Şimdi Ara

LIVE Hesabını Dondurma?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox ımı sattım ve içindeki Live hesabımı silmek istiyorum. Bunun için hdd yi mi formatlamam gerekiyor? Birde uzun süre kullanmayınca hesabın kalıcı olarak silinme ihtimali var mı? Eğer varsa silinmemesi için dondurabiliyor muyuz?

• Hdd içindeki profili usb belleğe taşı. Uzun süre kullanmazsan silinmez, istediğin zaman kullanırsın tekrar
  • Anladım hocam, teşekkürler. Açıkcası şuan Ps3 e geçtim. Tekrar kullanır mıyım bilmiyorum ama içinde satın aldığım oyunlar var. Olurda tekrar kullanırsam, usb belleğe yedek almadan direk yeni konsolda Recover Gamertag seçeneği işimi görmez mi?
  • Recover Gamertag yaparsan LIVE üyeliğin yeni konsoluna gelir ama oyun kayıt dosyaların falan gelmez. Onlar için de şimdiki konsolundan HDD'ye girip yedeklemen lazım. Zaten çok ufak boyutta bir şey
  • Satın aldığınız oyunlar için Account-Purchase History kısmına girip istediğinizi indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

Recover Gamertag yaparsan LIVE üyeliğin yeni konsoluna gelir ama oyun kayıt dosyaların falan gelmez. Onlar için de şimdiki konsolundan HDD'ye girip yedeklemen lazım. Zaten çok ufak boyutta bir şey

Arkadasin dedigine katiliyorum, al bi tane 1-2 gblik usb kart, xbox formatina cevir, harddiskte ne kadar oyun dosyasi, kaydi varsa at icine dursun (oyunlari sonra rahatca indirirsin zaten)
  • İlgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar, gerekli cevapları yazmışsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.