Şimdi Ara

Liseye yeni başlayanlar ne yapmalı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: mahajong

@iamsonasty
    @11Omeer
    @sucuklu tost
    Hepinize teşekkür ederim.Derslerime çalışıyorum.Fakat tekrar yaparak güçlendireceğim.Arkadaş konusunda öyle fazla arkadaşım yok.Vardı 65 kişilik toplam arkadaşım vardı fakat şu anda 3 (yazı ile : üç) tane var.Düşük seviyeli hareketlerden nefret ederim.

mesela yazı ile üç yazman da düşük seviyeli kaçıyor ama düşük seviyeden nefret ettiğine göre düşük seviye anlayışımız farklı. Neyse zamanla kavrayacağına eminim.

Haklısınız Teşekkürler

• @Hz.Simyacı @kılass @Sheitani @G--MAN @Alex Turner @Danısman Dedektif
    Teşekkürler
  • quote:

Teşekkür ederim.Yahu sehirdisi gibi yerde okul mekan yok 12 km şehre

Benim ki 40 km idi.. Efendi olsaydım önceki okulum evimin tam karşusındaydı 4 yıl eşşek gibi gittim geldim günlük 80 km yol.. Tek tavsiyem efendi ol !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BankerBilo007

quote:

Teşekkür ederim.Yahu sehirdisi gibi yerde okul mekan yok 12 km şehre

Benim ki 40 km idi.. Efendi olsaydım önceki okulum evimin tam karşusındaydı 4 yıl eşşek gibi gittim geldim günlük 80 km yol.. Tek tavsiyem efendi ol !

Teşekkür ederim.Evimin 1 sokak ötesindeki okula puanım yetmesine rağmen tercihim tutmadı.Efendi olmaya çalışıyorum

• Hangi lise öncellikle bir de liseye geçen arkadaşlar çok abartıyor çok ütopik bir ortam değil sadece öğretmen fazla bir de millette liseli olduk havası var yani o kadar kendini ezdirme kızlarla arayı iyi tut sosyal ol takıl derslerini de iyi tut bu kadar daha öneri almak istersen mesajı alıntıla yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.