Şimdi Ara

ListofServer.Com | Private Server Tanıtım Sitemiz Açılmıştır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ListofServer.Com | Private Server Tanıtım Sitemiz Açılmıştır..


    Merhaba arkadaşlar,
    Birkaç haftadır üzerinde çalışmış olduğumuz private tanıtım sitesini hazır hale getirip açtık. Tanıtım sitesi üzerinde herhangi bir eksiklik olmayıp beta süreci olmadan kullanıma açıktır. Bundan birkaç gün önce Joymax Reklam Hizmetleri'nin başladığını sizlere duyurmuştuk. İlk aylarda site üzerinde bulunan reklam alanlarına olabildiğince indirimli bir şekilde tanıtım ve reklam fırsatlarını değerli üyelerimize ve müşterilerimize sunduk. Bundan sonra sadece forum ve tanıtım sitesinin hit & görüntü sıralamasıyla oyuncu çekme, tanıtım gerçekleştirme ve sanal aleme duyurma gibi planlarınızı bu site ve forumumuz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

    Şimdiden sitemizi tanıtmaktan memnuniyet duyar, Joymax Ailesi için hayırlı olmasını dilerim.

    ListofServer.Com | Private Server Tanıtım Sitemiz Açılmıştır..


    Tanıtım Sitesi Adresi : http://www.listofserver.com

    Tanıtım Sitesi Özellikleri

    + Tanıtım sitemizde toplamda verebileceğiniz 6 tane reklam alanı vardır. Bu alanlara reklamlar dolduktan sonra farklı reklam alanları da yaratabiliceğimizi unutmayınız. Tanıtım sitemiz yeni olduğu için reklamlarda henüz fazla rağbet görmesede kısa sürede reklam anlaşmaları yaparak hit sayısıda gayet uygun hale gelmiştir. İki tür reklam boyutu vardır. 724x90 (uzun yatay banner) ve 240x200 (dik kare) şeklinde. Bu alanlar şuanda reklama verilebilir bir halde olup fiyatları da gayet uygundur.

    + Anasayfa üzerinde yapabileceğiniz başlıca özellikler bulunmakta. Bu özellikleri seçerek server sayısı fazlalaştığında istediğiniz sonuca kısa ve basit yoldan ulaşmak için bu özellikleri kullanabilirsiniz.

    - Free Silk
    - İtem Satışı
    - Coin Sistemi
    - Cap Seçimi

    ListofServer.Com | Private Server Tanıtım Sitemiz Açılmıştır..

    + Kapasite belkide oyuncuların ek çok önem verdiği konulardan biri haline geldi. Kolay, orta ve zor seçenekleri kapsayan bu rankları serverınızın özelliklerinde belirtirken, bu bilgiyi doğru bir şekilde girmeniz oyuncu kazanmanıza daha çok fayda sağlayacaktır.

    ListofServer.Com | Private Server Tanıtım Sitemiz Açılmıştır..

    + Ücretini ödemiş olan üyeler özel rank olan bu vip simgesine serverı için sahip olurlar. Ayrıca normal serverların üstünde konumlanmış olup sabit bir şekilde durur. Eğer birden çok özel rank'a sahip olan server var ise oylama sistemine göre yukarı ve aşağıda durmaktadır.

    ListofServer.Com | Private Server Tanıtım Sitemiz Açılmıştır..

    + Ücretsiz bir şekilde tanıtımını yapmış olan serverlar aşağıda gözükür ve bu rank'a sahip olurlar. Info kısmına tıklayarak değil server yazısınıa tıklayarak özelliklerine girilebilir. Ücretini ödemiş özel serverlardan bir farkı da budur. Hem toplu serverlarda gözükür, hemde anasayfa üzerinde fakat bu rank'a sahip olan ücretsiz tanıtım yapan serverlarda oylama sistemine dahildir. Oylamaya göre ücretsiz serverlar içerisinde üst ve alt kısımda durmaktadır.

    ListofServer.Com | Private Server Tanıtım Sitemiz Açılmıştır..

    + Serverların tanıtımlarında ekleyebileceğiniz server özellikleri kısmınıda sizler için unutmadık ve detaylandırdık. Konu afişleri yerine hazır verilen scriptleri doldurarak serverınızı daha detaylı bir şekilde anlatabilirsiniz. Ayrıca 3 tane resim ekleme seçeneğiyle serverınızdan görsellerde paylaşabilirsiniz.

    + Sitemizde bulunan oy sitemi diğer sitelere göre daha adil ve aynı ip'ten defalarca oy vermeme gibi bazı özellikleri kapsar. Oyuncuların serverları inceledikten sonra + yada - oy vermesini daha kolaylaştırdık. Böylece oyların daha adil bir şekilde oyuncu tanıtımlarına daha fayda sağlayacağının kanısındayız.

    + Yorumlar kısmı en büyük serverların tanıtımları için gerekli olan bir ayraç olduğunu bildiğimizden bu kısmı da sizler için kaçırmayıp ekledik. Serverı kötüleme veya çok iyi olduğunu belirleyen cümlelere fakat bizlerin karışamayacağını önceden belirtmemiz adil olacaktır. Yorumlar kısmına asla bir yönetici tarafından dokunulmayacağını biliniz.

    + Durum özelliği ile serverın açık olup olmadığını rahat bir şekilde görebiliyorsunuz. Serverın kapalı olduğu veya tamamen kapandığı durumlarda bu durum server kapalı şeklinde otomatik olarak değişiyor.

    ListofServer.Com | Private Server Tanıtım Sitemiz Açılmıştır..


    Tanıtım Sitesinden Detaylı Görüntü

    ListofServer.Com | Private Server Tanıtım Sitemiz Açılmıştır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackStyle7 -- 3 Temmuz 2019; 12:57:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tanıtım sitemizde serverlarınızı ücretsiz tanıtabilirsiniz.
  • Uygun reklam fiyatlarıyla sitemizde satışlarımız başlamıştır..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bi özellikden yararlanamıyorum ne cap seçmek ne free silk ccoin sistem vesaire
  • ListofServer | Güncelleme

    - Eskiden yalnızca Silkroad Online adına serverlar eklenirken, şimdi ekstra olarak Knight Online ve Metin2 Private Serverlarını da ekleyebilirsiniz. Detaylar için lütfen konudaki açıklamalara göz atın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.