Şimdi Ara

Little Miss Sunshine (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen gün bu filmi ark tavsiye etti. çok süper sıcacık bir film... daha tam hepsini izlemedim yarısına kadar geldim ama çok sarıyo insanı bu gece izliicem hepsini... birde bu tarz bu filmin ayarında hangi filmler var.. varsa yazarsanız sevinirim...

Tür : Dram / Komedi
    Gösterim Tarihi : 27 Nisan 2007
    Yönetmen : Jonathan Dayton , Valerie Faris
    Senaryo : Michael Arndt
    Görüntü Yönetmeni : Tim Suhrstedt
    Müzik : Mychael Danna , Devotchka
    Yapım : 2006, ABD , 101 dk.

Abigail Breslin (Olive) , Greg Kinnear (Richard) , Paul Dano (Dwayne) , Alan Arkin (Grandpa) , Toni Collette (Sheryl) , Steve Carell (Frank) , Bryan Cranston (Stan Grossman) , Jill Talley (Cindy)

Hoover Ailesi, her biri birbiriden farklı yapıdaki bireyleri ve takıntıları ile sıradan bir Amerikan ailesidir. İflah olmaz bir iyimserlikle başarıya endekslenmiş baba Richard, ailenin düzenini kendi yöntemlerince çekip çevirmeye çalışan anne Anne Sheryl, savaş pilotu olmayı başarana kadar konuşmamaya yemin etmiş ağabey Dwayne, uyuşturucu bağımlılığı yüzünden başı beladan kurtulmayan büyükbaba, özel ve iş hayatındaki hayalkırıklıkları nedeni ile intihar girişiminde bulunmuş Frank Dayı...

Ve tabi ki umutsuzca kendisini bir çocuk güzellik yarışması olan Little Miss Sunshine'da birinci olmaya endekslemiş, şirin, tombul ve zeki Olive... Olive'in çocuk dünyasındaki bu en büyük hayali gerçekleştirmek için bütün aile, eski Volswagen minübüslerine atlayıp Californiya'ya doğru yola çıkarlar. Bu yolculuk sırasında başlarından geçen birbirinden ilginç ve komik olaylar, hayal bile edemeyecekleri bir sonla noktalanacaktır.

Son yıllarda Amerika'dan çıkan en kendine has ve sıradanlığı ölçüsünde de sıcak aile ve yol filmlerinden biri olan Küçük Gün Işığım, Alan Arkin'e 2007 Oscar'larında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü getirdi. Katıldığı pek çok festivalde otuzdan fazla ödül toplayan film, 2006'nın en başarılı yapımlarından biri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 28 Mart 2008; 21:37:44 >

• Şunu izle hocam mutlaka.

• Şu sarı wv minibüs hasta olunmayacak gibi değil.

Farklı ve dokunaklı bir yol hikayesi.
  • sıcak demişsin adı üstünde bi film heralde
  • Film süper,tam komedi beklemeyin filmden ama sonu çok eğlenceli
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Şunu izle hocam mutlaka.

TAMAMDIR BAKIYIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Şunu izle hocam mutlaka.

TAMAMDIR BAKIYIM

Hocam aynı ayarda film değil. Ama tabiki Freed Green Tomatoes çok daha iyi. Çok samimi ve sıcak bir film olduğu için tavsiye ettim. Umarım beğenirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beautiful Creatures (2013)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yolculuğun başlarında minibüste büyükbabanın erkek torununa verdiği hayat dersi müthiş komikti
  • Gerçekten etkisini uzun süre hissettiren türden... Ailece izlenecek muhteşem bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: thall

Gerçekten etkisini uzun süre hissettiren türden... Ailece izlenecek muhteşem bir film

Ailece mi?Bence yalnız izlemek daha iyi bu filmi.
  • Yahuu orada politikadan bahsediyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

quote:

Gerçekten etkisini uzun süre hissettiren türden... Ailece izlenecek muhteşem bir film

yavv ailecek nası izlenir yaav.. adam azmış faklar havada uçuşuyordu

çocuğun renk körü olduğunu anlayınca çok duygulanmıştım. yazık oldu çocuğa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 29 Mart 2008; 17:30:26 >

