Şimdi Ara

Litrede 65 kurus fark icin dizel arac almak pismanliktir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyip yorumlari almak istiyorum.Fark 1 liraya yaklasinca benzinci arkadaslar cemkiriyor,fark azalincada dizelciler...Su anki senaryoda az yakan benzinli bir arac ideal gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yilda en fazla 15.000 km yaparim, yasadigim yer düz bir alan ve trafik pek yok, dizelin bakimi yada benzinliye gore daha nazlı olmasi isime gelmediginden bende benzinli diyorum.Ha birde 10.000 tl dizel benzinli farki var onu hiç saymiyorum bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benzinli araç kullanmak keyiftir hız yapmayı sevmesem de uzunca devir çevirip vites atmak çok keyifli

Ama devir ekonomi devri sağlam ustaya yaptırılmış tam uyumlu bir benzinli araçta LPG candır.
    Yoksa dizel

• Dizel aracımla şehirlerarası 13 kuruş yakıyordum, şehir içi çok agresif kullandığım için 17-18 kuruşu buluyordu. Ben dizelden şaşmam.
  • Hangi araba bu , utanmasa yakıt üretcek.?
  • En mantıklısı lpg

• dizelden şaşmam bundan sonra bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta 1.25 rampa cikar mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3.83 motorin 4.48 benzin.litre basina olan 65 kurusluk bu farkin artmasi/yada azalmasi gerektigini dusunen arkadaslardan da yorum alalim...

• sadece yakıt farkı değil , dizeller litre olarak ta az yakıyor özellikle tempolu kullanımda.
  • ben 6 yıldır lpg li araç kullanıyorum. yaşadığım şehirde neredeyse hiç rampada yok. bu süreçte lpg ile ilgili en ufak sıkıntıda yaşamadım. Ancak.

yılda 30k km yol yapıyorum. 350 km de bi istasyona girmekten bıktım. ayda 5 kere isyasyona girerken 2 kere girerim yakıt almaya. karşıma bi rampa çıktığında basayımda araç bayılmasın diye uğraşmak istemiyorum. lpg nin performansı etkilediği gerçeği var.

yılda 10k km yol yapsam turbo beslemeli benzinli araç alırım.

bana dizel yolu göründü artık.
  • Dizel deki torku napcaz o gaza basınca seni koltuğa yapıştırmasını

• Lpg rezilliktir. 2. Sınıf muamele görmektir.

• Pek takmayın arkadaş dizel araç almak istemiş para yetmeyip benzinliye mecbur kalıncada kendini tatmin etmek için böyle konular açıp kendini benzinlinin dizele kıyasla daha avantajlı olduğunu söylüyor. Dizelin avantajlarını kullananlar bilir

Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu fark olayını anlamıyorum. dizelde şu kadar fark boşa ödeniyo falan filan.

satarken sanki benzinli fiyatına satılıyor araba
  • İlk arabam gençliğin verdiği hevesle atmosferik benzinli bir Japon aracıydı. Dönem dönem kiralık dizel araçlarda kullandım. Hatta turbo ve kompresör benzinli araçlar da kullandım. Ama aracımı sattım yine gittim atmosferik benzinli bir Japon aldım. Yılda hepi topu 15bin KM yapıyorum max. Onun için yakıt beni üzmüyor.

• Bende lpg den dizele geçtim.Dizel polo ve C4 var.Bir daha kolay kolay benzinli araç almam.

• Tartışmayın artık şu konuyu senede 10k km yapan dizel, daha az yapan benzin alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 12 Haziran 2016; 23:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Hangi araba bu , utanmasa yakıt üretcek.?

3.5 yaktığım zamanki resmini çekmemişim. Araç Grande Punto 1.3 MJ 75bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 12 Haziran 2016; 23:38:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Pek takmayın arkadaş dizel araç almak istemiş para yetmeyip benzinliye mecbur kalıncada kendini tatmin etmek için böyle konular açıp kendini benzinlinin dizele kıyasla daha avantajlı olduğunu söylüyor. Dizelin avantajlarını kullananlar bilir

Saygılar

Akşam akşam iyi güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün.
  • Dizel benzinliden daha çok değer kaybeder bu aşikar. Dizel benzin farkı litre olarak 65 kuruş da, tüketimde fark 10 15 kuruş arası değişir. Dizelin 25 kuruş yaktığı yerde benzinli araba 90 kuruş yakmiyor, yaksa yaksa 40 45 kuruş yakar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.