Xperia Mini ve Mini PRO yada Live With Walkman bu telefondan hangisi daha iyidir.
kafamda live with walkman var
up
telefondan ne beklediğinle değişir ama müzik senin için çok önemliyse walkman modelini al mini pro alırsanda hem dokunmatik hem klavyeli android bir cihaz almış olursun ama eskidi o modelde, en iyisi walkmen telefonu al sen
quote:
Orijinalden alıntı: sencer barkın
telefondan ne beklediğinle değişir ama müzik senin için çok önemliyse walkman modelini al mini pro alırsanda hem dokunmatik hem klavyeli android bir cihaz almış olursun ama eskidi o modelde, en iyisi walkmen telefonu al sen
ghz'leri android sürümleri vs. aynı ikiside 2011'de çıkmış ama bende walkman olanı alacğım sanırım.
xperia ray var 2.elleri 500 tl acaba biarz ekleyip ray'mi alsam diyorum
kesinlikle live with walkman al hem stabil hemde müzikte üstüne yok xloud'un en performanslı çalıştığı cihaz hem piyasada live with'den daha yüksesk baslı ve net ses çıkartan telefon duymadım kuzenim kullanıyor çokta memnun ics de geldi zaten yazılım konusundada sıkıntı çekmessin
lww hakkında daha kötü yorum duymadım sanırım onu alıcam.
Ray alabilme ihtimalim çok yok o yüzden onu çok dahil etmedim
bir kaç oyrum daha gelirse sanırım yarın LWW alıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme