Şimdi Ara

Live ses problemi yardım...Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 360 da live oynarken çoğu kiş ile konuşamıyorum tek tük arkadaşlarla konuşabiliyorum chat yaparken veya sesli mesaj gönderirken problem yok ama oyun esnasında çoğu kişi ile konuşamıyorum ilk profilimde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım.İkinci ve üçüncü profilimde böyle bir sorunla karşılaştım ve dikkat ettim genelde listemde olan kullanıcılarla konuşuyorum.Listemde olmayan kullanıcılarla hiç konuşamıyorum dün bir arkadaş menüden ayarlardan falan hallediliyo dedi ama oyun esnasında konuştuğumuz için pek anlayamadım.Başka bir arkadaşta modemin port bilgilerini falan girmen lazım dedi heralde network settings den falan halledilecek.Bilgisi olan arkadaşlar illa ki vardır.Yardım bekliyorum acil...........

• Test Connection yap eğer NAT OPEN diyorsa tamamdır. Başka birşey yazıyorsa port açmak gerekir.
    Öte yandan iki profilin arasındaki farkları düşünmeye çalış bölgeleri neydi, ayarları aynı mı Oyuncu kartının üzerine tıkla orada detaylı ayarlar vardır.
    Guide Menüsünü getir Büyük düğme ile ordan da ses ayarlarını vs kontrol et. Sadece listemdekilerle konuş herkesle konuş vs olabilir belki
  • Dostum saol bugün listeden bi arkadaş halletti saolsun family settings diye bir yer var uyuz uyuz ayar çekmiş makina kendi kendine adam eklerken bile şifre falan istiyodu neyse hallettim.Eğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa family settings den bütün ayarları allowed a getirsin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.