Şimdi Ara

Liverpool FC Taraftar Ocakları | Newcastle 2-3 Liverpool (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33.171
Cevap
74
Favori
1.091.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nice, Balotelli için teklifte bulunacakmış. Kaynak: ynwagram
  • Liverpool are hoping to off-load unwanted striker Mario Balotelli to French club Nice.

He wasn’t at Melwood today after being granted permission to hold talks with the Ligue One outfit.

Liverpool have yet to agree a fee with Nice but discussions have taken place between the clubs over a potential deal.

If Balotelli accepts the opportunity to join Nice then the Reds are confident an agreement can swiftly be reached. [Echo]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar,

Bir süredir işler yüzünden yoktum döndüm çok şükür ve takımla ilgili bazı yorumlarda bulunmak istiyorum.Öncelikle arkadaşlar diğer Chelsea , Manchester City , Manchester United vs incelediğimiz zaman yayın gelirleri dünyadaki her ligden kat ve kat üstün olduğundan dolayı doğru düzgün oyuncu bile satmadan milyonları harcadılar.Manchester City 200 küsür harcarken Manchester United takımıda aynı şekil bir o kadar harcadı.Chelsea ise 100 Milyona yakın harcadı.Biz ise adeta transferde gelir giderlerimiz eşit olduğundan dolayı adeta daha transfer bütçemize dokunmamış durumdayız.Ona rağmen transfer yapmıyoruz.Benim düşüncem sanki Klopp hoca sırf geçmişte yaptıklarından dolayı yani bitmiş takımı dünya devi yapmasından dolayı ben oyunculara fazla para harcayıp Klopp imajımı çizmek istemiyorum havasında gibi geliyor.Ben bu durumdan bunu anlıyorum.Yoksa takımın sol bek olsun stoper olsun orta saha olsun böylesine bağırırken hatta kalede sağolsun Mignolet top bile kurtaramazken transfer yapmamasının bana göre başka açıklaması olamaz.Takımın şuan net olarak 1 sol bek ve 1 stopere ihtiyacı var.Hatta ekstra olarak kaleye Hart alınabilir yedek oturmaktansa Klopp gibi hocayla çalışmak isteyeceğini düşünüyorum.Hatta Orta Sahayada sağlam bir adam alınabilir.Tabi transfer döneminin bitmesine az bir süre kaldı kale olsun , orta saha olsun yine bekleyebilir ama stoper ve sol bek alınmazsa yandık.Keşke Klopp Baba biraz paraya kıysaydı.Sonuçta burası Alman ligi değil para harcayacaksın.Dünyanın yayın geliri var.Nese benim düşüncem eğer önümüzdeki Tottenham maçında bu savunmayla büyük darbe yersek kimse şaşırmasın.

Herkese İyi Günler

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

Liverpool taraftarının sabırlı olması lazım. Gerekirse 5 yıl sabretmeleri lazım çünkü Klopp doğru adam. Klopp'un kötü bir sezonun ardından kovulması Liverpool'a zarar verir. Klopp giderse o seviyede bir menajeri daha zor bulursunuz. Liverpool'un da eksiği var ama her şey transferle çözülecek diye bir kural yok. Klopp öncesi son 3 yılda Liverpool'un harcadığı paraya ve ligi nerede bitirdiğine bakın. Önemli olan çok para harcamak değil parayı doğru kullanmak. Klopp hiçbir zaman yüksek paralar harcayan bir menajer olmadı. Öyle bir adam olsaydı, Dortmund da başarılı olamazdı. Klopp'un değerini bilin...

+1
  • -Joe Hart is willing to take a huge pay cut to tempt Liverpool to bid for him, according to a report.

-Mamadou Sakho could be offered an escape route out of Liverpool with a loan move to Stoke City.

-Liverpool have joined the race to sign £51 million-rated Real Madrid midfielder James Rodriguez, with the Colombia international's future at the Bernabeu still unclear.
  • Liverpool FC Taraftar Ocakları | Newcastle 2-3 Liverpool

Avrupa'nın dört büyük ligi, 2018-19 sezonundan itibaren Şampiyonlar Ligi'ne dörder takım gönderecekler. Bu takımlar eleme oynamayacak.

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi formatına yönelik köklü değişiklik: Ülkeler sıralamasında ilk dört sırada yer alan ligler, turnuvada dörder takımla temsil edilecek ve bu takımların hiçbiri eleme turu oynamayacak.

Mevcut sıralamaya göre, İspanya, Almanya, İngiltere ve İtalya'nın birinci seviye liglerinde ilk dörde giren her takım, 2018-19 sezonundan itibaren Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım hakkı elde edecek.

Mini Yorum: Klopp Hoca al işte bir sol bek ve stoper bari ilk 4'e girelim.Baktım James haberleri çıkıyor o paraya kaliteli sol bek ve stoper bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Segefendi -- 26 Ağustos 2016; 12:45:37 >

• Takımda yüzler gülüyor.İnşallah Tottenham maçı bizim açımızdan iyi geçer.Deplasmanda en azından bir beraberlik almamız lazım.

