Şimdi Ara

Live de 1aylık bedava üyeliği alamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fw ile online oynamak istiyorum o yüzden bu 1 aylık bedava deneme üyeliğini almam gerekiyo sanırım fakat onun icin kredikartını veriyorsun iler ki aylarda para kesiyo sanırım kartsız nasıl yapabilirim yardımcı olup yapabilen olursa hediyem var:) şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• XBox Live Gold Code alacaksin......
    -2 günlük var
    -1 aylik
    -3 aylik
    - 12 aylik

ebay veya baska online satis plattformlarda bulmak mümkün
  • Donsuzlaz arkadaş bedava goldu yapmak istiyor.Bu arada arkadaş kredi kartsız alamazsın.Paypala kaydol kredi kartıyla sonra yeni bidaha üyelik aç xbox da 1 3 12 ay gold üyelik seçimlerinde no thanks de sonra start trial çıkıcak ona bas bilgi isterse gir paypala bas onuda gir goldsun.Sonra pc den xbox ın sitesine gir orda Auto renewal ı off yap bidahaki ayda senden otomatik olarak para çekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRebeliousTR

Donsuzlaz arkadaş bedava goldu yapmak istiyor.Bu arada arkadaş kredi kartsız alamazsın.Paypala kaydol kredi kartıyla sonra yeni bidaha üyelik aç xbox da 1 3 12 ay gold üyelik seçimlerinde no thanks de sonra start trial çıkıcak ona bas bilgi isterse gir paypala bas onuda gir goldsun.Sonra pc den xbox ın sitesine gir orda Auto renewal ı off yap bidahaki ayda senden otomatik olarak para çekmez.

sağolasın hocam peki paypal zor olur mu? alması yani uğraştırır mı
  • Sadece kaydolucan ama kredi kartın olması lazım.Çok uğraşmassın vede hemen yap E3 ü izlemek istiyosan pazartesiye kadar yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRebeliousTR

Sadece kaydolucan ama kredi kartın olması lazım.Çok uğraşmassın vede hemen yap E3 ü izlemek istiyosan pazartesiye kadar yap.

Kredi kartımın olmaması da ayrı bi ironi:( bandan korkmasam adam akıllı live alırım da

• dan korkma senden korksun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NO Risk , NO Fun
  • Ben gecen sene 2 profilde 1aylik gold kullandım. Hic kredi kartı bilgisi girmedim. Sistem mı değişti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

Ben gecen sene 2 profilde 1aylik gold kullandım. Hic kredi kartı bilgisi girmedim. Sistem mı değişti?

Evet sistem deisti artk

• quote:

Orijinalden alıntı: cybershot123

quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

Ben gecen sene 2 profilde 1aylik gold kullandım. Hic kredi kartı bilgisi girmedim. Sistem mı değişti?

Evet sistem deisti artk

Kötü olmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.