Bilgisayarımda donanım hataları var ve nedeni nedir diye Livekernelreports klasörünün içindeki klasörlere bakayım diyorum ve klasörler tuhaf bir şekilde boş. Mavi ekran çıktıktan sonraki dump dosyaları oluşuyor, aynı şekilde mavi ekran minidump dosyaları da oluşuyor, Livekernelreports'un içindeki dump dosyası da oluşuyor, fakat Livekernelreports'un içindeki klasörlerin içinde bulunması gereken minidump dosyaları yok. Şimdi diyeceksiniz ki "E demek ki sorun yok ki dosyalar oluşmamış" diye, fakat Olay Görüntüleyicisinde hata gözüküyor. ![]() Fakat, herhangi birine tıkladığım zaman "Olay Görüntüleyicisi bu bağlantıyı açamıyor. Bu bağlantı geçerli olmayabilir." hatası alıyorum. Zaten de dosya ortada yok dediğim gibi. Bilgisayarımda otomatik temizleyici programı falan yok. Windows otomatik disk temizleyicisi de kapalı. Kayıt defterinden de dump dosyaları her zaman tut seçeneği etkin. Hiç bir şekilde anlam veremiyorum. Atladığım bir nokta mı var yoksa yeni Windows artık böyle mi çalışıyor, çözemedim. Denediğim yollar şunlar; Denetim Masası ve Ayarlardan dump dosyalarını tutması için ayarlamak Windows Otomatik Disk Temizleyicisini devre dışı bırakmak Virüs taraması gerçekleştirmek (Avast ve Dr. Web ile) Kayıt Defterinden eksik girdi var mı yok mu diye araştırmak Böyle bir sorunla karşılaşan ya da gören oldu mu, Windows minidump dosyalarını oluşturmamazlık yapar mı? Yardımlarınızı bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveBlackBox -- 24 Aralık 2020; 18:56:59 > |
Bildirim