Liverpool FC Taraftar Ocakları | Newcastle 2-3 Liverpool

• Klopp: "It's an exciting game [against Spurs]. I've seen a lot of good signs from us. I'm optimistic for the season.

Klopp on Can's fitness: "It's nothing really serious."

Klopp: "We've become more experienced. We feel stronger together now."

• Joe Hart bize gelse keske. Kalemiz cok ciddi seviye atlar ama ilgilemiyoruz xunku kaleye gelen her sutu iceri alan reis takimin tapusunu ustune yapti. Stoper/sol bek/defansif orta saha/kaleci transferleri yapmamiz gerekiyor ama klopp/yonetim yapmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seneyi 60-70 puanla bitiririz, siralamamiz da 5-9 arasi olur. 4. Olamayiz bu kadroyla transferle bile max 5. Oluruz. Chelsea, man city, man united, arsenal net bir sekilde onumuzde olacak, 5. Likte de rakiplerimiz soton, tottenham belki westham belki leicester gibi duruyor.

• Kulübümüzün, Dortmund'un 17 yaşındaki kanat oyuncusu Christian Pulusic için £11M'luk resmi bir teklif sunduğu iddia edildi..

• Maç günü: Tottenham v Liverpool / 14:30 / Smart Spor 2

• Geçmişten gelen asalet, tarihsel başarıların verdiği özgüven, muhteşem taraftar ve harika bir stadyum atmosferi ile meydan okuyan büyük bir hocaya sahibiz. Bırakın 4.lüğü, Klopp ile devam edilirse bence on yıllar almadan şampiyonluk da gelecektir. Bu takımın en büyük handikapı yakın geçmişte onlarca kez yapılan hataya tekrar tekrar düşmesiydi. Kendisini kanıtlamamış, potansiyeli soru işareti olan saman alevi tipli futbolculara çok büyük paralar vererek kadro mühendisliği harikası değil kadro çöplüğü yaptılar. En son Rodgers'ında başını bu transfer ve kadro yapılanması politikası yedi zaten. Klopp'un ilk yaz transfer döneminde ne yapacağını çok merak ediyorduk. Gördük ki, daha akıllı transferleri daha elle tutulur miktarlara halledebilmeye başlamışız. Bonservisi fazla denilen oyuncuların hesabını ise yine çok karlı oyuncu satışlarımızla kapatmışız.
    Evet sol bek lazım. Evet stoper lazım. Ben de böyle düşünüyorum. Hatta elimizdeki santrforların da tüm sezon boyunca bizi taşıyacak kalitede olduklarına pek inanmıyorum.
    Çünkü bu kulüp taraftarları tarihin her sayfasında çok büyük golcüler görmüş ve takımın en iyi oyuncuları da genelde bunlar olmuştur, istisnalar hariç.
    Her neyse konumuza dönelim. Ne olursa olsun Klopp'a sahibiz ve bir daha böyle iyi bir hocayı bulamayabiliriz. Onun kadro mühendisliğine ve vasat bir futbolcudan yıldız oyuncu çıkartma becerisine güvenmeliyiz. B.Dortmund'da aynı oyuncuları o gelmeden öncesi ve sonrası diye inceleyebilirsiniz.

Ben hala bir sol bek alınacağı kanaatindeyim, belki bir de Joe Hart.
    Bekleyip göreceğiz. Bize düşen takımı asla yalnız yürütmemek. En azından artık kulübeye baktığımızda güvenebileceğimiz birileri var.
    #YNWA

• internetten yayın bulan pm atabilir mi ?
  • Mignolet; Clyne, Lovren, Matip, Milner; Hendo, Wijnaldum; Lallana, Firmino, Coutinho; Mane

Subs: Manninger, Grujic, Moreno, Lucas, Sturridge, Origi, Stewart.
  • Yine Lallana, Wijnaldum, Henderson üçlüsü ile çıkıyoruz. Hoca belli ki inanıyor bu üçlüye ve bu yüzden orta alana transfer istemiyor. Klopp'a güvenmekten başka bir şey gelmez elimizden ama bana bu orta saha başımıza sezon boyunca iş açacak gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 27 Ağustos 2016; 13:39:16 >
  • Sturridgw formsus satip bi forvet almali bence

• sag kanat sol bekte ofansif orta sahakar orta sahada forvet yok sturridge originyedek kalede mignolet... hadi bakalim degisik sezon olcak

• Liverpool FC Taraftar Ocakları | Newcastle 2-3 Liverpool

Hoca ile söyleyeceğim tek şey tamam belkide Orta Saha'ya güveniyor olabilir.Ona lafım yok.Ama en azından Moreno'ya bu kadar soğukken hatta onun yerine Milner gibi adamı o mevkide oynatıyorken nasıl hala sol bek almaz onu anlamıyorum.Nese inşallah en azından bir beraberlik hatta galibiyetle döneriz.
  • Klavan sakat mı? Lallana yine oynuyor, yine orta saha yumuşak. Her topu içeri alan Mignolet neden sakatlanmıyor?
  • 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.