• ya tmm sıcak guzel film hos film olmus da imdb de nası bu kdr yuksek puan almıs nası bu top 250 ye girmis anlamıs deilm

tmm guzel de o kdr da deil
  • Fiyat/Performans gibi düşünürsen normal.
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan_seko

ya tmm sıcak guzel film hos film olmus da imdb de nası bu kdr yuksek puan almıs nası bu top 250 ye girmis anlamıs deilm

• yardımcı erkek oyuncu oscar ödülünü almış film.. ama kim bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Fiyat/Performans gibi düşünürsen normal.
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan_seko

ya tmm sıcak guzel film hos film olmus da imdb de nası bu kdr yuksek puan almıs nası bu top 250 ye girmis anlamıs deilm

bnce o konuda iilerden biri saw ama top 250 de yok tmm belki kurguda ve oyunculuklarda biraz hata var kotu ama sonuc olarak fiyat / performans bakılrsa saw daha ii derm bu filmden

• quote:

quote:

quote:

Ben yıkılmıştım orada hocam niyeyse.Ama kızın abisini teselli edişi harikaydı.Bu filmi niye sevmezler anlamadım gitti.

• Filmin ana teması küçük kızları için, bulundukları yerden 1300km öteye çok kısıtlı bütçeleri ve eski model zar zor çalışan araçlarıyla,
    aslında derece alamayacağını bildikleri halde, sırf kızlarının özgüvenini yitirmemesi için yapılan aile dayanışmasını anlatmaktadır.
    Yapılan yolculukta ki; onca yaşanan zorluklar sonucunda başvuruya sadece 4dk geç kalındığında babanın diz çöküşünü sadece baba olanlar anlayabilir. Bende bir babayım ve Olive yaşlarında kızım var. O filmde kendimi o babanın yerinde hissettim, eşimde annenin.

Bir filmi hangi bakış açısıyla izlerseniz öyle görürsünüz, biz o filmde sevgi bağları kuvvetli bir aileyi izledik. Filmi paylaştığım arkadaşımdan da aynı yorumu almıştık.

Anlaşılan o ki sizlerin aklında sadece o "f.."lar kalmış. O nu da hor görmüyorum çünkü; sizler daha hayatın baharındasınız hele bir evlat sahibi olunda bakalım o zaman aklınızda ne kalacak.

quote:

quote:

quote:

• Ben de çok beğendim. İçten bir film
  • quote:

Filmin ana teması küçük kızları için, bulundukları yerden 1300km öteye çok kısıtlı bütçeleri ve eski model zar zor çalışan araçlarıyla,
    aslında derece alamayacağını bildikleri halde, sırf kızlarının özgüvenini yitirmemesi için yapılan aile dayanışmasını anlatmaktadır.
    Yapılan yolculukta ki; onca yaşanan zorluklar sonucunda başvuruya sadece 4dk geç kalındığında babanın diz çöküşünü sadece baba olanlar anlayabilir. Bende bir babayım ve Olive yaşlarında kızım var. O filmde kendimi o babanın yerinde hissettim, eşimde annenin.

Bir filmi hangi bakış açısıyla izlerseniz öyle görürsünüz, biz o filmde sevgi bağları kuvvetli bir aileyi izledik. Filmi paylaştığım arkadaşımdan da aynı yorumu almıştık.

Anlaşılan o ki sizlerin aklında sadece o "f.."lar kalmış. O nu da hor görmüyorum çünkü; sizler daha hayatın baharındasınız hele bir evlat sahibi olunda bakalım o zaman aklınızda ne kalacak.

benim o sözcüklerde bir işim yok... her filmde oluyor ama arkadaşalr ailecek izlenecek film demiş ama ben bu filmi iziledikten sonra "anne baba bakın size bi film açıcam çok güzel gelin izleyelim" deyip izlettirmem... gerçekten çok hoş bir film... abimlere versemmi diye düşünüyorum ama çekiniyirum. hadi abimi geçtik yengemden utanırım yaav

bana derse bu ne böyle diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.