Şimdi Ara

Lissandra Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Froggen'ın şu buildine baktım bayağ iyi statlar almış bu build ile fakat az önce bu buildi denedim karşımda Riven vardı lane'de aşırı etkisizdim. Rod of Ages ile bir build yaptıgımda daha iyi oynuyorum. Sizce Rod of Ages Lissandra mı yoksa Froggen tarzında Lissandra mı daha iyidir ? Bir de lane'de etkisiz olmamın sebebi Riven'ın squishy karakterlere karşı aşırı güçlü olması olabilir mi diğer matchuplarda lane'de etkisiz olma sorunun yaşar mıyım ?

Not: Çünkü o Froggen sen onun gibi oynayabileceğini mi zannediyon zaaaaaaaa xD tarzı yorumlar yazmayın lütfen.

Edit: Link:http://www.probuilds.net/guide/EUW/949798503/19531813

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Wallace -- 5 Kasım 2013; 17:12:00 >

• froggen ın buildini göremedim ama ben de oynarken rod of ages çıkmıyorum bence lissandraya gereksiz bi item.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoper0

froggen ın buildini göremedim ama ben de oynarken rod of ages çıkmıyorum bence lissandraya gereksiz bi item.

İlk mesaja linki koymayı unuttum.

http://www.probuilds.net/guide/EUW/949798503/19531813
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

quote:

froggen ın buildini göremedim ama ben de oynarken rod of ages çıkmıyorum bence lissandraya gereksiz bi item.

o buildde de hiç cdr yok ben ilk item olarak athene yada morellomikon çıkıyorum sonra zhonya ve void geri kalan 2 item de rakibe göre olur bence böyle gayet iyi oluyor zira roa çıkınca da yeterli dayanıklılığı bence kazanamıyor ve üstelik cdr olmuyor.

edit: dfg yi sonradan farkettim ama %10 bence yetersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoper0 -- 5 Kasım 2013; 17:44:53 >

• quote:

quote:

quote:

o buildde de hiç cdr yok ben ilk item olarak athene yada morellomikon çıkıyorum sonra zhonya ve void geri kalan 2 item de rakibe göre olur bence böyle gayet iyi oluyor zira roa çıkınca da yeterli dayanıklılığı bence kazanamıyor ve üstelik cdr olmuyor.

Peki hangi duruma göre son 2 itemı alacağım ve Froggen'ın mastery ve runeları doğru mu ?

edit: Bir de Athene yada Morellonomicon'u neye göre belirleyeceğim karşımda AP mid varsa Athene , AD varsa Morello mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Wallace -- 5 Kasım 2013; 18:19:24 >

• athene zhonya dfg liandry rabadon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Wallace

quote:

quote:

quote:

Peki hangi duruma göre son 2 itemı alacağım ve Froggen'ın mastery ve runeları doğru mu ?

edit: Bir de Athene yada Morellonomicon'u neye göre belirleyeceğim karşımda AP mid varsa Athene , AD varsa Morello mu ?

Alıntıları Göster
    quote:

evet athene ve morellomikonu o şekilde seçiyorum. son iki item için ise mesela karşısı ap ağırlıklı ise abyssal (cehennem asası) çıkılabilir ama rakipten üstünüm diyorsan yeterince kasmışsan direk rabadon veya dfg çıkabilirsin. focus yiyorum zhonya yetmiyor çabuk ölüyorum diyorsan g.a çıkarsın vs vs bir çok alternatif denenebilir.

rün olarak ben de o şekilde kullanıyorum ve gayet kullanışlı mastery olarak ise 21-0-9 kullanması zaten buildini de açıklıyor eksik kalan cdr ını mavi buffları kaçırmayarak ve işlevseldeki puanlarıyla tamamlamış eğer sen de mavileri kaçırmıyorsan sürekli kendine alabiliyorsan 21-0-9 mantıklı ama ben 21-9-0 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoper0 -- 5 Kasım 2013; 19:11:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teemo'nun Mantarı Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

evet athene ve morellomikonu o şekilde seçiyorum. son iki item için ise mesela karşısı ap ağırlıklı ise abyssal (cehennem asası) çıkılabilir ama rakipten üstünüm diyorsan yeterince kasmışsan direk rabadon veya dfg çıkabilirsin. focus yiyorum zhonya yetmiyor çabuk ölüyorum diyorsan g.a çıkarsın vs vs bir çok alternatif denenebilir.

rün olarak ben de o şekilde kullanıyorum ve gayet kullanışlı mastery olarak ise 21-0-9 kullanması zaten buildini de açıklıyor eksik kalan cdr ını mavi buffları kaçırmayarak ve işlevseldeki puanlarıyla tamamlamış eğer sen de mavileri kaçırmıyorsan sürekli kendine alabiliyorsan 21-0-9 mantıklı ama ben 21-9-0 kullanıyorum.

Yorumların için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.