacak ya o bakımdan
1-------0------2 %20-%30-%50
Hocam dikkatini cekerim, BU mac yüzde yüz Besiktasin demis arkadas. Yani sonucta sadece bu aksamki maca deginmis
bjk bu maçı zor alır neden fikrim biraz değişti çünkü kalede rüştü yok rüştüsüz bir beşiktaş ketçapsız bir patatese benzer
Ben patatesi ketçapsız yerim
ve nitekim aldı da tebrikler BJK
tüm ingilizlere de benden soda
aferin lan tevez kedi olalı bir fare tutturdun
sonunda ya işte bu
quote:
Orjinalden alıntı: wolf1907
ya arkadaşlar bjk nasıl kazanır siz buna nasıl ihtimal verirsiniz hadi yenilmeyecek dersiniz anlırım bence oda saçamda
bjk:0 liverpool:3 olur en az
3 değil 5 olcaktı yannış yazmışsın glb..
Bir günde 2 ülkeye birden saldırılmaz am neyse Ordu Irak'a girdi BJK de İngiltereye girdi
dedim ama bjk yencek bizi dinleyen yok kola yada fanta sprite kapağu oldu dalga gecenlere
quote:
ya arkadaşlar bjk nasıl kazanır siz buna nasıl ihtimal verirsiniz hadi yenilmeyecek dersiniz anlırım bence oda saçamda
quote:
2-1 oldu beh...3 tane biz atıyodukta...
quote:
Orjinalden alıntı: TeVeZ1907
bjk bu maçı zor alır neden fikrim biraz değişti çünkü kalede rüştü yok rüştüsüz bir beşiktaş ketçapsız bir patatese benzer
aha lam adam son anda fikir değiştirmiş,adam ne derse tersi çıkıyo gel öpiim abi...
quote:
dedim ama bjk yencek bizi dinleyen yok kola yada fanta sprite kapağu oldu dalga gecenlere
quote:
Orjinalden alıntı: ertanunver
quote:
fikrim değişmedi ilkerinanç sadece zor olur dedim rüştüsüz